circel Postat August 23, 2012 Share Postat August 23, 2012 Acum jumatate de ora, langa statia de metrou Brancoveanu a fost un accident rutier in care a fost implicata o motocicleta. Politie la fata locului, nu cunosc alte amanunte despre pilot sau nr motocicletei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat August 23, 2012 Share Postat August 23, 2012 (editat) mobra a depasit coloanele de masini pe linia de tramvai. o masina de pe banda a 2-a a facut brusc stanga, inevitabilul sa produs. pasagera a zburat peste masina, pilotul s-a infipt in ea. sper sa fie bine amandoi. Editat August 23, 2012 de bozoro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat August 23, 2012 Autor Share Postat August 23, 2012 Nu prea suna bine, de obicei la diferenta mare de viteza se lasa cu chestii grele. Nici nu se pune problema de motoreta, ci de ei, exact. Din pacate am auzit doar de accident in zona, nu am vazut live zona.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu82 Postat August 24, 2012 Share Postat August 24, 2012 bozoro are dreptate, eram cu ochii pe ei cand a avut loc impactul, mi-a atras atentia viteza mare pe care o aveau...si m-am uitat la eu cum au trecut pe langa mine, dupa care impactul.in secunda 1 am sunat 112 si in 7-8 min au aprut 2 salvari SMURD!sa fie bine cele 2 persoane... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dayro_25 Postat August 24, 2012 Share Postat August 24, 2012 bozoro are dreptate, eram cu ochii pe ei cand a avut loc impactul, mi-a atras atentia viteza mare pe care o aveau...si m-am uitat la eu cum au trecut pe langa mine, dupa care impactul.in secunda 1 am sunat 112 si in 7-8 min au aprut 2 salvari SMURD!sa fie bine cele 2 persoane... Ce motor era? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu82 Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 Era o vitezana!am inteles ca baiatul a decedat...( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 Vai de capul meu.... domnilor, predati cheia sa nu predati lingura! Sper ca totusi sa nu fie adevarat ca a decedat. Si nu va mai incercati norocul pe sosele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djraven79 Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 Se grabea TARE???RIP daca s'a lasat cu deces... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pik Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 Pacat:( De fata nu se stie nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spanciu Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 Sper ca nu e oficial ca decedat :-( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 s-a mai zis...nu a fost nimic grav...va place sa parlamentati cu toate ca n-aveti idee despre ce se discuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spanciu Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 Ai detalii? Sper ca vesti bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 Aoleu,daca este cu deces....este al doilea pe ziua de azi.... Sa se termine o data cu atata varsari de sange si de lacrimi Mare grija...mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spanciu Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 Cum al doilea?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nony13 Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 Sa speram ca amandoi sunt ok... :-s Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate