bmwio Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 Salut, acum ne-am intors dintr-o plimbare prin centrul judetului Prahova. A fost o plimbare de 3 ore, 170 km, pe traseul Urlati-Magurele-Valeni-Teisani-Slanic-Stefesti-Alunis-Pietriceaua-Brebu-Telega-Cosminele-Lipanesti-Plopu-Urlati. Ia mare parte drumurile sint asfaltate de curind sau in stare foarte bune, iar drumul serpuieste prin comune, sate si in special prin paduri de foioase, care acum au niste culori incredibile. Va recomand acest traseu pentru prima zi calda. Si ca sa fie mai interesant ar trebui adaugata si urmatoarea ruta: Brebu-Valea Doftanei-Secaria-Comarnic-Cimpina-Telega sau Cimpina_Provita-Valea Lunga-Moreni. Am o intrebare pentru cei care cunosc mai bine zona Slanic: exista legatura prin Stefesti-Bertea-Secaria? pe harta apare traseul, dar cind am intrebat un un scuterist in Stefesti mi-a zis ca drumul se inchide in padure. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 super drumuri, intr-adevar. ma apuc de mers pe acolo, deunazi si eu le-am " descoperit" ieri am mers in "stanga" lui Dn1, tu inteleg ca in dreapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Noiembrie 11, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2012 Sint destule, si in dreapta si in stinga, numai sa vrei, stiu si citiva colegi bucuresteni. Cind mai pleci da un semn. Noi am vrut sa plecam simbata dar era rece, asa ca a ramas pe azi si a fost o alegere buna, zile frumoase pentru toti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 saptamana viitoare , Lacul Rausor, langa Campulung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost1 Postat Noiembrie 13, 2012 Share Postat Noiembrie 13, 2012 este adevarat traseul este super il stiu, am incercat si varianta telega, barajul paltinu,valea doftanei tot inainte, la fel arata drum pe harta, am fost nevoit la un moment dat sa intorc, motocicletei mele nu ii placea deloc (vitezana)dar am avut tovarasi care au continuat (aveau cu ce) si au iesit linga brasov din spusele lor drumul a fost un vis frumos plin de peisaje superbe (drum forestier) dar pentru amatorii de cafele, sucurii ,etc, se poate ajunge si cu vitezana pina in anumite locuri unde gasesti linistea si calmul naturii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 13, 2012 Share Postat Noiembrie 13, 2012 am inteles ca iese undeva pe langa sacele, cand sa ajung pe acolo a venit iarna . iar pt weekend as ramane la " rausor" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost1 Postat Noiembrie 14, 2012 Share Postat Noiembrie 14, 2012 da exact langa sacele pentru weekend au anuntat vreme cam naspa in zona din cate stiu eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosM Postat Noiembrie 14, 2012 Share Postat Noiembrie 14, 2012 Salut, acum ne-am intors dintr-o plimbare prin centrul judetului Prahova. A fost o plimbare de 3 ore, 170 km, pe traseul Urlati-Magurele-Valeni-Teisani-Slanic-Stefesti-Alunis-Pietriceaua-Brebu-Telega-Cosminele-Lipanesti-Plopu-Urlati. Ia mare parte drumurile sint asfaltate de curind sau in stare foarte bune, iar drumul serpuieste prin comune, sate si in special prin paduri de foioase, care acum au niste culori incredibile. Va recomand acest traseu pentru prima zi calda. Si ca sa fie mai interesant ar trebui adaugata si urmatoarea ruta: Brebu-Valea Doftanei-Secaria-Comarnic-Cimpina-Telega sau Cimpina_Provita-Valea Lunga-Moreni. Am o intrebare pentru cei care cunosc mai bine zona Slanic: exista legatura prin Stefesti-Bertea-Secaria? pe harta apare traseul, dar cind am intrebat un un scuterist in Stefesti mi-a zis ca drumul se inchide in padure. Intre Cosminele si Lipanesti ai luat-o pe Cocorastii Mislii sau Valcanesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Noiembrie 14, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2012 Valcanesti-Manastirea Zamfira-Lipanesti-Boldesti-Plopu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 15, 2012 Share Postat Noiembrie 15, 2012 da exact langa sacele pentru weekend au anuntat vreme cam naspa in zona din cate stiu eu nu ma demobiliza :)sper ca se mai schmaba pana atunci daca nu,cred ca bag o tura de "drumuri faine " din astea de pe aici, vreau zapada si toamna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Noiembrie 15, 2012 Share Postat Noiembrie 15, 2012 Recomand bucuresti - fierbinti - dridu -jilavele (asfalt perfect) - salciile - mizil - prin cele 2 variante absolut spectaculuase in zile senine (hint: route 66 de romania) drum asfaltat dar dificil - valuri, gropi - merge cu putina rabdare -> urcare in sus pe la tohani (sa va uitati spre sud de pe deal) apoi drumu duce la un punct obscur pe unde sunt 2 variante: una spre magura - pe la tabara de scluptura si apoi spre buzau - intoarcere bucuresti sau - alternativa- spre cislau - cu intoarcere prin ploiesti. Pm cine vrea sa vina la ture de soiul asta. cu plecare din bucuresti - 250 - 300 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Noiembrie 16, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2012 saptamana viitoare , Lacul Rausor, langa Campulung A-ti stabilit ceva? zi, ora, traseu? vremea se anunta la fel de frumoasa ca weekendul trecut si ar fi pacat sa nu iesim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 apoi drumu duce la un punct obscur pe unde sunt 2 variante: una spre magura - pe la tabara de scluptura si apoi spre buzau - intoarcere bucuresti sau - alternativa- spre cislau - cu intoarcere prin ploiesti. Drumul ala spre Cislau (DJ102C) era partial macadam acum vreo 2-3 ani. S-a mai asfaltat ceva din el? Multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 recent am fost doar pe portiunea spre magura. Nu am fost pe cislau. Daca trec pe varianta aia zilele urmatoare te anunt. Stiu cand era cu macadam - dar era absolut perfect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 (editat) Stiu cand era cu macadam - dar era absolut perfect Rezon! Eu am fost in 2010 si arata cam asa si am presupus ca era pregatit pentru asfaltare: Editat Noiembrie 16, 2012 de Doctor X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 nici vorba, crec ca nu vorbim de acelasi traseu. Ce zic eu merge aproape exclusiv prin padure. Cred ca trag o recunoastere rapida maine, cel tarziu poimaine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Noiembrie 17, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2012 Nu este asfaltat nici acum, dar nu raste o problema pentru ca se poate merge bine. Sint 5 km prin padure si se fac in 15-20 min, dar se merita pentru ca scutesti 1-2 ore pe alte trasee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Noiembrie 18, 2012 Share Postat Noiembrie 18, 2012 nici vorba, crec ca nu vorbim de acelasi traseu. Ce zic eu merge aproape exclusiv prin padure. Cred ca trag o recunoastere rapida maine, cel tarziu poimaine Fotografiile au fost facute exact aici, imediat dupa iesirea din padure: http://goo.gl/maps/rPVDJ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Noiembrie 18, 2012 Share Postat Noiembrie 18, 2012 nu e ala de care zic eu. Nici nu stiu ce nume are - e o legatura care face stanga din dj 100h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 20, 2012 Share Postat Noiembrie 20, 2012 puine cineva un track cu drumul asta ? thx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Noiembrie 25, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 25, 2012 puine cineva un track cu drumul asta ? thx lasa ca te duc eu pe acolo, alta data, este drumul prin Lapos-Cislau, deci tot prin padurea despre care vorbeam. Ce facem vineri? nu se lucreaza si vremea se anunta frumoasa, asa ca noi o sa iesim, dar nu am hotarit traseul. Asteptam ideile voastre, toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Noiembrie 27, 2012 Share Postat Noiembrie 27, 2012 Alunis-Brebu-Valea Provitei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Noiembrie 27, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2012 Alunis-Brebu-Valea Provitei Ma tu ai un fix? In fiecare toamna si primavara vrei Provita. Hai sa schimbam, mergem pe Comamarnic-Breaza-Pucioasa, dupa ce facem Brebu-Valea Doftanei. Dar dupa cum vad ca decurg discutiile, cred ca mai multi am fost anul trecut de 1 DECEMBRIE, atunci cu steagurile, decit acum. Cred ca ne lipsesc citiva colegi traditionali, pe care ii asteptam chiar si in ultimul moment, toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Noiembrie 27, 2012 Share Postat Noiembrie 27, 2012 (editat) Nu am inteles pana la urma...unde sa venim si cand? Ca de mers e clar ca se va merge. Editat Noiembrie 27, 2012 de phantom21042003 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 27, 2012 Share Postat Noiembrie 27, 2012 Maine schimb ulei + filtru si ..back in bussines unde se merge deci ? trackul ?P) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate