ianachim Postat Octombrie 19, 2012 Share Postat Octombrie 19, 2012 daca mai gasesc un nebun de tura as pleca sambata 20 devreme rau si retur duminica 21 satul de ciorba de bura si ceafa la gratar as savura cu placere un frappe la mama lui .......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Bercea Postat Octombrie 19, 2012 Share Postat Octombrie 19, 2012 Faina ideea ta. Poti sa te opresti in Kavala, Nea Peramos, Nea Iraklita. Chiar este faina ideea ta. Drum bun si fara incidente ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CalinB Postat Octombrie 19, 2012 Share Postat Octombrie 19, 2012 daca mai gasesc un nebun de tura as pleca sambata 20 devreme rau si retur duminica 21 satul de ciorba de bura si ceafa la gratar as savura cu placere un frappe la mama lui .......... Acum regret ca nu stau in Bucuresti. Probabil as fi fost eu nebunul de tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 19, 2012 Autor Share Postat Octombrie 19, 2012 ia uite ..toti si au bagat slipurile sub pat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 19, 2012 Admin Share Postat Octombrie 19, 2012 Era misto de plecat de vineri, asa stai mai mult pe drum si nu intelegi nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 19, 2012 Autor Share Postat Octombrie 19, 2012 (editat) luv decat ERA de vineri mai bine ESTE de sambata... Editat Octombrie 19, 2012 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 19, 2012 Admin Share Postat Octombrie 19, 2012 (editat) Adevarat si asta. Eu m-as baga la un Transfagarasan, cu retur pe Valea Oltului, pe la 7 vreau sa fiu deja pe autostrada.. Editat Octombrie 19, 2012 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 19, 2012 Autor Share Postat Octombrie 19, 2012 Adevarat si asta. Eu m-as baga la un Transfagarasan, cu retur pe Valea Oltului, pe la 7 vreau sa fiu deja pe autostrada.. asa de incalzit motorul merge un transfagarasan dar cand ma gandesc la zona de dupa cabana capra...imi bag picioarele am alergat" de 2 sau 3 ori anul asta pe acolo asa ca nu ma mai incanta la 7 dim e destul de rece as baga pe bv fagaras si retur pe autostrada cand deja la 140 nu mai e frig... oricum decat pe aici mai bine la un calamar sau un mat fript pe malul marii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 19, 2012 Admin Share Postat Octombrie 19, 2012 (editat) Tu te vaiti ca este rece pe motor? Ai uitat cand aveai turturi pe GS acum citiva ani? Sau te-ai mai ramolit de-atuncea Te-ai invatat si prost la calamari si scoici, ai uitat cind o ardeai pe Eugenii, beai apa si faceai galme in stomac care iti tineau doua zile de foame!.. Editat Octombrie 19, 2012 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LinX Postat Octombrie 19, 2012 Share Postat Octombrie 19, 2012 decat ERA de vineri mai bine ESTE de sambata... ) Cat se poate de corect! As fi luat-o si eu in directia aia si chiar ma gandeam sa bag o propunere, cu sudul Bulgariei... sau ceva "pe-acolo" pe la mare, unde inca mai poti incerca sa intri in apa. Vremea insa se anunta mai proasta in directia aia, asa ca am pus niste Karoo-uri si incerc sa ma cocotz pe niste dealuri spre Horezu weekendu' asta. Drum bun si apa calda nu f rece daca pleci incolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Octombrie 19, 2012 Share Postat Octombrie 19, 2012 intru si eu la transfagarasan, duminica am treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 19, 2012 Autor Share Postat Octombrie 19, 2012 Tu te vaiti ca este rece pe motor? Ai uitat cand aveai turturi pe GS acum citiva ani? Sau te-ai mai ramolit de-atuncea Te-ai invatat si prost la calamari si scoici, ai uitat cind o ardeai pe Eugenii, beai apa si faceai galme in stomac care iti tineau doua zile de foame!.. Tu te vaiti ca este rece pe motor? Ai uitat cand aveai turturi pe GS acum citiva ani? Sau te-ai mai ramolit de-atuncea Te-ai invatat si prost la calamari si scoici, ai uitat cind o ardeai pe Eugenii, beai apa si faceai galme in stomac care iti tineau doua zile de foame!.. 1 GSA in primul rand 2 ma ref in general la frig si nu la mine.... 3 si acum mai mananc eugenii... de ce nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Octombrie 20, 2012 Share Postat Octombrie 20, 2012 neata ce va mai place sa va intepati drum bun la calatori si mai usor fratilor cu viteza 140-150 e mult o zi buna tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 20, 2012 Autor Share Postat Octombrie 20, 2012 (editat) neata si tie pompi asa e unii.... caini asta VIATA...... Editat Octombrie 20, 2012 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 20, 2012 Admin Share Postat Octombrie 20, 2012 Pina la urma n-am mai plecat, a trebuit sa stau sa dau cu aspiratorul prin casa..asa-mi trebe, daca m-am maritat.. Poate aranjam de acum incolo o plecare de vineri in Thassos, sa stam doua zile pe acolo..vezi si tu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 20, 2012 Autor Share Postat Octombrie 20, 2012 pasarica lata'n ... bot salutari de pe langa feribot eu am fost fata cuminte si am aspirat aseara la 9 m am urnit din otopeni la 10 faceam asig medic la giurgiu la 11 am imbucat la velico mic dejun la tempo la 15.30 frape pe malul marii in alexandropoli si sa ma cacaaaaa ca m a costat frapeul asa 2 ore de belit pisica in port la keramoti am pierdut feri la mustata si am mai dat si gaz sa pap benzina la 160 de asta imi pare cel mai rau ca e 1.8 euro/litru pe anul asta e ultima grecie/thassos anvelopa spate e dusa si nu mai bag banii in una noua pana in primavara asta viata sa i sparg' cu programul lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 sa i sparg' cu programul lor de toamna Trebuie sa fiu de acord cu @CalinB, aveti noroc cand vine vorba de o tura in Grecia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 21, 2012 Autor Share Postat Octombrie 21, 2012 Bravo, Ianachime. Baie ai facut? Cred ca e pustie insula acum, ai bagat si vreun mat fript, ceva? Poze, mai pune ceva poze. omule daca iar pun poze daca iar ii zic lui LUV ca am lasat 30 euro aseara la cina asta se impusca la locul de munca, acasa nu, ca abia a facut curat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stokerel Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 bravo domnule, plimbare spontana, soare, km multi... delicios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabic 72 Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 Em am facut asta vara acelas traseu dar cu masina,asa ca sunt putin invidios pe tine.Superba idee ai avut.Bravo tie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate