Florin Daniel Postat Septembrie 30, 2012 Share Postat Septembrie 30, 2012 doritori? plecare pe la ora 10 petrom miorita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 i-a momit Beatrice pe toti sa plece sambata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 Si sa se dea in coloana cu 40 la ora... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 Si sa se dea in coloana cu 40 la ora... De unde stii? Ai fost si tu cu noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 Gixu....eu cred ca esti invidios dupa ce poze ai vazut, si iti pare rau ca nu ai fost si tu sa simti atmosfera super.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 In anul de gratie 2008 cand fenomenul moto luase ceva amploare FLORIN V organiza astfel de plimbari multe din ele de 2 sau 3 zile(verificati arhiva) . Din lipsa de timp acum nu se mai ocupa cu astfel de actiuni (poate a predat stafeta catre Beatrice) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 De unde stii? Ai fost si tu cu noi? Am fost eu si intr-adevar s-a mers incetisor dar avand in vedere scopul plimbarii a fost perfect in regula. Eu si inca 2 motoristi am luat-o inspre Cheia de la Valeni. A fost frumos si inedit. Felicitari organizatorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 Am fost eu si intr-adevar s-a mers incetisor dar avand in vedere scopul plimbarii a fost perfect in regula. Plimbarea aia a avut si alt scop decat...plimbarea?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 De unde stii? Ai fost si tu cu noi? Am avut rabdarea de a urmari cateva minute dintr-un filmulet postat de unul dintre participanti. Astfel de plimbari nu sunt altceva decat mici incordari ale orgoliului personal. In cercul meu de prieteni, plimbarea presupune si altceva decat mersul cu 40 la ora , in coloana, catre masa "de nunta" din restaurant.De aici si numarul mic de "plimbareti". Ma indoiesc ca Florin isi dorea o astfel de plimbare. PS: Mai usor cu pliscul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Octombrie 3, 2012 Share Postat Octombrie 3, 2012 "Mai usor cu pliscul". OMG, daca mi te si imaginez spunand asta, sunt pe jos de ras... Ma gixule, de ce iti place sa bagi botu'-n curu' meu de fiecare data? Inca nu ti-a trecut? Care e problema ta de fapt? Recunoaste ca de fapt tu vrei sa te bagi in seama cu mine, iar plimbarea a fost frumoasa si relaxata, fiecare a mers cum a simtit pe un drum nou chiar si pentru unii. Si ghici ce, nu am mers cu "cercul tau de prieteni". Baietii care au vrut sa mearga tare, au mers, neavand pe nimeni in fata, apoi a fost grupul care a mers cu o viteza medie, apoi grupul din spate cu incepatorii. Nimeni nu s-a incurcat cu nimeni. Si daca tot esti verde, muta discutia pe topicul care trebuie, sau continuam porcaiala pe PM, nu pe topicul lui Florin-V. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Octombrie 3, 2012 Share Postat Octombrie 3, 2012 fiecare a mers cum a simtit pe un drum nou chiar si pentru unii. P-asta n-am inteles-o... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Octombrie 3, 2012 Share Postat Octombrie 3, 2012 Nu a fost drumul clasic, dupa Siriu. Am ajuns la un moment dat pe un drumulet de la Magura spre manastirea Ciolanu, pe niste curbe destul de stranse si drum ingust, prin padure, apoi am deviat putin mai mult de la traseu: Lapos - Apostolache - Iordacheanu - Urlati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 3, 2012 Share Postat Octombrie 3, 2012 "Mai usor cu pliscul". OMG, daca mi te si imaginez spunand asta, sunt pe jos de ras... Ma gixule, de ce iti place sa bagi botu'-n curu' meu de fiecare data? Inca nu ti-a trecut? Care e problema ta de fapt? Recunoaste ca de fapt tu vrei sa te bagi in seama cu mine, iar plimbarea a fost frumoasa si relaxata, fiecare a mers cum a simtit pe un drum nou chiar si pentru unii. Si ghici ce, nu am mers cu "cercul tau de prieteni". Baietii care au vrut sa mearga tare, au mers, neavand pe nimeni in fata, apoi a fost grupul care a mers cu o viteza medie, apoi grupul din spate cu incepatorii. Nimeni nu s-a incurcat cu nimeni. Si daca tot esti verde, muta discutia pe topicul care trebuie, sau continuam porcaiala pe PM, nu pe topicul lui Florin-V. Madam , esti ,ca de obicei, total pe langa. Discutia se va muta pe ignore, mai mult nu meriti. Spor la pescuit. Poti sa muti discutia, pardon porcaiala unde vrei tu,tot aceiasi persoana de...ramai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Octombrie 3, 2012 Share Postat Octombrie 3, 2012 Nu a fost drumul clasic, dupa Siriu. Am ajuns la un moment dat pe un drumulet de la Magura spre manastirea Ciolanu, pe niste curbe destul de stranse si drum ingust, prin padure, apoi am deviat putin mai mult de la traseu: Lapos - Apostolache - Iordacheanu - Urlati. Naspa pe curbe stranse prin padure... Tre' sa fi fost traumatizant... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Octombrie 3, 2012 Share Postat Octombrie 3, 2012 N-as fi postat in mod normal dar sarcasmul tau Kollar mi s-a parut extrem de amuzant, am ras cu pofta citind replica ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 3, 2012 Autor Share Postat Octombrie 3, 2012 In anul de gratie 2008 cand fenomenul moto luase ceva amploare FLORIN V organiza astfel de plimbari multe din ele de 2 sau 3 zile(verificati arhiva) . Din lipsa de timp acum nu se mai ocupa cu astfel de actiuni (poate a predat stafeta catre Beatrice) Ehe ce vremuri...alea erau facut pentru distractile de peste noapte. Ma indoiesc ca Florin isi dorea o astfel de plimbare. Respectele mele! De data asta chiar nu...am vrut o plimbare mai de ,..viteza sa spunem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Octombrie 3, 2012 Share Postat Octombrie 3, 2012 Madam , esti ,ca de obicei, total pe langa. Discutia se va muta pe ignore, mai mult nu meriti. Spor la pescuit. Poti sa muti discutia, pardon porcaiala unde vrei tu,tot aceiasi persoana de...ramai. Lăbică, imi zici si mie care e problema ta? Simti nevoia sa te manifesti de fiecare data cand imi vezi numele pe forum? Ai vreo fantezie ascunsa si ai ramas cu anumite frustrari? Altfel... Sa dea dracu' daca inteleg de ce te bagi in seama cu mine de fiecare data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Octombrie 4, 2012 Share Postat Octombrie 4, 2012 N-as fi postat in mod normal dar sarcasmul tau Kollar mi s-a parut extrem de amuzant, am ras cu pofta citind replica ta. Bun venit pe forum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Octombrie 4, 2012 Share Postat Octombrie 4, 2012 Bravo Beatrice pt replica. Frumos din partea ta ca respecti topicul si rezolvi treaba cu Gixu in alt mod.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Octombrie 4, 2012 Share Postat Octombrie 4, 2012 Da, multumesc Kollar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate