glicerina Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 Am cautat dar nu am gasit nimic asemanator ( in cazul in care exista rog un moderator sa stearga acest topic ) asa ca propun ca acest topic sa fie pentru intalnirile spontane, care cum aveti chef de o plimbare anuntati aici si poate mai vine cineva ! De exemplu in aceasta seara eu si un coleg de-al nostru iesim la o plimbare, care vrei sa ni te alaturi te asteptam. 0764.297.107 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 Pe aici prin Văscăuți ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBN Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 La Piata Victoriei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 La Piata Victoriei ÂŞtiam, reiese perfect din enunț Âşi din profilul inițiatorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 Misto. De luat in seama. Ceva de genul ar trebui sa fie pe prima pagina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBN Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 ÂŞtiam, reiese perfect din enunț Âşi din profilul inițiatorului. Era putin sarcastic domnule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
glicerina Postat Septembrie 26, 2012 Autor Share Postat Septembrie 26, 2012 La Piata Victoriei am trecut pe la piata victoriei, erau ceva persoane acolo dar nu ne-am oprit...pur si simplu am motociclit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 Pta. Victoriei pentru motociclisti e ca Olimpul pentru Zei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 Misto. De luat in seama. Ceva de genul ar trebui sa fie pe prima pagina. subscriu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 Chiar asa, iese careva in seara asta in jur de ora 8 sa ravasim traficul bucurestean si asa insuportabil zilele astea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 Chiar asa, iese careva in seara asta in jur de ora 8 sa ravasim traficul bucurestean si asa insuportabil zilele astea? Salut. Stai sa-mi schimb opincile, sper sa reusesc zilele astea. Maine le am :X Daca ma mai tii minte, vroiam sa vad motorul tau acum 1-2 luni parca. Poate vii intr-o marti la intalnirea colentina-tei, stiu ca ai garaj in zona Aseara a iesit ok si cu politie la plimbarica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate