un_aiurit Postat Octombrie 30, 2015 Share Postat Octombrie 30, 2015 Tare rau cu fanul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Noiembrie 6, 2015 Share Postat Noiembrie 6, 2015 Maine? Ceva, careva?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coiotul555 Postat Noiembrie 6, 2015 Share Postat Noiembrie 6, 2015 Maine suntem doi pentru o tura pe malul Argesului in jos pana la varsare in Dunare. Plecare in jurul orei 11.30. Cine doreste lasa mesaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi007 Postat Noiembrie 9, 2015 Share Postat Noiembrie 9, 2015 Cam asa a stat treaba in w.e !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Noiembrie 9, 2015 Share Postat Noiembrie 9, 2015 hai Paul cu filmarile, Foarte frumos,atmosfera tinereasca,si cazaturi multe (cel putin eu). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Noiembrie 9, 2015 Share Postat Noiembrie 9, 2015 Wow...dar a iesit lumea gramada! Pe aici a fost frig si umed! Hai cu pozele/filmele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biscuit Postat Noiembrie 9, 2015 Share Postat Noiembrie 9, 2015 (editat) Filmuletul momentan nu este gata, insa pana atunci atasez niste poze: 20mb image hosting screen capture freeware pic host upload pictures online free upload image url upload upload pictures Editat Noiembrie 9, 2015 de Biscuit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Noiembrie 9, 2015 Share Postat Noiembrie 9, 2015 Daaaa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biscuit Postat Noiembrie 9, 2015 Share Postat Noiembrie 9, 2015 Gata si Video-ul cu o parte din traseu: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Noiembrie 10, 2015 Share Postat Noiembrie 10, 2015 Ce am mai dat cu mobra pe jos,dar a fost un week-end minunat,aaa si muzica de la pensiune perfecta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Noiembrie 13, 2015 Share Postat Noiembrie 13, 2015 Maine ies iar, p-aci pe langa Buc! Care te bagi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biscuit Postat Noiembrie 13, 2015 Share Postat Noiembrie 13, 2015 Eu pot dupa ora 1 maine, sau duminica toata ziua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Noiembrie 13, 2015 Share Postat Noiembrie 13, 2015 Noi, vreo 4-5 insi, iesim maine....caci e f cald! Care vrea si poate, vine la benzinaria din 1 Decembrie intre 9-9:30! Ptr duminica vorbim....dar prognoza meteo e urata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biscuit Postat Noiembrie 13, 2015 Share Postat Noiembrie 13, 2015 Intr-adevar e foarte urata vremea duminica: 14 grade, soare cu nori... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi007 Postat Noiembrie 13, 2015 Share Postat Noiembrie 13, 2015 Distractie placuta !! Eu lucrez tot w.e ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shrek1974 Postat Noiembrie 16, 2015 Share Postat Noiembrie 16, 2015 cea mai misto iesire din anu' asta. iar eu nu am fost si weekendul urmator se anunta vreme faina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Noiembrie 16, 2015 Share Postat Noiembrie 16, 2015 Sambata sunt liber....asa ca, eliberati-va agenda! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi007 Postat Noiembrie 16, 2015 Share Postat Noiembrie 16, 2015 Sambata sunt liber si eu !!!ramane sa alegem traseul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Noiembrie 16, 2015 Share Postat Noiembrie 16, 2015 hai ca imi pun din nou rotile de enduro si o dezechipez de supermoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biscuit Postat Noiembrie 17, 2015 Share Postat Noiembrie 17, 2015 Eu sumbata am ceva treaba si termin destul de tarziu, in jur de 14:00, deci ziua este compromisa. Pot in schimb iesi duminica, daca mai are cineva chef dupa tura de sambata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi007 Postat Noiembrie 17, 2015 Share Postat Noiembrie 17, 2015 Eu sunt free , tot w.e !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Noiembrie 17, 2015 Share Postat Noiembrie 17, 2015 Abia astept.....stiu niste locuri....) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Noiembrie 17, 2015 Share Postat Noiembrie 17, 2015 Abia astept.....stiu niste locuri.... ) Pe langa Bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat Noiembrie 17, 2015 Share Postat Noiembrie 17, 2015 Abia astept.....stiu niste locuri.... ) Vrei sa dai din casa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Noiembrie 17, 2015 Share Postat Noiembrie 17, 2015 (editat) Eu am gasit weekendul trecut niste zone frumoase pe langa Moara Vlasiei, Dascau, Gradistea etc. multe paduri, lacuri, cateva dealuri, peisaje frumoase... Mai mult soft enduro de plimbare si admirat culorile toamnei Editat Noiembrie 17, 2015 de mihai.i Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate