Nocturnus85 Postat Decembrie 29, 2012 Share Postat Decembrie 29, 2012 Dupa lungi asteptari a aparut nr 52. Are doar 62 de pagini . Printre altele, Test Kava 636 si Husqvarna 900. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icey Postat Decembrie 29, 2012 Share Postat Decembrie 29, 2012 + Bmw HP4 si Husky TR650 si prezentarea Inazumei, a ninjei300... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Decembrie 29, 2012 Share Postat Decembrie 29, 2012 abia astept sa o citesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
herur Postat Ianuarie 7, 2013 Share Postat Ianuarie 7, 2013 Nici un tourer sau ceva mai clasic....testele comparative lipsa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Ianuarie 7, 2013 Share Postat Ianuarie 7, 2013 Nici acuma nu am gasit o la Oradea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icey Postat Ianuarie 7, 2013 Share Postat Ianuarie 7, 2013 de obicei la kioscurile Inmedia din malluri se poate gasi. eu am luat o din gara cfr Arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Ianuarie 7, 2013 Share Postat Ianuarie 7, 2013 In Immedia am cautat o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
callmeslick Postat Ianuarie 14, 2013 Share Postat Ianuarie 14, 2013 Eu am gasit-o in Oradea la chioscul Inmedio din Carrefour. Am luat-o sambata si aveau vreo 4-5 bucati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dromamobilu Postat Ianuarie 18, 2013 Share Postat Ianuarie 18, 2013 slabuta fata de celelalte numere..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Torreto Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 Pacat ca incet,incet se pierde.Comparati-o cu unul din numerele vechi si o sa vedeti diferenta...daca continua pe acest trend nu-i mai dau mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piturlea Postat Februarie 22, 2013 Share Postat Februarie 22, 2013 Este primul numar al revistei pe care il cumpar si sincer...mi s-a parut slabut:-| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat Februarie 22, 2013 Share Postat Februarie 22, 2013 Cand apare noul numar? Eu o citesc din scoarta in scoarta. Macar atat pe timp de iarana cand nu putem scoate motocicletele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 2, 2013 Share Postat Martie 2, 2013 Cred ca apare cam un nr la 3 luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johny1972 Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 Cred ca apare cam un nr la 3 luni. Cred ca nu va mai aparea...Am cumparat o revista noua, Moto Bikes, care seamana foarte mult cu Motociclismo ( acelasi gen de articole, aceeasi publicitate); are in plus cateva articole cu si despre biciclete... si are acelasi redactor sef. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Martie 28, 2013 Autor Share Postat Martie 28, 2013 Cred ca nu va mai aparea...Am cumparat o revista noua, Moto Bikes, care seamana foarte mult cu Motociclismo ( acelasi gen de articole, aceeasi publicitate); are in plus cateva articole cu si despre biciclete... si are acelasi redactor sef. Si acelasi apetit pt BMW-uri deasemenea Am luat-o si eu. Intradevar seamana mult cu Motociclismo. Totusi, simpatic primul numar din Moto Bikes.Ceva mai multe articole decat precetentele Motociclismo. Le doresc succes si sper sa apara lunar Poate un moderator va crea un topic special aferent revistei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BughY Postat Aprilie 4, 2013 Share Postat Aprilie 4, 2013 Am intrat in posesia acestei reviste noi, e laudabil faptul ca au bagat si biciclete. Eu zic ca e un pas inainte, si cu ocazia asta le urez la cat mai multe numere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 Din neatentie am crezut ca este urmasa lui Univers Moto. Nasol ca a disparut Motociclismo. Acum e clar, o singura aparitie pe trimestru. Primul numar e misto. Si acelasi apetit pt BMW-uri deasemenea Nu era o caracteristica Motociclismo. Toate revistele moto din EU sunt preponderent pro BMW. De acolo vine banu greu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mancusobogdan Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 Foarte interesanta revista, mai ales ca e singura. Nu ma deranjeaza promovarea BMW, e dreptul lor, cine nu agreeaza sa nu cumpere. Tare partea cu biclele, foarte utila bicla pt viata omului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 Sincer pe mine nu m au incantat bicicletele, daca asta vreau cumpar o revista dedicata, dar asa nu as renunta asa usor la 10 pagini de moto. In rest e ok, succes Marius. Si poate aflam un punct de vedere oficial despre "metamorfoza" Motociclismo-Moto Bikes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate