BLAGA_OCTAVIAN_84 Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 (editat) Salut. Am atasat cateva poze cu ultima lucrare, o Honda shadow 600cc modificata radical. Motocicleta a fost demontata total si revopsita, am taiat un pic din cadru, facut aripi, capace , grila radiator, ghidon, suport numar, far, esapament,jenti vopsite si spite cromate, simplificat instalatie electrica, roata de shadow 750(130 mm latime)un pic modificata pe fata,comenzi ghidon de la un dr 600 ca sunt mai finute si o groaza de alte nimicuri bucsi distantiere, spalat curatat plus mutat toate componentele electrice sub sa etc. Mai am cateva lucruri de facut la ea si o sa mai pun niste poze mai reusite. O zi buna. Editat Iunie 14, 2012 de BLAGA_OCTAVIAN_84 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bartaiomu Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 De senzatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 Excelent! felicitari! arata senzational! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dromichaetes Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 Sueprba, unde ai vopsit Furca, tamburul si de unde ai tevile? Eu am o Honda VT 750 Shadow Spirit c2 (cardan) si anul aviator ma apuc sa o deghizez bobber. Multumesc anticipat si o zi buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zacopilu Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 Super Octa!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 Super Octa!!! am admirat-o la Seawolves bike fest intr-adevar super lucrare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 Respect Domle! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 Am vazut-o la intrunire si apoi de doua ori la intoarcere pe A2. Superba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silvan Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 nu sunt deloc fan choppere dar cred ca asta e cel mai frumos custom pe care l-am vazut (de productie romaneasca). daca ar fi sa am vreo obiectie ar fi scaritele... dar, nu ma pricep, deci probabil ca sunt ok. FELICITARI!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sobru Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 felicitari, foarte reusit :cheers: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLAGA_OCTAVIAN_84 Postat Iunie 14, 2012 Autor Share Postat Iunie 14, 2012 Sueprba, unde ai vopsit Furca, tamburul si de unde ai tevile? Eu am o Honda VT 750 Shadow Spirit c2 (cardan) si anul aviator ma apuc sa o deghizez bobber. Multumesc anticipat si o zi buna! Jugurile,jambele,jantele si butucii sunt vopsite electrostatic, sunt in bucuresti destule ateliere de vopsit ultima data am vopsit langa stadionul olimpia de pe calea vitan.E o spalatorie la polonezu ii zice pe dreapta inainte de stadion si acolo are si atelier de vopsit. Esapamentul e facut de mine. Multumesc pentru apreciere tuturor. O zi buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 Super faina!!! Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 E superb si e modificat in asa masura ca cu siguranta atrage multe priviri mai ales pentru cei care cunosc motorul.E bine ca cultul moto in ro se dezvolta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motofix Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 Mult bun gust si un strop de rafinament. Felicitari, ii respect pe cei care modeleaza metalul in ceva frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Iunie 15, 2012 Share Postat Iunie 15, 2012 am vazut-o intr-o dimineata in timp ce ma indreptam spre munca. tras pe dreapta, admirat. felicitari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Iunie 17, 2012 Share Postat Iunie 17, 2012 clasic baby! senzatie,fain lucrata! la mai multe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Iunie 18, 2012 Share Postat Iunie 18, 2012 geniala, un bobber cat se poate de curat si bine lucrat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zacopilu Postat Iunie 20, 2012 Share Postat Iunie 20, 2012 Ma bate si pe mine gandul sa-mi montez un astfel de filtru de aer. De ce anume trebuie sa tin cont?Al meu shadow este din 98,nu stiu daca difera cu ceva fata de cel facut de tine.Nu il afecteaza ploaia?In plus,am observat ca la filtrul meu,mai vine un "tur" de undeva din spatele radiatorului.Cu ala ce faci,il anulezi? Sau ce rol are el,de a lasa aerul sa intre? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Iunie 23, 2012 Share Postat Iunie 23, 2012 l-am vazut acum cateva zile...acum e de un verde de bidinea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 23, 2012 Share Postat Iunie 23, 2012 genial. Incep sa se miste din ce in ce mai bine romanii; ma bucur sa vad asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLAGA_OCTAVIAN_84 Postat Iunie 24, 2012 Autor Share Postat Iunie 24, 2012 Ma bate si pe mine gandul sa-mi montez un astfel de filtru de aer. De ce anume trebuie sa tin cont?Al meu shadow este din 98,nu stiu daca difera cu ceva fata de cel facut de tine.Nu il afecteaza ploaia?In plus,am observat ca la filtrul meu,mai vine un "tur" de undeva din spatele radiatorului.Cu ala ce faci,il anulezi? Sau ce rol are el,de a lasa aerul sa intre? Salut. Furtunele care inra in cutia filtrului de aer(sunt doua)pt a nu crea presiune in motor . Le pui cate un filtru mic de bnzina care sa functioneze ca un filtru de aer ca sa nu-ti intre praf in ele. Am mai mers cu filtru sport pe ploaie torentiala dar era sub sa si era mai protejat dar in principiu nu patrunde prea usor apa. Daca totusi vrei sa-l protejezi mai mult ii pui o masca conica peste filtru ca sa traga din lateral aer sau din spate. l-am vazut acum cateva zile...acum e de un verde de bidinea... Acum e negru din nou. E chiar in fata mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Iunie 24, 2012 Share Postat Iunie 24, 2012 ma si speriasem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 superba motocicleta, felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 Salut. Furtunele care inra in cutia filtrului de aer(sunt doua)pt a nu crea presiune in motor . Le pui cate un filtru mic de bnzina care sa functioneze ca un filtru de aer ca sa nu-ti intre praf in ele. Am mai mers cu filtru sport pe ploaie torentiala dar era sub sa si era mai protejat dar in principiu nu patrunde prea usor apa. Daca totusi vrei sa-l protejezi mai mult ii pui o masca conica peste filtru ca sa traga din lateral aer sau din spate. Acum e negru din nou. E chiar in fata mea. nu va stresati, n-ar nimic daca mergi pe ploaie cu filtrul sport, atat timp cat este uns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Octombrie 3, 2012 Share Postat Octombrie 3, 2012 Salut Octav!Cum e cu spitele cuprate?Ma intereseaza pentru o Savage,dar nu numai spitele.Ar mai fi si alte,cateva maruntisuri.Crezi ca s-ar putea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate