DAFWAY Postat Iulie 20, 2012 Share Postat Iulie 20, 2012 Ducati Monster 600 1995Lucrarea s-a efectuat in 3 saptamani. Cum a iesit ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Iulie 20, 2012 Share Postat Iulie 20, 2012 Superb! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_dr Postat Iulie 20, 2012 Share Postat Iulie 20, 2012 (editat) motorul doar l-ai vopsit?cat te-a costat lucrarea? arata bine! Editat Iulie 20, 2012 de alex_dr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAFWAY Postat Iulie 20, 2012 Autor Share Postat Iulie 20, 2012 motorul doar l-ai vopsit?cat te-a costat lucrarea? arata bine! Motorul s-a vopsit cu vopsea termica. Lucrarea a fost destul de mult avand in vedere ca s-a desfacut si motorul. Practic s-a facut absolut tot cap-coada. Doar jantele au ramas la fel. Lucrarea a fost in jur de 4000 de lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
despinul Postat Iulie 20, 2012 Share Postat Iulie 20, 2012 Merita fiecare leu. Arata super tare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KOS36 Postat Iulie 20, 2012 Share Postat Iulie 20, 2012 bravos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freeman Postat Iulie 20, 2012 Share Postat Iulie 20, 2012 (editat) un singur lucru nu imi place mie personal, asta nu inseamna ca nu a iesit bine. Jentile......parca ar fi mers ori negre cu rosu de la cadru ori rosu cu negru. in rest a iesit foarte ok. Editat Iulie 20, 2012 de freeman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin.m Postat Iulie 20, 2012 Share Postat Iulie 20, 2012 un singur lucru nu imi place mie personal, asta nu inseamna ca nu a iesit bine. Jentile......parca ar fi mers ori negre cu rosu de la cadru ori rosu cu negru. in rest a iesit foarte ok. 2 culori sunt ok .. 3 sunt deja prea multe, dar oricum lucrarea in sine e de laudat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAFWAY Postat Iulie 20, 2012 Autor Share Postat Iulie 20, 2012 un singur lucru nu imi place mie personal, asta nu inseamna ca nu a iesit bine. Jentile......parca ar fi mers ori negre cu rosu de la cadru ori rosu cu negru. in rest a iesit foarte ok. Baiatul nu a vrut jentile vopsite. Oricum da bine cu furca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistretzu Postat Iulie 20, 2012 Share Postat Iulie 20, 2012 frumushica fok! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar77scv Postat Iulie 20, 2012 Share Postat Iulie 20, 2012 un singur lucru nu imi place mie personal, asta nu inseamna ca nu a iesit bine. Jentile......parca ar fi mers ori negre cu rosu de la cadru ori rosu cu negru. in rest a iesit foarte ok. super misto lucrarea la fel,gentile rosii si ar fi fost mega traznet oricum felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Iulie 20, 2012 Share Postat Iulie 20, 2012 Jantele se pot vopsi oricand...nu e asa mare operatiune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi91 Postat Iulie 20, 2012 Share Postat Iulie 20, 2012 cu sau fara jante vopsit arata foarte bine. felicitări meseriasului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat Iulie 23, 2012 Share Postat Iulie 23, 2012 Furca si rotile argintii si era super, asa e prea pom de craciun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 23, 2012 Share Postat Iulie 23, 2012 Furca si rotile argintii si era super, asa e prea pom de craciun. e greu de-nteles ca asa a vrut proprietarul. interesant e ca nu arata deloc rau moto inainte de vopsire, cel putin in poze, dar na, daca i s-a pus pata omului.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat Iulie 23, 2012 Share Postat Iulie 23, 2012 e greu de-nteles ca asa a vrut proprietarul. interesant e ca nu arata deloc rau moto inainte de vopsire, cel putin in poze, dar na, daca i s-a pus pata omului.. Nu m-am luat de gusturile lui , doar imi spuneam parerea cum mi-ar place mie, si eu am in plan sa vopsesc cadrul rosu si motorul+tobe black...all black Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAFWAY Postat August 6, 2012 Autor Share Postat August 6, 2012 Te asteptam daca vrei sa faci anumite modificari, sa venim cu noi, poate te ajutam la modificat unele piese, configuratie, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate