marcel_tm Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 (editat) Motocicleta este a unui tip din Germania.A stat vreo 3 ani pe o remorca,in Portugalia,pentru ca omul avusese un accident.Acum a hotarat sa o readuca la viata.Modificari nu prea mari: furca mai lunga,comenzi avansate,alte sei,vopsit negru-mat...N-am vazut niciodata atata rugina pe o motocicleta,n-a existat surub care sa se desfaca normal,sau sa nu se rupa.Vopsitul se face electrostatic,la atelierul userului Giz,sau fat_giz.Am avut o surpriza placuta din colaborarea cu Giz,oameni foarte seriosi si tipicari. O sa revin,pe masura ce avanseaza lucrarea. Zi buna sa aveti! Editat Octombrie 9, 2012 de marcel_tm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cyanide Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 (editat) faina treaba...bravo cu ceva de genul asta ma ocup si eu...uite aici Editat Octombrie 9, 2012 de cyanide Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cyanide Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 a fost dar nu s-a prins vopseaua, o sa trebuiasca dat jos si revopsit dar asta dupa ce rezolv o problema la care nu prea gasesc solutie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel_tm Postat Octombrie 9, 2012 Autor Share Postat Octombrie 9, 2012 Foarte misto...motorul in sine nu va fi revopsit? Nu prea inteleg pe cine intrebi,dar daca e referitor la subiectul topicului,da,pana la ultimul surub va fi vopsit negru-mat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cyanide Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 Nu prea inteleg pe cine intrebi,dar daca e referitor la subiectul topicului,da,pana la ultimul surub va fi vopsit negru-mat. adevarat...cred ca pe tine te intreba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel_tm Postat Octombrie 9, 2012 Autor Share Postat Octombrie 9, 2012 adevarat...cred ca pe tine te intreba... Stai linistit,nu era un apropo.Oricum,felicitari,eu ma bucur cand vad tineri cu adevarat pasionati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 (editat) Spor la treaba si sunt curios care o sa fie rezultatul. Editat Octombrie 9, 2012 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel_tm Postat Octombrie 9, 2012 Autor Share Postat Octombrie 9, 2012 Spor la treaba si sunt curios care o sa fie rezultatul. In mare,e gata....Mai astept rotile,sa se poata monta;pana la urma,cred ca o sa arate bine,chiar daca nu m-a incantat pe mine ideea cu "totul negru-mat". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Oho Ce activitate intensa ! Tineti-o tot asa ! Basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel_tm Postat Octombrie 10, 2012 Autor Share Postat Octombrie 10, 2012 Pe tine te intrebasem. Scuze daca nu m-am facut inteles. Am intrebat deoarece mi se parea putin peste mana sa vopsesti cadrul si alte elemente, apoi sa pui motorul in cadru ca apoi sa-l dai jos iar pentru a fi vopsit. Oricum, astept sa vad ce iese la final. Sa ne tii la curent. A,pozele sunt aleatorii,motocicleta a fost demontata bucatele,dupa ce s-au facut modificarile si trimisa la vopsit.Acum astept rotile,ca sa o pot monta. Oho Ce activitate intensa ! Tineti-o tot asa ! Basty Multam,Seba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Ati avut nevoie de ambitie pentru asa ceva Jos cu palaria! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel_tm Postat Octombrie 10, 2012 Autor Share Postat Octombrie 10, 2012 a fost dar nu s-a prins vopseaua, o sa trebuiasca dat jos si revopsit dar asta dupa ce rezolv o problema la care nu prea gasesc solutie... [/quote Despre probleme cu vopsitul,ia legatura cu userul Giz.E foarte serios si e profesionist.Cealalta,daca vrei,pe privat,poate te ajut eu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel_tm Postat Noiembrie 21, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2012 Incepe sa capete forma,pozele nu sunt chiar de calitate,o sa revin cu ''sedinta foto'' curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icey Postat Noiembrie 21, 2012 Share Postat Noiembrie 21, 2012 Frumoasa resuscitare...insa cel mai rau imi pare ca l-ai facut negru mat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 21, 2012 Share Postat Noiembrie 21, 2012 O sa fie ca un lup negru intre oi. Frumos, mai ales daca tie iti place! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel_tm Postat Decembrie 5, 2012 Autor Share Postat Decembrie 5, 2012 Gata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Decembrie 5, 2012 Share Postat Decembrie 5, 2012 Ahoi, a iesit excelent. Sper sa-l vedem cat mai mult pe drum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel_tm Postat Mai 2, 2013 Autor Share Postat Mai 2, 2013 Nu e motocicleta,dar e pentru motocicleta si a iesit super amuzant. Intruderul a primit casuta noua: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Mai 3, 2013 Share Postat Mai 3, 2013 Nu e motocicleta,dar e pentru motocicleta si a iesit super amuzant. Intruderul a primit casuta noua: 562964_10200096024456453_1313551966_n.jpg 60723_10200096024496454_1508996736_n.jpg 560413_10200096024536455_255924843_n.jpg haha ce faina este , si remorca si motorul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopper_awo Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 cum ai lungit furca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MaimutaGalbena Postat Mai 19, 2013 Share Postat Mai 19, 2013 si pe mine ma intereseaza o furca mai lunga. ai facut alta, sau ai modificato pe cea existenta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cardan Postat Mai 20, 2013 Share Postat Mai 20, 2013 (editat) cum ai lungit furca? E simplu,se vede clar si in poza!Renunti la capacul din partea superiara a telescopului si-l inlocuiesti cu un prelungitor(cilindru preferabil de inox),de acelasi diametru ca si telescopul,in partea inferioara cu filet exterior ce se va insuruba in continuarea telescopului si in partea superioara cu un filet interior in care se va insuruba capacul telescopului(nu uitati sa puneti O-ringuri). Pentru furca de Intruder VS am eu un set de 10 cm cred de vanzare,daca e cineva interesat revin cu poze si pret.Spor la taiat! am gasit si o poza cu prelungitoarele montate,abia daca se vede ca sunt acolo Editat Mai 20, 2013 de cardan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopper_awo Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 Pentru furca de Intruder VS am eu un set de 10 cm cred de vanzare,daca e cineva interesat revin cu poze si pret.Spor la taiat! Sunt eu interesat. Poti pune poze si pret? ( daca nu se poate aici, ca sa nu stricam topicul omului, in privat) Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Iunie 6, 2013 Share Postat Iunie 6, 2013 Frumoasa resuscitare...insa cel mai rau imi pare ca l-ai facut negru mat... Glumesti?! imi vine sa plang.., bravos Marcel.., jos cu palaria! da i cu smirghel pe muchiile la cilindru.., sa fie treaba, treaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Iunie 6, 2013 Share Postat Iunie 6, 2013 E simplu,se vede clar si in poza!Renunti la capacul din partea superiara a telescopului si-l inlocuiesti cu un prelungitor(cilindru preferabil de inox),de acelasi diametru ca si telescopul,in partea inferioara cu filet exterior ce se va insuruba in continuarea telescopului si in partea superioara cu un filet interior in care se va insuruba capacul telescopului(nu uitati sa puneti O-ringuri). Pentru furca de Intruder VS am eu un set de 10 cm cred de vanzare,daca e cineva interesat revin cu poze si pret.Spor la taiat! am gasit si o poza cu prelungitoarele montate,abia daca se vede ca sunt acolo Frate, e prea smechera.., sa te vad cum iti iese saua. Chiar imi place. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate