shackalu Postat Septembrie 2, 2012 Share Postat Septembrie 2, 2012 A fost o intrunire super tare...unde am avut alte preocupari decat facutul de poze, asadar va rog pe cei care ati facut, sa le puneti aici, ca sunt convins ca se va vedea cata distractie a fost acolo! Felicitari MMC ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyocluj Postat Septembrie 2, 2012 Share Postat Septembrie 2, 2012 A fost o intrunire super tare...unde am avut alte preocupari decat facutul de poze, asadar va rog pe cei care ati facut, sa le puneti aici, ca sunt convins ca se va vedea cata distractie a fost acolo! Felicitari MMC ! Felicitari MMC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Septembrie 2, 2012 Share Postat Septembrie 2, 2012 A fost o intrunire super tare...unde am avut alte preocupari decat facutul de poze, asadar va rog pe cei care ati facut, sa le puneti aici, ca sunt convins ca se va vedea cata distractie a fost acolo! Felicitari MMC ! Da da !! chiar a fost o intrunire pe cinste!!!! SUPERRRRR!!!!!! Felicitari clubului MMC!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moldy007 Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 Si concertele au fost cireasa de pe motor.....Visdom (hu) si Cayne (it)au fost extraordinare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 Da da !! chiar a fost o intrunire pe cinste!!!! SUPERRRRR!!!!!! Felicitari clubului MMC!!!! Felicitari MMC ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThePrincipal Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 Le multumim tuturor prietenilor nostri pentru prezenta , ne bucuram ca v-ati distrat si ca sunteti multumiti. Cu consideratie. Gadiel-MMC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 Felicitari MMC ! in 2013 ne revedem :banana:sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dnepr&Sidecar Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 Frumos,multumim organizatorilor,a meritat drumul pana acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ban_zsolt Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 (editat) Sa mai continuam albumul cu poze de la intrunire Le multumim tuturor prietenilor nostri pentru prezenta , ne bucuram ca v-ati distrat si ca sunteti multumiti. Cu consideratie. Editat Septembrie 3, 2012 de ban_zsolt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 Super faina intrunire. Imi era dor de o intrunire MMC. Din pacate nici io n-am poze, dar speram mai dracilor ca vad macar o poza cu Negruta aia ROZ!!! Si eventual si comentarii despre gay-ul care a calarit-o (pe care dealtfel le-am auzit la locul fetei...) Astept mai multe poze de la albanezii mei dragi care stiu ca au tot facut... Si astept si sibienii sa puna macar o poza cu citez: "Rosalinda". La anu' sigur ne vedem si promit ca daca Neagra mea nu v-a functiona din motive diverse, voi veni din nou cu Negruta roz, chiar de-ar fi s-o cumpar 'napoi. Va pupa tetea, NIck. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristonozaura Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 Super faina intrunire. Imi era dor de o intrunire MMC. Din pacate nici io n-am poze, dar speram mai dracilor ca vad macar o poza cu Negruta aia ROZ!!! Si eventual si comentarii despre gay-ul care a calarit-o (pe care dealtfel le-am auzit la locul fetei...) Astept mai multe poze de la albanezii mei dragi care stiu ca au tot facut... Si astept si sibienii sa puna macar o poza cu citez: "Rosalinda". La anu' sigur ne vedem si promit ca daca Neagra mea nu v-a functiona din motive diverse, voi veni din nou cu Negruta roz, chiar de-ar fi s-o cumpar 'napoi. Va pupa tetea, NIck. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liu Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 (editat) MULTUMIM TUTUROR PARTICIPANTILOR LA MMC BIKER`S FEST 2012 , DACA V-ATI SIMTIT BINE VA ASTEPTAM SI IN 2013 . LIU - MMC ZALAU Editat Septembrie 5, 2012 de liu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Suciu Aurel Postat Septembrie 8, 2012 Share Postat Septembrie 8, 2012 Am fost si eu la MMC Biker's Fest v,a fost o super distractie cu de toate.Felicitari MMC! Sa o tineti tot asa. Ne vedem si in 2013.Asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ban_zsolt Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 (editat) Parada de sambata: http://youtu.be/_Kt-HMTqRvo Editat Septembrie 11, 2012 de ban_zsolt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Septembrie 17, 2012 Share Postat Septembrie 17, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyocluj Postat Septembrie 17, 2012 Share Postat Septembrie 17, 2012 F REUSITA INTALNIRE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonny111 Postat Martie 11, 2013 Share Postat Martie 11, 2013 Incredibil! Foarte te iubesc cum numai evenimentele rezultate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aoreus Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 VI - 2013 ASS KICKIN' FEST !!! https://www.facebook.com/MesesMotoClub/photos_stream Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate