Leon Postat Iulie 24 Autor Share Postat Iulie 24 La tribunal: - Stii ce te asteapta pentru marturie falsa? - Da, mi-au promis un Mercedes... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Iulie 25 Share Postat Iulie 25 Inculpatul către avocatul său: - Dacă scap cu șase luni primiți de la mine 100 mii euro! Avocatul, după terminarea procesului: - Să știi că a fost ceva de muncă, judecătorul voia să te achite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Iulie 29 Share Postat Iulie 29 Soția descoperă că a fost înșelată de soț. Urmează o ceartă monstru, după care ea pleacă de acasă spunând că îl va înșela cu primul bărbat întâlnit. Pe drum găsește un bețiv pe care îl duce acasă și îl întreabă: - Ce ai vrea să faci? - Să beau ceva! - Du-te la frigider! Când el se întoarce de la frigider, ea, jumătate goală, îl întreabă: - Ce ai mai vrea? - Să beau ceva! - Du-te la frigider! Când el se întoarce de la frigider, ea, complet goală, îl întreabă: - Ce mai vrei? - Pune-te capră! Ea, fericită că își va înșela soțul se așază în patru labe. Bețivul se urcă pe ea cu greutate și spune: - Du-mă la frigider! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Duminică la 19:15 Share Postat Duminică la 19:15 Aseară am trecut pe lângă o sală de fitness și am văzut un slogan: "Tu poți mai mult!". M-am întors la cârciumă și am mai băut cinci beri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Luni la 04:06 Share Postat Luni la 04:06 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Marți la 07:48 Autor Share Postat Marți la 07:48 La 03.08.2026 la 7:06, Penetru a spus: Genial :))))))) La piscina, supraveghetorul urla disperat la un baietel: - Nu mai face pipi in piscina!!! Baietelul, foarte mirat si rusinat, raspunde: - Da' toata lumea face ... Supraveghetorul urla si mai tare: - Da, dar nu de pe trambulina!!! ......................... Intra o tipa goala intr-un bar si comanda un whisky. Vine barmanul, si o priveste de sus pana jos. Tipa il vede si il intreaba: - Nu ai mai vazut o femeie goala pana acum?! La care barmanul raspunde: - Nu e asta problema ... Ma intreb de unde o sa scoti bani pentru bautura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat ieri la 05:44 Share Postat ieri la 05:44 Îmi amintesc de Tudor Gheorghe cum cânta: "Dunăre dacă n-aveam, Jiul Dunăre-l făceam!" Acu' aș vrea să îl întreb: - Ia zi, maestre, cum facem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat ieri la 06:53 Autor Share Postat ieri la 06:53 Un om avea o nevasta tare frumoasa, buna...dar nu stia sa gateasca. Vecinul lui avea o nevasta grasa si urata...dar gatea super bine. Vecinul stia treaba ca omul de langa el cam face foamea si, cateodata, il mai invita la el la masa. - Vecine, ce bine gateste nevasta-ta!... - Da vecine, asa e, dar nu vezi ce grasa si urata e?...Pe cand a ta...ia uite ce frumusete de femeie ! - O fi ea frumoasa dar asta nu tine de foame! Fac foamea ca la concurs, ca nu stie sa gateasca; pe cand a ta...uite ce bine gateste, ce daca e grasa ! - Bai vecine, am o idee, uite cum facem, ca intre vecini : mancam la mine si futem la tine ! ................. Un tanar invita o tanara la dans. - Domnisoara, se poate ... ? - Desigur, dar mai intai sa dansam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat ieri la 09:24 Share Postat ieri la 09:24 -bai Ioane, vii deseara la un sex in grup? -da desigur!, cati o sa fim? -apoi daca iti aduci nevasta, trei! ____________________________ la o excursie cu autocarul doi barbati din ultimele randuri vorbesc: -bai Gheo, in excursia asta futem tot! -da mai Ioane, dar pe femei chiar de mai multe ori! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat 52 minute în urmă Share Postat 52 minute în urmă Știi că ești cu adevărat beat atunci când te așezi pe WC și vrei să-ți pui centura de siguranță! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate