evgenius Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 Un service pentru rectificare chiuloasa honda cbr f3 cu preturi decente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 Ma ... nu am nimic personal cu tine da ... nu inteleg cum cer unii sfaturi de genu pe forum cand bucuresti-ul e plin de service-uri si ateliere care fac tot felul de operatii, daca erai dintr-un oras mic gen tecuci, slobozia, intelegeam dar asa ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 eu il inteleg, nici un meserias cu capul pe umeri nu se baga la honda. ca-s de rahan... si se strica mai mult decat repede... da' honda-i honda... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat August 17, 2012 Share Postat August 17, 2012 De ce sa rectifici chiuloasa? Nu mai este plana? Sau vrei sa zici scaunele supapelor si semeringuri noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serginiotattoo Postat August 17, 2012 Share Postat August 17, 2012 Un service pentru rectificare chiuloasa honda cbr f3 cu preturi decente. service rectificare chiulasa NRG-auto intrarea in popesti leordeni 150 metri pe stinga. te costa cam in jur de 100 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat August 17, 2012 Share Postat August 17, 2012 COsta 7-800ron, ti-o face ca noua. Da-mi un telefon sa te indrum la service, nr e in avatarul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat August 17, 2012 Share Postat August 17, 2012 Unul dintre putinele aleliere care face chiulase asa cum trebuie, cap-coada, este al lui Caprita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat August 17, 2012 Share Postat August 17, 2012 Ma ... nu am nimic personal cu tine da ... nu inteleg cum cer unii sfaturi de genu pe forum cand bucuresti-ul e plin de service-uri si ateliere care fac tot felul de operatii, daca erai dintr-un oras mic gen tecuci, slobozia, intelegeam dar asa ... off-topic: avind in vedere ca ma mai arunc o privire si pe forumuri de profil din afara, si la ei gasesti toata gama de service-uri/ateliere, de la dezastruoase la exceptionale. as banui ca si la Bucurestiu e la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate