ianachim Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 spiritul motociclist nu moare ....nici la -5 grade mai ales cand e in subteran FELICITARI ORGANIZATORILOR SI PARTICIPANTILOR topicul initial era pus la accidente..... asa ca pun si aici filmul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 Nu conteaza unde pui filmuletul..important e sa nu ne scoti mutanti ))) App: cand ne dai si noua pozele? Hai ca traseul din militari in militari, nu e anevoios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CataGrecu Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 fff frumos baieti si fete.. buna ideea,imi pare rau ca nam putut lua parte si eu...toate cele bune si craciun fericit!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 24, 2012 Autor Share Postat Decembrie 24, 2012 Nu conteaza unde pui filmuletul..important e sa nu ne scoti mutanti ))) App: cand ne dai si noua pozele? Hai ca traseul din militari in militari, nu e anevoios mutanti????? bai x-girl...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 mutanti????? bai x-girl...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fix Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 sunteti de la vocea romaniei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigivarga Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 (editat) ok, am vazut motociclisti, echipamente, muzichie, colinde, oamenii care baga banu' in casca, unde-i bogdan sa intrebe de tzatze? el lipseste... Eu luam macar banii de-o merdenea si-o fiertura de la Africa..ca sunt ticalos pana la semn! Editat Decembrie 24, 2012 de gigivarga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bass Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 BRAVO! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 24, 2012 Autor Share Postat Decembrie 24, 2012 ok, am vazut motociclisti, echipamente, muzichie, colinde, oamenii care baga banu' in casca, unde-i bogdan sa intrebe de tzatze? el lipseste... Eu luam macar banii de-o merdenea si-o fiertura de la Africa..ca sunt ticalos pana la semn! eee.... unii uite cu ce s au ales.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Disturber Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 Ce ma oftic ca n-am luat-o astazi cu metroul ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 24, 2012 Autor Share Postat Decembrie 24, 2012 gasca completa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigivarga Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 Bravo ! Sincer regret ca din imprejurari involuntare ale subsemnatului nu mi-am putut face prezenta, e timp..ye ye.. YE.wma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OKEy Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 Inca odata BRAVO.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 24, 2012 Autor Share Postat Decembrie 24, 2012 cele 3 broscute oac oac oac care seara canta pe lac.....ups in metrou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3m-01 Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 Foarte frumos, felicitari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marlenee Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 Am trecut si eu pe acolo si v-am vazut. ati cantat frumos! felicitari! sarbatori fericite tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
licinius Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 Super ! Felictari ! Actiune made by Ozzy ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 gasca completa.... Numai fotografu' nu s-a pozat cu gasca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 Super ! Felictari ! Actiune made by Ozzy ? Probabil ca da, Felicitari maxime si Sarbatori fericite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aditzu03 Postat Decembrie 25, 2012 Share Postat Decembrie 25, 2012 Foarte frumos, Sarbatori fericite!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Decembrie 25, 2012 Share Postat Decembrie 25, 2012 Felicitari! Daca stiam veneam si eu, auzi au pus topicul la accidente!? Craciun Fericit si un an nou cu multe calatorii/iesiri/concursuri ce vreti voi! Andrei-Plescoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sdu Postat Decembrie 25, 2012 Share Postat Decembrie 25, 2012 foarte frumos, felicitari. data viitoare, postati inainte intentia de a merge la colindat, chiar daca sunt din campina, ma urc in tren si vin si eu la colindat:D si asa prin campina e plictiseala groaznica. inca o data felicitari. foarte frumos:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 25, 2012 Autor Share Postat Decembrie 25, 2012 Felicitari! Daca stiam veneam si eu, auzi au pus topicul la accidente!? Craciun Fericit si un an nou cu multe calatorii/iesiri/concursuri ce vreti voi! Andrei-Plescoi pai ... cumuia.... te am sunat dar tu ....parca esti femeie cu telefonul ala..... macar e rosu??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Decembrie 25, 2012 Share Postat Decembrie 25, 2012 (editat) pai ... cumuia.... te am sunat dar tu ....parca esti femeie cu telefonul ala..... macar e rosu??? Petite,Goodkat si ianacuchim, hai sa incercam sa le urcam pe undeva si sa postam likurile aici. E ok? Editat Decembrie 25, 2012 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 25, 2012 Autor Share Postat Decembrie 25, 2012 mosule la mine ... teava e de tot rahattul... pot sa pun pe un stick filmele si pozele si la o bere sa le impartim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate