ianachim Postat Iulie 20, 2012 Share Postat Iulie 20, 2012 (editat) de mult imi doream sa "am" Transfagarasanul DOAR pentru mine asa ca dimineata imediat ce soarele a inundat valea dinspre curtea de arges am "purces la drum este incredibil sa vezi pustiul ala in fata ta trebuie neaparat sa incercati sentimentul asta TRANSFAGARASANUL GOLLLLLLLLLLLL asa da camp de joaca dupa pranz am mutat"cortul" pe Transalpina insa nu mi a iesit figura va trebui sa fac exact ca in cazul transfagarasanului cazare in ranca si la 6.00 sa.i dau gaz http://www.youtube.com/watch?v=9IViEcSPtM4 http://www.youtube.com/watch?v=pT9UPOQ9D8I Editat Iulie 20, 2012 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinachos Postat Iulie 20, 2012 Share Postat Iulie 20, 2012 Defapt vroiai sa ne arati filmuletele si nu stiai cum sa faci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Iulie 20, 2012 Share Postat Iulie 20, 2012 Cred ca iti era somn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 20, 2012 Autor Share Postat Iulie 20, 2012 si pozne" Defapt vroiai sa ne arati filmuletele si nu stiai cum sa faci si pozele.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinachos Postat Iulie 20, 2012 Share Postat Iulie 20, 2012 Foarte frumoase! Ce aparat foto folosesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Iulie 20, 2012 Share Postat Iulie 20, 2012 (editat) Calatorului ii sade bine cu drumul...gol. Dupa EXIF aparatul foto e un SONY NEX5 Editat Iulie 20, 2012 de marcone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 20, 2012 Autor Share Postat Iulie 20, 2012 Foarte frumoase! Ce aparat foto folosesti? sony nex5 pe drum am reusit sa facem si niste poze cu amabilul "THE STIG" care filma pentru un nou episod "STOPGEAR" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koss Postat Iulie 20, 2012 Share Postat Iulie 20, 2012 deci tu erai bmw-istul cu nr de ktm , nu stiam cine il luase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 20, 2012 Autor Share Postat Iulie 20, 2012 deci tu erai bmw-istul cu nr de ktm , nu stiam cine il luase e de vanzare 100 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koss Postat Iulie 20, 2012 Share Postat Iulie 20, 2012 prea tarziu , am luat 510 te-am vazut acum vreo 2-3 saptamani in mol-ul de pe dn1 aveai casca pe cap , daca stiam ca esti tu il furam )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 20, 2012 Autor Share Postat Iulie 20, 2012 (editat) apropo azi si maine care aveti treaba prin BRASOV nu uitati sa va luati echipamentul moto la voi TEST DRIVE BMW SI HUSQVARNA CONTEMPO BRASOV chiar la intrare pe dreapta de la 09.00 la 17.00 asfalt si off road TESTARE PLACUTA Editat Iulie 20, 2012 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 20, 2012 Autor Share Postat Iulie 20, 2012 Frumos, ianachime! multam man dar eu nu am nici un merit astea sunt locurile eu DOAR ma bucur de ele ................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Iulie 20, 2012 Share Postat Iulie 20, 2012 multam man dar eu nu am nici un merit astea sunt locurile eu DOAR ma bucur de ele Pai tocmai asta e meritul tau, ca te bucuri de ele basca, mai faci si ceva poze. Asa vad si io cum arata Transfagarasanul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 22, 2012 Autor Share Postat Iulie 22, 2012 Pai tocmai asta e meritul tau, ca te bucuri de ele basca, mai faci si ceva poze. Asa vad si io cum arata Transfagarasanul... o sa pun filmulet si cu drumul spre TRANSFAGARASAN sa vezi cum vibreaza moto de aceea am lasat camera montata pe cadru coborare de la balea spre curtea de arges http://m.youtube.com/watch?v=fSQoepGoR8g si http://m.youtube.com/watch?v=cFk9LVXmRa0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Iulie 22, 2012 Share Postat Iulie 22, 2012 iti place mai mult cu boxerul decat cu K ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 22, 2012 Autor Share Postat Iulie 22, 2012 1342946697[/url]' post='3184881']iti place mai mult cu boxerul decat cu K ul? sunt 2 lucruri TOTAL DIFERITE R este nevasta. la bine si la greu, oriunde si oricumK este amanta. extaz, nebunie, senzatii imposibile de exprimat in cuvinte TRANSFAGARASANUL si mai bine zis drumul spre el... este pentru R daca vrei sa te bucuri de drum si sa nu iti rupi mainile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideu Postat Iulie 22, 2012 Share Postat Iulie 22, 2012 felicitari foarte faine atat filmuletele cat si pozele... trebuie sa incerc senzatia .. "transfagaraseanu`la prima ora" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 22, 2012 Admin Share Postat Iulie 22, 2012 Mi-este dor de Trans, cit de curand il trec si eu. Misto si asa de dimineata, da la ora aia oamenii de bine doarme.. Cum este portiunea de la Vidraru inspre Balea, l-au mai peticit sau tot rupt? De ani de zile putorile alea din Arges nu se ingrijesc deloc de bucata asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 22, 2012 Autor Share Postat Iulie 22, 2012 felicitari foarte faine atat filmuletele cat si pozele... trebuie sa incerc senzatia .. "transfagaraseanu`la prima ora" vad ca esti din bv pentru tine e si mai usor si ieftin nu mai dai 150 ron la cazare si deja vezi cum e vremea daca vrei sa pleci nu e la "ghici" Mi-este dor de Trans, cit de curand il trec si eu. Misto si asa de dimineata, da la ora aia oamenii de bine doarme.. Cum este portiunea de la Vidraru inspre Balea, l-au mai peticit sau tot rupt? De ani de zile putorile alea din Arges nu se ingrijesc deloc de bucata asta! peticit dar prost vibreaza rau moto si nu te poti uita deloc la peisaje ai ochii doar pe jos in fata la moto daca vrei sa ocolesti cel mai bine faci asa pleci pe bv te cazezi pe la sibiu si dim faci transul pana la balea pe partea cu sibiu si dupa tunel pana la capra pe partea cu arges asa scapi de zona naspa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Iulie 26, 2012 Share Postat Iulie 26, 2012 Am fost si eu pe la 7 dimineata, nici tipenie pe drum, in schimb la ora 14, dezastru La Balea era blocat traficul iar de o parte si de alta a tunelului cozi de masini de 2-3 km, mirosea a ambreiaj de numa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate