LucianU Postat Octombrie 28, 2012 Share Postat Octombrie 28, 2012 Pt binele tau si al tuturor dar si pt dragul nostru....toti cei care nu vor sa o patim la fel si care vrem bine pt tine....fugi tu la politie si declara. De restu ne putem ocupa impreuna..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 28, 2012 Share Postat Octombrie 28, 2012 (editat) @ Rares : Du-te la spitalul de urgenta si le spui ca ai avut un accident moto, in secunda urmatoare se va sesiza prin sistem un echipaj de politie care-ti va lua o declaratie. Vezi sa nu fi baut si sa ai RCA/ITP in regula. Pe baza acestui act, poti actiona in instanta daca politia nu-ti place cum isi face datoria. Vrei sa-ti fiu martor? P.S: Ciomageala nu a rezolvat niciodata nimic, insa usturimea amenzii intodeuna a durut mai tare. De restu ne putem ocupa impreuna..... Stai mah in banca ta si copiaza rezolvarea problemei. Editat Octombrie 28, 2012 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fan333 Postat Octombrie 28, 2012 Share Postat Octombrie 28, 2012 da,da,da,da la politie.......incearca sa dai de el si da-i nana!!!cu politia faci fix pix!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rares78 Postat Octombrie 28, 2012 Autor Share Postat Octombrie 28, 2012 am sesizat organele abilitate (sic!), o sa astept sa vad care este solutionarea, cu toate ca asta inseamna ca eu nu mai pot sa fac nimic, fiindca ar fi prea evident...dar prietenii mei nu sunt in accident....oricum, eu cred ca bataia doare...si cred, sincer, ca de fiecare data cand un motociclist pateste asa ceva, soferul trebuie batut...ca o sa le fie frica sa mai faca tampenii...ieri citeam despre accidente si era un post despre un accident si ca ingerul a fost acolo...azi a fost randul meu sa fiu norocos si sa fiu calm si rece astfel incat sa nu se intample nimic rau...am reusit sa am doar o zgarietura pe aripa fata de la motor si vopseaua lui pe motor si ruptura asta musculara de 2 lei, dar per total inseamna ca am iesit bine...nu-i mai suport pe mosii la volan, jur! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dNb Postat Octombrie 28, 2012 Share Postat Octombrie 28, 2012 Pt binele tau si al tuturor dar si pt dragul nostru....toti cei care nu vor sa o patim la fel si care vrem bine pt tine....fugi tu la politie si declara. De restu ne putem ocupa impreuna..... ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Octombrie 29, 2012 Share Postat Octombrie 29, 2012 @ZaiR se pare ca tu continui sa fi mai BOU decat prevede legea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Octombrie 29, 2012 Share Postat Octombrie 29, 2012 Nu vad nimic eronat in ce a spus @ZaiR... Totusi, din spusele tale inteleg ca TU esti exact atit de BOU pe cit prevede legea! Oare cit prevede? N-am nimic cu tine, n-am facut decit sa trag o concluzie la spusele tale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rares78 Postat Octombrie 29, 2012 Autor Share Postat Octombrie 29, 2012 va rog sa nu ne apucam de scandaluri pe o tema neutra, hai sa ne concentram pe lipsa atentiei soferilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
donnie yen Postat Octombrie 29, 2012 Share Postat Octombrie 29, 2012 dute la politie si raprteaza accidentul,taximetristul daca nu se v-a prezenta in 24 ore va fi chemat de politie,si v-a ramane si fara permis....simplu...dupa aia poti sa-i umblii si la ochi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Octombrie 29, 2012 Share Postat Octombrie 29, 2012 oricum ramane fara permis pt neacordare de prioritate ideea era ca faptul ca a fugit de la accident e INFRACTIUNE !!! dosar penal direct .. e mai important zic eu sa isi ia pedepsele conform legii acum deoarece corectiile le poate lua si mai incolo .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rares78 Postat Octombrie 29, 2012 Autor Share Postat Octombrie 29, 2012 astept sa vad ce se intampla, dupa care o sa-l intreb si de ce nu ii place sa se uite in retrovizoare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andera Postat Octombrie 29, 2012 Share Postat Octombrie 29, 2012 @Rares, politie zic. m-a speriat mesajul tau de aseara. ma bucur ca esti ok, restul e can can:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 29, 2012 Share Postat Octombrie 29, 2012 (editat) @ZaiR se pare ca tu continui sa fi mai BOU decat prevede legea OFF TOPIC : Ce prevede legea buei frustratule de statutul altora? Sa te iei la bataie cu toti necunoscutii precum ai propus mai sus.. sau aplicarea ei in forma legala?? Editat Octombrie 29, 2012 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rares78 Postat Octombrie 29, 2012 Autor Share Postat Octombrie 29, 2012 @zair...ai dreptate...dar daca are si un ochi vanat, o sa-l intrebe toti....ce ai patit dom`le? pai am taiat fata unui motociclist ca nu m-am asigurat...asta e impactul social...impactul asupra lui, da, e cel legal... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackd1rt Postat Octombrie 29, 2012 Share Postat Octombrie 29, 2012 @zair...ai dreptate...dar daca are si un ochi vanat, o sa-l intrebe toti....ce ai patit dom`le? pai am taiat fata unui motociclist ca nu m-am asigurat...asta e impactul social...impactul asupra lui, da, e cel legal... Asta crezi tu. O sa zica ca a cazut pe scari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rares78 Postat Octombrie 29, 2012 Autor Share Postat Octombrie 29, 2012 macar merita incercat....fiindca altfel continua sa ne ignore...motiv pentru care acum stau in pat cu gheata pe picior... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 29, 2012 Share Postat Octombrie 29, 2012 (editat) @zair...ai dreptate...dar daca are si un ochi vanat, o sa-l intrebe toti....ce ai patit dom`le? pai am taiat fata unui motociclist ca nu m-am asigurat...asta e impactul social...impactul asupra lui, da, e cel legal... NICIODATA!! Le-ar zice ca ti-a scapat un pumn printre suturile in care te tinea. Editat Octombrie 29, 2012 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Octombrie 29, 2012 Share Postat Octombrie 29, 2012 (editat) e mai important zic eu sa isi ia pedepsele conform legii acum deoarece corectiile le poate lua si mai incolo .. cea mai buna solutie. desertul se ia cel mai bine la urma. Editat Octombrie 29, 2012 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silencer Postat Octombrie 29, 2012 Share Postat Octombrie 29, 2012 Asta crezi tu. O sa zica ca a cazut pe scari. deci tre sa-i lase scris pe frunte ca si-a luat-o de la un motociclist, simplu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infocod01 Postat Octombrie 29, 2012 Share Postat Octombrie 29, 2012 (editat) Legat de ce se zicea mai sus de dauna comuna. Legea prevede ca poti folosi linia de tramvai doar atunci cand este o singura banda pe sens, fara a incomoda deplasarea acestuia. Nu este cazul pe Basarabia (locuiesc in zona si stiu) deoarece sunt 2 benzi pe sens si parca era si linie continua cand se vedea marcajul. Si eu am fost lovit odata pe linia de tramvai cand eram cu masina tot pe Basarabia si am picat la intelegere cu ala ca sa nu fie dauna comuna. Si inca o chestie....vezi ca taximetrisul in caz ca va fi chemat la politie cu siguranta va declara ca tu depaseai coloana...daca nu cumva chiar asta faceai.... Editat Octombrie 29, 2012 de infocod01 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Torakusu Postat Octombrie 30, 2012 Share Postat Octombrie 30, 2012 Legat de ce se zicea mai sus de dauna comuna. Legea prevede ca poti folosi linia de tramvai doar atunci cand este o singura banda pe sens, fara a incomoda deplasarea acestuia. Nu este cazul pe Basarabia (locuiesc in zona si stiu) deoarece sunt 2 benzi pe sens si parca era si linie continua cand se vedea marcajul. Si eu am fost lovit odata pe linia de tramvai cand eram cu masina tot pe Basarabia si am picat la intelegere cu ala ca sa nu fie dauna comuna. Si inca o chestie....vezi ca taximetrisul in caz ca va fi chemat la politie cu siguranta va declara ca tu depaseai coloana...daca nu cumva chiar asta faceai.... http://www.drpciv.ro/info-portal/downloadFile.do?menu=legislation&lang=ro&id=112 capitolul 5, sectiunea 2, art. 103 spune ca atunci cand sunt cel mult 2 benzi pe sens + 1 de tramvai putem folosi banda/linia tramvaiului fara sa incomodam circulatia acestuia. pe Basarabia nu a fost linie continua niciodata intre banda 2 si linia de tramvai tocmai din acest motiv, legea permite sa intri pe linie. daca accidentul se intampla in apropierea semaforului de la Patinoar, unde coloana, eventual, statea la semafor, atunci poate putea fi vorba de culpa comuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rares78 Postat Octombrie 30, 2012 Autor Share Postat Octombrie 30, 2012 Dupa cum spuneam, s-a produs aproape de pasajul muncii, adica vis-a-vis de spitalul pentru copii. Nu s-a asigurat, pur si simplu, a intors brusc in fata mea...norocul lui ca nu era tramvaiul si ca eu stiu cu franele, ghinionul meu ca distanta a fost prea mica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trike Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 bre,data viitoare gandestete ca esti sub apa! acum am vazut postul tau,bine ca esti intreg! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate