Cesar Postat Octombrie 8, 2012 Share Postat Octombrie 8, 2012 Sau poate sa fie ceva incredibil dar adevarat Ups! /index.php?/topic/537449-bucuresti-str-ing-pascal-cristian-nr4-service-general/page__pid__3254736__st__240#entry3254736 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cr1s71 Postat Octombrie 8, 2012 Autor Share Postat Octombrie 8, 2012 Cesar in ce zona ai service-ul ? Vreau sa iti fac si eu o vizita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 In Crangasi, foarte aproape de Maternitatea Giulesti si mult mai aproape de caminele Belvedere ale ASE Se incalzeste vremea si fetele isi pun iar pe ele hainele de manevra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 (editat) Nea..mergi la un mecanic sa-ti verifice mobra si lasa forumistii in pace! Parerea mea. exact! din parerile emise pana acum schimbai toata fata motoretei. Editat Octombrie 9, 2012 de warlock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 Nu ma ocup cu denigrari si reclama negativa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 (editat) Clientul singur trebuie sa isi rezolve problema dupa cum crede de cuviinta. Adica sa reclame, sa ceara banii inapoi, sa ceara despagubiri ... in palinca si caltabosi, fiecare dupa sufletul sau... Are la indemana dovada, ca nu care cumva sa i se replice "du-te domle ca noi nu avem cum sa facem asa ceva". Pozele sunt doar pentru mecanicosii profesionisti sau amatori, ca sa se vada clar ca se poate ceea ce credeam ca nu se poate Editat Octombrie 9, 2012 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cr1s71 Postat Octombrie 9, 2012 Autor Share Postat Octombrie 9, 2012 Traiasca Cesar ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 9, 2012 Admin Share Postat Octombrie 9, 2012 De ce sa traiasca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cr1s71 Postat Octombrie 9, 2012 Autor Share Postat Octombrie 9, 2012 Mi-a rezolvat motocicleta Cand motocicleta nu are nicio problema si merge bine sunt cel mai fericit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 Alt montaj defectuos de placute dar nu dezastruos. UP si sageata in sus are un rost pe tabla elastica, nu este la misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cr1s71 Postat Octombrie 9, 2012 Autor Share Postat Octombrie 9, 2012 Scuzati-ma nu stiam ca vreti sa stiti ce avea. De acum stiu la cine imi duc motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 A verificat cineva becul de stop frână ? Erau îtr-o vreme în magazine becuri cu avertizare sonoră pentru mers înapoi,unele chiar cântau "Lambada", dacă ai aÂşa ceva la frână intri la mari idei.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate