Sari la conținut

Honda Africa Twin CRF 1000 si 1100

Postări Recomandate

Salutare. Sunt proaspat posesor de Africa Twin Adventure Sports DCT 2022. Deocamdata voi face doar un schimb de ulei si filtre (de atat am bani acum). In prima faza as dori sa sting semnalizarile fata si nu gasesc modalitatea cum. La masini stiu ca se activau/dezactivau cu ajutorul testerului. 

Va rog sa ma sfatuiti la ce sa am grija la acest model, deocamdata este un vis frumos, inafara de scaun. 

WhatsApp Image 2024-09-11 at 16.14.51.jpeg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 1,4k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Acum 5 minute, secbiker a spus:

Salutare. Sunt proaspat posesor de Africa Twin Adventure Sports DCT 2022. Deocamdata voi face doar un schimb de ulei si filtre (de atat am bani acum).

Sa o stapanesti sanatos. 

In prima faza as dori sa sting semnalizarile fata si nu gasesc modalitatea cum. La masini stiu ca se activau/dezactivau cu ajutorul testerului. 

Nu am auzit sa dezactiveze careva semnalizarile folosite ca pozitii pana acum. Nu zic ca nu or fi care au facut-o doar ca nu am vazut pe nimeni si pe nici un forum/grup. 

Va rog sa ma sfatuiti la ce sa am grija la acest model, deocamdata este un vis frumos, inafara de scaun. 

WhatsApp Image 2024-09-11 at 16.14.51.jpeg

Daca ai DCT vezi sa nu ai vreun recall pentru update de soft la cutia de viteze. 

Altceva - vezi cu TFT-ul ca e in garantie oferita de producator pana in 2030 (parca asa anuntasera) din cauza unor probleme iarna - nu mai raspunde touchscreenul sau nu mai afiseaza nimic. Nu mai stiu daca s-a anuntat inlocuirea lor dar citisem pe undeva ca Honda va schimba furnizorul de TFT-uri si vor face recall pe TFT-uri. Pe FEMA recalls inca nu am vazut nimic pe tema asta dar sa ai in vedere daca iti face figuri. 

Cam atat in rest doar km sa ii faci. 

Link spre comentariu

La 11.09.2024 la 17:14, borsulica a spus:

Lasa semnalele asa, esti mega vizibil! 

Sa o stapanesti sanatos!

As vrea totusi sa nu functioneze, asa este ca si la masini US style, pentru care se suspenda certificatele de inmatriculare.

Link spre comentariu

5 hours ago, secbiker said:

As vrea totusi sa nu functioneze, asa este ca si la masini US style, pentru care se suspenda certificatele de inmatriculare.

Daca asa a venit din fabrica, nu vad de ce ai incalca legea. Se vinde in Europa dupa o certificare "că e bine așa cum e fabricata". Eu zic sa nu iti bati capul cu asta si sa te bucuri de ea

Link spre comentariu

Acum 6 ore, secbiker a spus:

nu se suspenda nimic la astea din moment ce asa vin din fabrica si ai RAR-ul la ea, asa ca nu-ti face griji din punctul asta de vedere. 

Si astia care fac filtre prin oras nu sunt chiar retarzi si stiu si ei cam care, cum sunt. 

Link spre comentariu