Black_wolf Postat Noiembrie 22, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2012 de care topicuri se face misto? Imi vine in minte doar ala cu presiunea special pentru cheia nu fac misto de nici un topic! incercam doar sa planific (in stilul isterico-forumist acneic nefutut) o "calatorie" .din nefericire calatoria este suspendata pe termen nelimitat din lipsa de "esperientza". asta e om reusi si noi tripul asta candva! au ajuns unii la Targoviste , om razbi si noi la un moment dat pina in Voluntari............ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_s Postat Noiembrie 22, 2012 Share Postat Noiembrie 22, 2012 Este unul din putinele topicuri pe care am avut rabdarea sa il citesc aproape pe tot. De mult imi doream asa o expeditie dar mi-a fost teama sa o fac singur pentru ca nu prea cunosc Bucurestiul. Asa ca o sa vin si eu de la Constanta dar hotarati-va cu detaliile ca sa vin pregatit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Noiembrie 22, 2012 Share Postat Noiembrie 22, 2012 de la intrarea in oras te preiau eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator CristiBoroi Postat Noiembrie 23, 2012 Share Postat Noiembrie 23, 2012 S-a intors careva recent din Voluntari? Cum e vremea acolo in perioada asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Noiembrie 23, 2012 Share Postat Noiembrie 23, 2012 (editat) Yo vin frate , cred ca rezist pana acolo . Am si GPS . Cu mancarea stau prost . Daca poti adu ceva in plus . PS .in Voluntari a fost explozie solara azi . Nu treceti pe acolo . Editat Noiembrie 23, 2012 de remu1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackd1rt Postat Noiembrie 23, 2012 Share Postat Noiembrie 23, 2012 Am fost in Voluntari si tot ce am primit e tricoul asta jalnic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Noiembrie 24, 2012 Share Postat Noiembrie 24, 2012 @black wolf la sosire facem un gratarel ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate