BlackDriverR Postat August 15, 2012 Share Postat August 15, 2012 http://botosaninews.ro/111285/eveniment/accident-cu-doua-masini-si-o-motocicleta-la-baisa-provocat-de-un-porc-mistret/ Stie cineva mai multe ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dobreanu Postat August 15, 2012 Share Postat August 15, 2012 (editat) Haha , ca-n filmele cu prosti ) Ce sa mai zici de rusi, carora le iese elanul in fata masinii din padure ) Editat August 15, 2012 de dobreanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat August 15, 2012 Share Postat August 15, 2012 ÂŞi evident, porcul a fost vinovat, deci despagubiri ioc. Ba mai mult, să-l acuze pe soferul Ventoului de braconaj Am pățit Âşi noi în pădure cu mobrele să ne treacă mistrețul prin față de ne-am prăpădit claie peste grămadă, era o familie ( 2 adulți Âşi 4 purceluÂşi ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat August 15, 2012 Share Postat August 15, 2012 (editat) Întrebarea e cine a împărțit vânatul? Grătărelul și cârnăciorul de mistreț sunt extraordinar de bune așa că bătălia a fost mare. Editat August 15, 2012 de pomo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 porcul e (a fost) motociclist ? oricum a fost un porc ghinionist iar soferii la fel de ghinionisti pt ca in zona aia nu vezi porci mistreti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fatih Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 moarte mistretarului oricum, sa se dea o lege, ceva, animalele salbatice sa aiba RCA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 (editat) Dupa accident s-a intins masa mare: pomana porcului (dumnezeu sa-l odihneasca, duca-se in stomacele noastre) / sarmale / chiftelute marinate, toata lumea a sarbatorit vanatoarea. Apoi au plecat beti acasa..epic. Sunt curios si nestiutor, cine preia mistretul? Politia sau ocolul silvic? Primaria? Ponta? O pulpa la DNA, una pe la Antonescu .. Editat August 16, 2012 de SiD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silencer Postat August 17, 2012 Share Postat August 17, 2012 din ce stiu, la enlgezi e o regula a soferilor ca ala care il loveste merge mai departe si urmatoru opreste si-l ia acasa. mergeam o data pe la tara, pun femeia la volan sa isi mai aduca aminte cum e cu covrigu si cum mergeam noi agale, noaptea, un iepure pe mijlocul drumului, il ocoleste femeia si nebunu incepe sa alerge paralel cu masina si tzac pac sare sub masina. femeia incepe sa boceasca, mai merge 1-2 km din inertie si-i zic hai inapoi sa vezi ca nici nu mai e acolo, a zbunghit-o, nu are nimic. pana sa ne intoarcem erau opriti niste baieti din sat langa el si-l tineau de urechi, il baga frumos in portbagaj si pleaca mai departe. iar cu bocete, aulooo am omorat iepurasuuu.. ce tocanita gustoasa au papat baietii aia si ce munca de intarire psihica am dus pe urma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat August 17, 2012 Share Postat August 17, 2012 Daca era Adrian Nastase....ce bine ai prindea la mititica.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate