cristache Postat Octombrie 30, 2012 Share Postat Octombrie 30, 2012 Sambata 27 oct a.c., noi: Bogdan, Costi, Tibi si subsemnatu', ne-am gandit sa dam o tura lejera, spre sud la caldurica... Traseul, in mare, a fost asa: Buc-Oltenita-Greaca-Buc. drum in majoritate fara asfalt si pe malul Argesului,Neajlovului si al Dunarii, unde am gasit o plaja superba, dar pacat ca nu mai e vara... Motoare: Bmw F800GS, Bmw F650GS, Bmw F650 Dakar si Honda XR400R. Poze: ``` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat Octombrie 30, 2012 Share Postat Octombrie 30, 2012 da, faina tura..si de la mine imagini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Octombrie 30, 2012 Share Postat Octombrie 30, 2012 super si poze si filmulet. faza cu plimbatu pe malul apei este superba...dar stai cu inima stransa, ca daca faci un pic spre stg...hop in apa. oricum cred ca este super senzatia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Octombrie 30, 2012 Share Postat Octombrie 30, 2012 Bravo pentru tura! Inca astept un filmulet in care Costi sa nu se tavaleasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Octombrie 30, 2012 Share Postat Octombrie 30, 2012 Fain, atat de fain ca mi-e ciuda... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 30, 2012 Share Postat Octombrie 30, 2012 belea. misto copacul ala care putea sa te decapiteze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat Octombrie 30, 2012 Share Postat Octombrie 30, 2012 Eh, sa-ti rupa capul mai greu dar sa-ti invineteasca poponeata avea sanse! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Octombrie 30, 2012 Share Postat Octombrie 30, 2012 mdea...cum zicea colegul mai sus...asa de fain ca mi-e ciuda ca n-am fost si io! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
glicerina Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 asa plimbare sa-ti tot doresti. da melodia cum se num ? o poti trimite >? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate