pcaalex Postat Octombrie 8, 2012 Share Postat Octombrie 8, 2012 In seara asta intre ora 22-23 PM, pentru toti prieteni ,baikari ,care il cunosteau pe Ionut Stefanescu va rog sa ne intalnim in Piata Victoriei, sa stabilim exact ora de plecare pentru maine 09.10.2012 ,fiind ultimul drum pe care il parcurgem alaturi de bunul nostru prieten Ionut Stefanescu ..( RIP se va pleca in grup, spre Campina, de unde il vom conduce pe ultimul drum pe cel care va ramane in inimile noastre pt totdeauna, Ionut Stefanescu!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Octombrie 8, 2012 Share Postat Octombrie 8, 2012 Am auzit ca pe forumul Dacia se organizeaza o intrunire astfel incat fiecare "baikar" (dupa cum scrie analfabetul de mai sus) sa poata rasturna cate o Dacie. Se dau premii speciale pentru cei ce rastoarna doua dintr-o lovitura si va exista si o tombola cu premii diverse, gen loc de veci si sobor de preoti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Octombrie 8, 2012 Share Postat Octombrie 8, 2012 Poze, ceva? Ca ma gandesc ca nu degeaba s-a deschis topic la fotografii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 Am auzit ca pe forumul Dacia se organizeaza o intrunire astfel incat fiecare "baikar" (dupa cum scrie analfabetul de mai sus) sa poata rasturna cate o Dacie. Se dau premii speciale pentru cei ce rastoarna doua dintr-o lovitura si va exista si o tombola cu premii diverse, gen loc de veci si sobor de preoti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 In seara asta intre ora 22-23 PM, pentru toti prieteni ,baikari ,care il cunosteau pe Ionut Stefanescu va rog sa ne intalnim in Piata Victoriei, sa stabilim exact ora de plecare pentru maine 09.10.2012 ,fiind ultimul drum pe care il parcurgem alaturi de bunul nostru prieten Ionut Stefanescu ..( RIP se va pleca in grup, spre Campina, de unde il vom conduce pe ultimul drum pe cel care va ramane in inimile noastre pt totdeauna, Ionut Stefanescu!! Ce inseamna "baikari" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lionofjudah Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 baikar=demizeu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Windfucker Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 (editat) " Baicar" = stereotip vocabularistic in presa romana , dar la care adera orice "raisar" dupa ce calca pe bec , in speranta ca-i vor fi iertate greselile , confundat fiind in marea masa de motociclisti cu prestanta dupa care tat boboru' intoarce capul cu placere ; altfel , categorie blamata ( biker's) si de luat in ras si p'o roata (eventual aia din spate) , de catre "raisari" Editat Octombrie 9, 2012 de Windfucker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MANNIX-600 Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 am io o poza... genu'... baikar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 Am auzit ca pe forumul Dacia se organizeaza o intrunire astfel incat fiecare "baikar" (dupa cum scrie analfabetul de mai sus) sa poata rasturna cate o Dacie. Se dau premii speciale pentru cei ce rastoarna doua dintr-o lovitura si va exista si o tombola cu premii diverse, gen loc de veci si sobor de preoti. macabru dar m'a pufnit rasu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramirez707 Postat Octombrie 11, 2012 Share Postat Octombrie 11, 2012 Am auzit ca pe forumul Dacia se organizeaza o intrunire astfel incat fiecare "baikar" (dupa cum scrie analfabetul de mai sus) sa poata rasturna cate o Dacie. Se dau premii speciale pentru cei ce rastoarna doua dintr-o lovitura si va exista si o tombola cu premii diverse, gen loc de veci si sobor de preoti. Aiurea in tramvai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Johann800 Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 Eu cred ca trebuia luat postul ca atare nu corectat gramatical..hai de pilda cand mai cunoastem niste "baicari" sa ii punem la un test de lingvistica ca sa vedem daca ne putem imprietenii cu ei sau nu,daca intra in tiparele noastre "prutenesti"...invatati sa nu mai fiti carcotasi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi_rs Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 Poze, ceva? Ca ma gandesc ca nu degeaba s-a deschis topic la fotografii. Poze : http://www.max-media.ro/eveniment/campina-ionut-stefanescu-a-fost-condus-astazi-pe-ultimul-drum-foto.html . R.I.P ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gringo Postat Octombrie 15, 2012 Share Postat Octombrie 15, 2012 (editat) Daca s-a pozat lumea cu Dolanescu sau Dinica morti ce mai conteaza un baicar?Acu' inmormantarea e intalnire? Editat Octombrie 15, 2012 de gringo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate