glicerina Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 Din pacate neputand pleca cu ceilalti colegi care au organizat o excursie spre TF-TA ( munca , neveste...etc) ne-am hotarat sa facem o excursie de o zi in data de 16.09.2012 ( duminica), pana acum suntem 3 motoare. In principiu vrem sa ajungem pe transfagarasan, dar in functie de cine mai vine si are alte ideei, putem schimba/adapta traseul la cerintele fiecaruia. Ideea ar fi sa plecam cat mai de dimineata sa avem timp pentru motociclit. Mai e cineva cu timp liber si dornic de o plimbare mai lunga ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan1 Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 De curiozitate..cati km sunt...si cum se procedeaza la o astfel de excursie..cu ce viteza se merge..sau trebuie sa ai o anumita experienta pt asa ceva ? as fi tentat....ce suma de bani trebuie sa avem etc. ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myhobby Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 glicerina de unde se face plecarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
glicerina Postat Septembrie 13, 2012 Autor Share Postat Septembrie 13, 2012 De curiozitate..cati km sunt...si cum se procedeaza la o astfel de excursie..cu ce viteza se merge..sau trebuie sa ai o anumita experienta pt asa ceva ? as fi tentat....ce suma de bani trebuie sa avem etc. ? km sa zicem undeva la 350-400 ( in cazul in care ajungem pe transfagarasan ) - dintre care 200 km sunt autostrada, legat de viteza iti dai seama ca nu vom merge cu 90 pe autostrada, dar nici cu 130 prin curbe, viteza o vom adapta la conditile de drum, la un nivel in care ne vom putea desplasa toti in cele mai bune conditii, mergem sa ne plimbam , nu sa murim. . Cu banii iti poti face un calcul simplu in primul rand legat de consum sa zicem un 6 % ; 6 x 4 = 24 l benzina x 6.2 = 148.8 ron plus ce mai ai la tine. Vom face opriri unde ne pofteste inima, poze,haleala,tigari ( daca e cazu )..etc. glicerina de unde se face plecarea? poate fi si de la petromul din militari - cel de langa mec-, poate fi si al afi palace cotroceni, unde iti e mai aproape ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B I Z Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 (editat) George cine e al 3-lea? Hai sa ne intalnim la OMV la ora 08:00. OMV pt ca e mai mult spatiu acolo. Plecam cand suntem gata ... nu mai tarziu de 08:30. E ok? L.E. : De mers mergem cum poate toata lumea sa mearga. Cine vrea sa mearga peste limita pe A1 ne poate astepta la iesirea de pe autostrada. Editat Septembrie 13, 2012 de B I Z Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan1 Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 Sunt foarte tentat..problema este ca..eu luni am examenul oral la master..si nu stiu ce sa aleg..nu am mers niciodata la o astfel de plimbare si sunt foarte tentat..vad ca pe acest topic sunt baieti de calitate si asta ma tenteaza si mai mult..in legatura cu viteza..nu as vrea sa merg tare decat in limitele legale pt ca nu ma mai mers la o astfel de plimbare decat singur..la constanta sau etc..i'm beginner o sa ma gandesc si va anunt.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
glicerina Postat Septembrie 13, 2012 Autor Share Postat Septembrie 13, 2012 George cine e al 3-lea? Hai sa ne intalnim la OMV la ora 08:00. OMV pt ca e mai mult spatiu acolo. Plecam cand suntem gata ... nu mai tarziu de 08:30. E ok? L.E. : De mers mergem cum poate toata lumea sa mearga. Cine vrea sa mearga peste limita pe A1 ne poate astepta la iesirea de pe autostrada. al 3-lea e un baiat de pe topicul celorlalti colegi care pleaca vineri. Sunt foarte tentat..problema este ca..eu luni am examenul oral la master..si nu stiu ce sa aleg..nu am mers niciodata la o astfel de plimbare si sunt foarte tentat..vad ca pe acest topic sunt baieti de calitate si asta ma tenteaza si mai mult..in legatura cu viteza..nu as vrea sa merg tare decat in limitele legale pt ca nu ma mai mers la o astfel de plimbare decat singur..la constanta sau etc..i'm beginner o sa ma gandesc si va anunt.. in cazul in care te hotarasti noi te asteptam cu cea mai mare placere si stai linistit..nici noi nu suntem prea vechi in "meseria asta " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B I Z Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 Razvan tu nu cumva ai un r6 negru si suntem vecini de scara? Te-am sunat si te-am intrebat daca vrei sa mergi. Baga studiu pana sambata inclusiv si duminica hai la plimbare! Daca te hotarasti si nu m-am inselat cu privire la identitatea ta ... ai nr meu, ne auzim la telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan1 Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 Razvan tu nu cumva ai un r6 negru si suntem vecini de scara? Te-am sunat si te-am intrebat daca vrei sa mergi. Baga studiu pana sambata inclusiv si duminica hai la plimbare! Daca te hotarasti si nu m-am inselat cu privire la identitatea ta ... ai nr meu, ne auzim la telefon. Ma confunzi..am un gsx-r negru ...o sa ma gandesc la plimbarea asta..mi-ar placea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B I Z Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 Am sunat un vecin acum 2 zile si jur ca a folosit exact aceeasi "scuza". Il cheama razvan, tot master, tot examen oral, tot luni. Ce coincidenta ... imi cer scuze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan1 Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 Am sunat un vecin acum 2 zile si jur ca a folosit exact aceeasi "scuza". Il cheama razvan, tot master, tot examen oral, tot luni. Ce coincidenta ... imi cer scuze! Stai linistit frate..nu e nici o problema eu incerc sa mai vin cu cineva ca sa ne combinam la..suma de $ ca nu prea detin momentan..asta e singura mea scuza..in rest nu sunt alte probleme...daca nu reusesc..nu cred ca o sa pot sa vin..dar daca reusesc vin cu cea mai mare placere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CND Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 Sambata nimeni? eu si larry mergem de sambata mai se baga cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B I Z Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 Hai si voi duminica ... eu, cel putin, nu pot pleca sambata nicaieri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
glicerina Postat Septembrie 13, 2012 Autor Share Postat Septembrie 13, 2012 Sambata nimeni? eu si larry mergem de sambata mai se baga cineva? eu sambata pot numai dupa 12...si cum era jumate de zi trecuta am zis sa merg duminica cu bizu, mai merge un coleg de forum, poate razvan si daca va razganditi si voi doi...ar fi mai frumos un grup mai mare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freemanrw Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 (editat) Echipati-va bine pentru ca va fi un week-end ploios la munte! Curtea de Arges (AG) Link prognoza pe Accuweather Cartisoara (SIBIU) Link prognoza pe accuweather Editat Septembrie 13, 2012 de freemanrw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B I Z Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 Daca vemea nu tine cu noi nu mai plecam ... asta e! Pana atunci ... daca duminica cand ma trezesc e frumos in bucuresti eu tot plec, iar daca incepe sa ploua ma intorc ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 Sambata nimeni? eu si larry mergem de sambata mai se baga cineva? Detaliaza putin, plecati sambata si va intoarceti duminica? sau e tura doar de sambata? Plecati indiferent de vreme? Intreb pentru ca as fi tentat si eu sa vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 weekendul asta ploua la munte. incercati un dalboka la mare. e plictisitor dar.. pentru incepatori e fun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CND Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 sambata o Poiana ,un Bran sau altceva cu posibilitate de extindere pana duminica- vedem vineri seara . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 Sambata nimeni? eu si larry mergem de sambata mai se baga cineva? Unde va intilniti si la ce ora ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry85 Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 Ne vedem la agip aeroport la ora 9 nr 0745027522 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 Am inteles, dar pentru Transfagarasan nu trebuie sa iesim pe Autostrada spre Pitesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulius59 Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 Ne vedem la agip aeroport la ora 9 nr 0745027522 eu cu tel .......59 in coada, uite o idee de traseu care sa cuprinda cat mai multe portiuni virajate: http://goo.gl/maps/ujRD0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JohnyGabe Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 Cati s-au strans pentru duminica? ..m-ar tenta si pe mine. (ar fi prima plimbare mai lunga in grup...ca motorist ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CND Postat Septembrie 15, 2012 Share Postat Septembrie 15, 2012 eu cu tel .......59 in coada, uite o idee de traseu care sa cuprinda cat mai multe portiuni virajate: http://goo.gl/maps/ujRD0 sunt pentru ! Am inteles, dar pentru Transfagarasan nu trebuie sa iesim pe Autostrada spre Pitesti? Sorry Cristi fara TF (cica ploua) .Pe valea PH daca ploua gasesti repede ceva sa iti tragi sufletul ... Aseara la 12 eroau pt sambata ora 9:00, 3-4 motoare...sa vrdem cati mai vin. Eu vin oricum. Poate intram si aici? /index.php?/topic/683845-magureni-prahova-15-16sept2012-intalnire-prieteneasca-la-sfarsit-de-sezon/page__view__getnewpost__fromsearch__1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate