Miha_Alex Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 Iei sticla de azi si-o bem inainte de pranz, pe drum, glumesc Bei suc?:P Ca fiind motorizata nu-mi permit sa consum bauturi alcoolice:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 Duminica este ultima cursa de MotoGp a sezonului si noi mergem sa o vedem cu niste prieteni pasionati si ei de curse. Pe data viitoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 @ Miha_Alex La multi ani ! Vin si eu... Cred ca motorizat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miha_Alex Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 @ Miha_Alex La multi ani ! Vin si eu... Cred ca motorizat. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Noiembrie 8, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2012 Duminica este ultima cursa de MotoGp a sezonului si noi mergem sa o vedem cu niste prieteni pasionati si ei de curse. Pe data viitoare! Bine, bine, duminca... Da' sambata seara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigivarga Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 Bine, bine, duminca... Da' sambata seara? Asa racoleaza lumea in grup...prin intimidare, la sentiment. Apoi ii face pensionari care se uita seara la TV in loc sa iasa la o bere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brunoo7 Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 eu daca reusesc sa vin ... o sa fie calare si daca este cumiti va aduc tuica de casa(di prune) de la Moldova. Ceeee'l mai cuminte,eu sunt .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigivarga Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 Bei suc? :P Ca fiind motorizata nu-mi permit sa consum bauturi alcoolice:P De obicei NU prea beau apa, mai ales suc. Ma cert cu copiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 Bine, bine, duminca... Da' sambata seara? Sambata seara nu stiu inca, mai vedem, mai negociem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 Sambata seara nu stiu inca, mai vedem, mai negociem... tre sa te inbunez si pe tine cu neste tuica ... nu de alta nu mai am multa ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigivarga Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 Soferii vor scoate bani buni la plimbarea asta, e clar =)))))))))))))))) ca sa care "ranitii". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 E bine ca ai iese de fiecare data.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 Ziua buna . Ce se pune la cale pt weekend ......? Gata sunt cuminte nu mai plec de nebun cu Cristi nu de alta dar s-ar putea sa ramnem fara plasticurii in ritmul in care am mers in ultimile iesiri ........deci ce se pune la cale ...? Inca odata la MULTI ANI TUTUROR MIHAELE-LOR ,MIHAILOR SI GAVRILI-LOR [ o fi corect]. * Apropo daca aveti in plan un chiolhan de sfarsit poate este mai bine pt sambata sa ne putem si noi drege duminica si poate o intalnire vineri seara la Victorie . seara buna . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Noiembrie 8, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2012 (editat) VOT: Varianta 1: plecare sambata dupa amiaza cu posibilitate de ramanere peste noapte pentru "betivani" si refacere a doua zi pentru munca, cu plecare duminica dupa amiaza. Varianta 2: plecare duminica dimineata in jur de 10-11, si intoarcere seara. Si atunci haideti sa ne vedem maine la 20 in Victoriei ca sa stabilim exact. Vezi, Victor? Toate ca sa te multumesc. Si tu ne dai teapa. Hai, START VOT! ) Editat Noiembrie 8, 2012 de Beatrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miha_Alex Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 VOT: Varianta 1: plecare sambata dupa amiaza cu posibilitate de ramanere peste noapte pentru "betivani" si refacere a doua zi pentru munca, cu plecare duminica dupa amiaza. Varianta 2: plecare duminica dimineata in jur de 10-11, si intoarcere seara. Si atunci haideti sa ne vedem maine la 20 in Victoriei ca sa stabilim exact. Vezi, Victor? Toate ca sa te multumesc. Si tu ne dai teapa. Hai, START VOT! ) Ce variante sunt pentru ramanerea peste noapte? Exista posibilitati de cazare prin zona? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
justin_alex2002 Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 si noi venim cu choppy al nostru daca e caldut si nu ploua...dar pana la urma unde se merge la gratar??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 Pro varianta 2 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
justin_alex2002 Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 Eu zic sa se faca o planificare de iesire cu conservele.....daca mai multi au bagat deja mobra la iernat si oricum este si destul de frig....mai bine iesim la gratar cu ....... CONSERVELE. Asa as putea sa beau si eu un vin ceva....am soferita care sta la volan iar eu in dr.... @Beatrice.....iei "copilasii" numai daca sunt cuminti , daca nu sunt cuminti si fura mancarica de pe gratar.....atunci nu e de bine... salutare...si noi vrem sa venim cu choppy daca nu e foarte frig si daca nu ploua...deci nu o sa fii singurul cu doua roti...abia astept sa vina week-end-ul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 Maine la ce ora la Victoriei ? salutare...si noi vrem sa venim cu choppy daca nu e foarte frig si daca nu ploua...deci nu o sa fii singurul cu doua roti...abia astept sa vina week-end-ul... Si eu cred ca vin motorizat si noi venim cu choppy al nostru daca e caldut si nu ploua...dar pana la urma unde se merge la gratar??? Undeva aproape de Calugareni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
justin_alex2002 Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 Maine la ce ora la Victoriei ? Si eu cred ca vin motorizat Undeva aproape de Calugareni. super...maine seara ne vedem pe la victoriei??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 Da, cred ca in jur de ora 20:00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 Pana la Calugareni ? pentru asa un lung traseu o sa vin cu bicicleta......... nu merita sa-mi deranjez motorul pentru atit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Noiembrie 8, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2012 Da. La 20. Mergem la mine la tara, unde s-au mutat ai mei, in Calugareni. Casa e ca la tara, dar daca vrei sa ramai acolo, o zi e ok. In principiu cei care conduc si vor sa bea vor ramane. Dar daxa mai vrea cineva, ne organizam si e loc pentru toata lumea. Sei, nu e obligatoriu sa ramai daca nu vrei; oamenii au zis asa ca sa se refaca dupa bauta. Asadar, ne vedem maine. Cristi, acum principalul obiectiv e gratarul si beutura, mai mult decat traseul. D-asta si noi venim tot cu conserva. Asa ca asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 Cristi, acum principalul obiectiv e gratarul si beutura, mai mult decat traseul. M-am prins dar incercam sa fiu ironic. Propunerea mea pentru cei care vin cu motoarele este urmatoarea .......O lasam pe Beatrice sa incinga gratarul si noi dam o fuga pe la Giurgiu- Oltenita si retur ...... pana se face friptura ne intoarcem si apoi stam la palavre. Votez varianta 2 cu iesire Duminica P.S. La multi ani Miha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 Mai omule tu chiar vrei sa ma lasi fara carnet acum in prag de iarna ...................... . Cristi hai ca trebuie sa vb ceva referitor la o varianta pt tine/si mine ,trimite-mi pe pm id-ul tau sa vb pe mess .,sau daca vrei putem si pe tel sa le facem burta groasa la compani . Nu merge pi....l asta de net . Beatrice Ms. mult chiar apreciez dar nu am fost eu vinovatul principal ,nu mai este cazul sa spun cine ............................ . Daca nu sunt eu singurul pt. varianta Nr:1 eu as incepe o beuta de sambata ,vb desigur maine la 20:00 . Pupici si noapte buna . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate