bogdan192 Postat Octombrie 8, 2012 Share Postat Octombrie 8, 2012 @smart: aia din link. @Budd: X-lite nu era nici macar in plan. Nu cred ca o sa fie vreodata in plan o casca care costa cat 1/5 din motor. Nu din pricina pretului neaaparat, cat din cazua faptului ca eu vad castile ca pe consumabile. Una mi-au furat-o, una am scapat-o de asfalt si am aruncat-o, una am pierdut-o... Deci da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Octombrie 8, 2012 Share Postat Octombrie 8, 2012 Era doar o gluma.Flexx. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bodo R1 Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Salutare tuturor , am reusit intrun final sa imi fac cont pe acest site ca sa pot lamuri toti userii care se tot dau atot cunoscatori in privinta accidentului , care a ajuns la casti si alte balarii. Acum pot raspunde tuturor intrebarilor si nelamuririlor legate de accident. Eu sunt accidentatul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Salutare tuturor , am reusit intrun final sa imi fac cont pe acest site ca sa pot lamuri toti userii care se tot dau atot cunoscatori in privinta accidentului , care a ajuns la casti si alte balarii. Acum pot raspunde tuturor intrebarilor si nelamuririlor legate de accident. Eu sunt accidentatul. Salut. Bine ai venit. Imi pare rau de incidentul tau. Am anuntat-o pe Andreea si Sorin (de la care am R6-le), noi2 ne-am vazut in Herastrau acum ceva timp, am tinut minte stickerul cu bodo Sper ca esti ok si-ti tb nervi de otel aici..., spor la maciuceala si vezi ca unii au pielea tabacita bine si nu simt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Octombrie 11, 2012 Share Postat Octombrie 11, 2012 (editat) Salutare tuturor , am reusit intrun final sa imi fac cont pe acest site ca sa pot lamuri toti userii care se tot dau atot cunoscatori in privinta accidentului , care a ajuns la casti si alte balarii. Acum pot raspunde tuturor intrebarilor si nelamuririlor legate de accident. Eu sunt accidentatul. ...de fapt de ce pielea mea îmi mai bat eu capul cu dinastia ?!? Editat Octombrie 11, 2012 de Sergiu_Q Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serge Postat Octombrie 11, 2012 Share Postat Octombrie 11, 2012 Bodo, spune fratelo cum si ce s-a intamplat ca ar fi primul post la obiect ca ne-au omorat astia cu castile si vizierele lor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Octombrie 11, 2012 Share Postat Octombrie 11, 2012 Bodo, spune fratelo cum si ce s-a intamplat ca ar fi primul post la obiect ca ne-au omorat astia cu castile si vizierele lor! sa spui si ce mic dejun ai servit sa poata eczpertii sa faca o evaluare cat mai corecta a accidentului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate