kicker Postat Februarie 25, 2014 Share Postat Februarie 25, 2014 Salut. Vreau sa cumpar si eu o casca de la baiatul asta: http://www.ebay.com/sch/the_amazing_helmets/m.html?_nkw=&_armrs=1&_ipg=&_from= si ma gandeam sa vad poate i se mai par cuiva interesante sa ne combinam la transportul nesimtit de 38 $. ATENTIE!!! Castile nu sunt omologate. Sunt doar de fantezie, o plimare in oras, o adunare. De drum lung/ viteze peste 60 km/h eu nu mi-as pune baza in ele. Contact pe mail kicker_bf@yahoo.com Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex22_xxx Postat Februarie 25, 2014 Share Postat Februarie 25, 2014 Salut. Vreau sa cumpar si eu o casca de la baiatul asta: http://www.ebay.com/sch/the_amazing_helmets/m.html?_nkw=&_armrs=1&_ipg=&_from= si ma gandeam sa vad poate i se mai par cuiva interesante sa ne combinam la transportul nesimtit de 38 $. ATENTIE!!! Castile nu sunt omologate. Sunt doar de fantezie, o plimare in oras, o adunare. De drum lung/ viteze peste 60 km/h eu nu mi-as pune baza in ele. Contact pe mail kicker_bf@yahoo.com Bafta! Transportul e Ok tinand cont ca vine din Indonezia. Nesimtit e transportul practicat de curieri in Romania! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kicker Postat Martie 2, 2014 Share Postat Martie 2, 2014 Transportul e Ok tinand cont ca vine din Indonezia. Nesimtit e transportul practicat de curieri in Romania! N-am zis ca e nesimtit pentru ca n-ar fi corect ci pentru ca e cat casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Martie 2, 2014 Share Postat Martie 2, 2014 mai face cineva aerografiere casca ???? exista cineva? nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chrome Postat Martie 9, 2014 Share Postat Martie 9, 2014 Vreau sa imi aerografiez casca stiti pe cineva care face acest tip de lucrare ? Casca este : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaib0nciu Postat Martie 9, 2014 Share Postat Martie 9, 2014 Salut, Stiu un tip care are multe lucrari. Este din Timisoara dar merge si prin Bucuresti, din cate stiu. Poti sa-i pui o intrebare poate gasiti o solutie: https://www.facebook.com/roua.flaviu?fref=ts Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_kos Postat Martie 9, 2014 Share Postat Martie 9, 2014 (editat) https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200978736175441&set=a.10200896871168867.1073741828.1377683193&type=3&thea salut , daca nu gasesti nimic in apropierea ta, poate te ajuta asta,e super de treaba omul in cauza, si sigur v-ati intelege, si a-ti ajunge la un numitor comun, Editat Martie 9, 2014 de alin_kos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Martie 9, 2014 Share Postat Martie 9, 2014 si eu sunt interesat de aerografiere....a facut cineva la baieti ?ceva pareri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chrome Postat Martie 9, 2014 Share Postat Martie 9, 2014 multumesc da as vrea ceva prin bucuresti sa pot discuta cu omul fata in fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinR6 Postat Martie 9, 2014 Share Postat Martie 9, 2014 https://www.facebook.com/pages/Florynez-Aerografie/117914328320258 Are niste lucrari destul de reusite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chrome Postat Martie 9, 2014 Share Postat Martie 9, 2014 Ai idee cam cat ia de o casca ? Stiu ca preturile difera de complexitatea lucrarii dar in mare asa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinR6 Postat Martie 9, 2014 Share Postat Martie 9, 2014 Chiar nu stiu, dar intamplator am dat de el si am zis ca poate iti este de ajutor. In cazul in care il suni, poate arunci si pe aici ceva preturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Martie 9, 2014 Share Postat Martie 9, 2014 am dat follow topicului.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chrome Postat Martie 9, 2014 Share Postat Martie 9, 2014 Incerc sa il sun maine la o ora mai rezonabila . Sper sa fie ok la preturi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Martie 9, 2014 Share Postat Martie 9, 2014 sa dai si tu un semn.....sunt curios de preturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chrome Postat Martie 11, 2014 Share Postat Martie 11, 2014 (editat) Am discutat , pretul estimativ este de 250 Lei se merge cu casca si se discuta la fata locului . Se calculeaza pretul in functie de complexitate. Dar cel mai bine poate sa va spuna exact el la fata locului. Editat Martie 11, 2014 de Chrome Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADOette Postat Martie 2, 2016 Share Postat Martie 2, 2016 Salut, va prezint si eu prima tabla aerografiata de mine. Acum ma pregatesc pentru o masina, dar vreau sa aerografiez si motociclete. Ce parere aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cinefilul Postat Iulie 1, 2016 Share Postat Iulie 1, 2016 Salut, va prezint si eu prima tabla aerografiata de mine. Acum ma pregatesc pentru o masina, dar vreau sa aerografiez si motociclete. Ce parere aveti? Foarte frumoasa felina! Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Tobosaru Postat Iulie 20, 2017 Share Postat Iulie 20, 2017 sal da si mie un nr de tlf,,ma intereseaza un scorpion pe o casca moto salut!...sunt si eu interesat de un pret pt o casca openface vopsire negru simplu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Septembrie 14, 2017 Share Postat Septembrie 14, 2017 Salutari! Mai e cineva in viata pe aici care inca lucreaza asa ceva? La partea cu castile ma refer... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gige Postat Martie 12, 2018 Share Postat Martie 12, 2018 Salutam. Ceva noutati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate