Leon Postat Mai 13 Share Postat Mai 13 La 10.05.2024 la 12:03, Djenavar a spus: Al naibii Shark, nu are spatiul pentru difuzoare Ma mir ca nu au, chiar daca casca ta e entry level (SHARK RIDILL). Eu am avut cateva casti Shark Spartan de-a lungul timpului (si acum am GT Pro si RS) care au decupaje... La 11.05.2024 la 14:18, Djenavar a spus: https://www.megamotorcyclestore.co.uk/spidi-h2out-globetracker-textile-jacket-black-yellow-updating/ De aici sm luat, am prins niste reduceri dementeeeeee Nu smplatit taxe vamale ,pentry ca mi le.a adus fratele meu Foarte interesant site-ul (si preturile la unele produse) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Mai 13 Share Postat Mai 13 53 minutes ago, Leon said: Eu am avut cateva casti Shark Spartan de-a lungul timpului (si acum am GT Pro si RS) care au decupaje... Și eu am avut două, iar acum am un EVO ES, toate concepute cu locașuri pentru difuzoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate