Tsunami Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 chickens Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miha_Alex Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 A mai ramas vreun amator de plimbare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JohnyGabe Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 Pacat ca nu va mai duceti.... si imi parea asa rau ca nu puteam merge ... Ne vedem maine la International Tattoo Convention Bucharest 2012 ...cine doreste.. Cred ca dupa 12:00 o sa fiu pe acolo... M..da vremea e cam amenintatoare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CND Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 Gata ? am ajuns la spartul targului..... Pai sambata ce facem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan.Andrei Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 Gata ? am ajuns la spartul targului..... Pai sambata ce facem? Pai, avand in vedere vremea atat de greu de anticipat propun sa ne trezim maine dimineata si daca e frumos afara, sa ne punem pe dat telefoane ca sa organizam ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 Hi hi hi... calareala pe baza de comitet si zgomot degeaba 7 zile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 Da de ce pomeniti fratilor de sfarsit de sezon? Anul trecut pe 1 dec eram la munte, suntem abia la jumatatea lui octombrie.. PANICAA!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CND Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 Da de ce pomeniti fratilor de sfarsit de sezon? Anul trecut pe 1 dec eram la munte, suntem abia la jumatatea lui octombrie.. Bai,Bai nu mai vorbiti de "sfarsit de"......dupa ce ca se duce vara ,mai vine si decembrie 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 deci care te mai dai maine....? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 (editat) deci care te mai dai maine....? Eu ma dau pe net ..........ca afara ploua,ploua. Editat Octombrie 12, 2012 de Cristifrig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 EU! Bag pl, plec singur Eu ma bag maine cu baietii de pe topicul asta la ora 11 in Petromul de dupa palatele tiganesti(spre Giurgiu). Daca mai e cineva dezamagit de spargerea gastii, ne vedem acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Octombrie 13, 2012 Share Postat Octombrie 13, 2012 Se pare ca Accuweather nu s-a inselat de data asta. Azi noapte deja ma trezisem de 2 ori cu gandul ca totusi plec daca e frumos afara. Gata ? am ajuns la spartul targului..... Pai sambata ce facem? Pai eu cam in 2 ore ma duc spre garaj la Victoriei, si pe un 20.30-21.00, venim sa va luam din Piata V. si sa merem pe undeva, ori o plimbare scurta daca mai are cineva chef, ori direct la o clatita prin Regie si la o "shaorma cu de toate". Asa ca, ne vedem mai incolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate