vik55 Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 Maine, la 12.30 (sa-l prindem si pe Niko ) ne stragem in Victoriei sa plecam spre Targoviste. Traseul exact nu-l stiu inca, e posibil sa fie Bucuresti - Ploiesti - Targoviste - Bucuresti, dar revenim diseara cu traseul exact. Vrem sa mergem la Targoviste sa vizitam cetatea, Turnul Chindiei si daca avem timp si gradina Zoo de acolo si apoi evident, mancam. Mers oarecum lejer, max. 120-130 pe unde se poate, cu cateva opriri de pisu', benzina sau ce-o mai fi. Vreme frumoasa, cald afara, la Ploiesti in jur de 15 grade, la Targoviste in jur de17. Cine e interesat, ne auzim la telefon (0724.467.113). Cine e interesat si vrea sa vina, dar stie ca intarzie, la fel, sa ma sune, ca-l asteptam si sa nu se grabeasca sa ajunga, sa faca alte prostii. Desigur, intarziere in limita bunului simt. Este inceput ........... Posted Yesterday, 04:28 PM In urma unor lupte crancene dintre un grup de fanarioti din zona Bucurestiului si pasnicii locuitori ai localitatii Calugareni a fost inregistrata o adevarata victorie a invadatorilor bucuresteni. Luptele au durat aproape 2 zile.Va rugam tot cei care detineti probe audio-video sa le postati aici pentru a se putea analiza strategia din timpul desfasurarii asediului asupra localitatii Calugareni. Un combatant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brunoo7 Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 Eu sunt de parere ca trebuie deschis unul nou sau potati tot aci ;p postati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 Eu sunt de parere ca trebuie deschis unul nou sau potati tot aci ;p .............................Posted Yesterday, 04:28 PM In urma unor lupte crancene dintre un grup de fanarioti din zona Bucurestiului si pasnicii locuitori ai localitatii Calugareni a fost inregistrata o adevarata victorie a invadatorilor bucuresteni. Luptele au durat aproape 2 zile.Va rugam tot cei care detineti probe audio-video sa le postati aici pentru a se putea analiza strategia din timpul desfasurarii asediului asupra localitatii Calugareni. Un combatant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miha_Alex Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 Nu stiu cum v-ati simtit voi , dar eu m-am simtit foarte bine Sa tot mai fie iesiri d-astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Sam Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 la cat s-a baut.... cine s-a mai simtit? Of course i'm joking... it was GREAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 Linkurile de la filmari, clar trebuie pe PM. Sa tot mai fie iesiri d-astea Subscriu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samira Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 (editat) Nu imi plac alea in care am iesit cu ochii rosii. Linisteste-te era de la bautura Editat Noiembrie 12, 2012 de Samira Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 Linisteste-te era de la bautura Asa sunt ochii mei. In foarte multe poze ies cu ochii rosii, asta e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiz Postat Noiembrie 13, 2012 Share Postat Noiembrie 13, 2012 Vreau sa vad si eu cum filmeaza camera aia GoPro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 13, 2012 Share Postat Noiembrie 13, 2012 (editat) Ia grupul vesel, am bagat niste filmulete educative aici, bagati ochiul si deschideti bine urechile. Si asa e iarna, aveti timp sa rumegati informatie, la primavara va dau extemporal! /index.php?/topic/686819-filmulete-educative/ Editat Noiembrie 13, 2012 de Niko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigivarga Postat Noiembrie 13, 2012 Share Postat Noiembrie 13, 2012 Tocmai bun de vizionat, ca iarna e aproape si incep frustrarile =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Sam Postat Noiembrie 13, 2012 Share Postat Noiembrie 13, 2012 In curand vin filmuletele . Va dau PM celor de pe'aici pe care va cunosc si o sa pun lista celor care au primit linkurile sa stiti cu cine sa luati legatura daca nu sunt online. Daca nu va cunosc nu va dau Am dat PM: Justin gigivarga Sei bruno beatrice Micla Vik Miha Niko ENJOY +Tiz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiz Postat Noiembrie 13, 2012 Share Postat Noiembrie 13, 2012 Multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Sam Postat Noiembrie 13, 2012 Share Postat Noiembrie 13, 2012 Fraaaaate ce bataie mi-am luat la Macaua ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Noiembrie 13, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2012 Da, aia mica se lauda la baiatu' lu' Costel ca a jucat cu "un adult" si l-a si batut de 3 ori! Haideti ca am facut topic separat sa ne mai desfasuram si acolo /index.php?/topic/686838-grupul-vesel-de-la-9/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Noiembrie 13, 2012 Share Postat Noiembrie 13, 2012 Pt micutul [ Florin] . http://www.performance-shop.ro/dispozitive-prese-scule/1841-redresor-baterii-moto-optimate-4-can-bus-edition.html Asta este tatal bateriilor . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Noiembrie 13, 2012 Share Postat Noiembrie 13, 2012 Hai ca au aparut si filmuletele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate