old_scorpion Postat Noiembrie 11, 2006 Share Postat Noiembrie 11, 2006 A fost we...a fost soare...daca mai era si cald...da vrem prea multe,nu???...lumea a plecat spre Cheia,ca s-a ajuns la Scorteni asta e alta poveste(v-o spune amra)...multumiri mamei tale,ne-am simtit minunat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bursi Postat Noiembrie 11, 2006 Share Postat Noiembrie 11, 2006 Aaaa... da va recunosc v-am salutat si io azi cand erati la popas pe marginea drumului... Noi tot spre Cheia am luat-o -> Brasov si retur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Noiembrie 11, 2006 Share Postat Noiembrie 11, 2006 V-am vazut si pe voi in Ploiesti cand o luam eu spre Cheia si l-am vazut si pe bursi cand o lua spre Cheia Eu eram ala la "iarba verde" pauza de fumat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Noiembrie 11, 2006 Share Postat Noiembrie 11, 2006 Mda, mâncăcioÂşii de la ora 8 ... Satanistii au comis-o din nou ! Satanistu sef, mai exact Dragos, m-a hipnotizat ieri seara sa plecam azi spre Cheia [unde altundeva ne-am fi propus noi sa ne ducem, ca tara asta e mica rau ]. Eu am convins inca un young aprentice [Matei] sa vina to "za dark side" si el la randul lui un alt preten ... and so on and so forth .. si ne-am trezit ca suntem ... 11 motoare ! Dl Razgandeanu [stie el cine ] s-a hotarat sa vina abia de dimineata si s-a apucat sa dea telefoane ... si a propus un mare gratar la Scorteni [la bunica lu` Amra]. Dragos - nu si nu, mergem spre Cheia pana dam de zapada si apoi ne intoarcem la gratar [bine totusi ca la Teisani am luat-o spre Slanic, ocazie cu care am descoperit un drum superb, cu peisaje incredibile, soarele fiind alaturi de noi, dezmierdandu-ne cioanele amortite ]. Ajunsi la Scorteni am incins focul si ... rezultatul il vedeti in pozele de mai sus, unde toata lumea baloteaza [apropo, unele nu erau de pus pe topic ... ]. Am plecat si spre casa, oprind cam peste tot pe unde puteam opri, frigul simtindu-se mai puternic ca niciodata in zona mainilor [eu cel putin am fost fortat sa opresc de cateva ori pentru ca nu mai simteam ca pot controla acceleratia, frana sau ambreiaju, asa tare inghetasem .. ]. Multam lu BooBoo pentru schimbu de manusi, in prima faza a functionat dar nu pentru mult timp .. ma dor si acum degetele de la frig. Hai si cu restu de poze ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YZF Postat Noiembrie 11, 2006 Share Postat Noiembrie 11, 2006 V-am vazut si pe voi in Ploiesti cand o luam eu spre Cheia si l-am vazut si pe bursi cand o lua spre Cheia Eu eram ala la "iarba verde" pauza de fumat Ai ajuns pana in Brasov? Te-am vazut la iarba verde.. faceai poze.. fumai.. Noi ne-am incumetat si am ajuns in Brasov! Nu recomand nimanui sa faca traseul asta pe vremea asta~! Am inghetat.. Drumul era aiurea.. plin de praf si apa pe anumite portiuni... zapada pe margine.. Nu a fost chiar o placere ci o aventura.. (Bursi stie!!) Si nu regret nimic pentru ca am ajuns acasa cu bine si avem de ce ne amuza de peripetiile de pe drum.. Brrrr... s-a cam dus sezonul plimbarilor lungi.. A trebuit sa ne incalzim manusile inghetate la caldura motoarelor.. asta si in timp ce mergeam Asa ca.. sa ne vedem cu bine la primavara cand o sa fie cald si bine! Oare o sa rezistam sa nu iesim daca or mai fi zile ca cea de astazi?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
old_scorpion Postat Noiembrie 11, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2006 n-am vrut...da asa s-au descarcat...singure,singurele au ales calea forumului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atw Postat Noiembrie 11, 2006 Share Postat Noiembrie 11, 2006 Da... ne pare rau, dar din Valenii de Munte am gresit drumul spre Cheia, asa ca am ajuns la Scorteni, via Slanic-Prahova. Ce a iesit se vede in poze... mai putin frigul din oase, dar ce mai conteaza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Noiembrie 12, 2006 Share Postat Noiembrie 12, 2006 s-a cam terminat jmekeria. brrrrrrrrr let's do it again?! hai unde mereem azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost_cycle Postat Noiembrie 12, 2006 Share Postat Noiembrie 12, 2006 (editat) si pozele mele ... sa fie ... fara numar Editat Noiembrie 12, 2006 de ghost_cycle Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amra Postat Noiembrie 12, 2006 Share Postat Noiembrie 12, 2006 Super frumos a fost! Super poze! Tks Sper ca v-a placut si va mai astept cu placere la gratare la bunica. @alexxx - pana la urma a fost buna idea lui "razgandila", nu? cum era daca inghetam de la Brasov la Bucuresti in loc de dor 80 km de inghet? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Noiembrie 12, 2006 Share Postat Noiembrie 12, 2006 alexx a.k.a SNOWFLAKE sau ICEMAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Noiembrie 12, 2006 Share Postat Noiembrie 12, 2006 Ai ajuns pana in Brasov? Te-am vazut la iarba verde.. faceai poze.. fumai.. Noi ne-am incumetat si am ajuns in Brasov! Nu recomand nimanui sa faca traseul asta pe vremea asta~! Am inghetat.. Drumul era aiurea.. plin de praf si apa pe anumite portiuni... zapada pe margine.. Nu a fost chiar o placere ci o aventura.. (Bursi stie!!) Si nu regret nimic pentru ca am ajuns acasa cu bine si avem de ce ne amuza de peripetiile de pe drum.. Brrrr... s-a cam dus sezonul plimbarilor lungi.. A trebuit sa ne incalzim manusile inghetate la caldura motoarelor.. asta si in timp ce mergeam Asa ca.. sa ne vedem cu bine la primavara cand o sa fie cald si bine! Oare o sa rezistam sa nu iesim daca or mai fi zile ca cea de astazi?! Nu am ajuns la Brasov(asa am planuit) de la Cheia m-am intors Eu imi bagam cate o manusa pe teava de la toba si dadeam gaz ca sa se incalzeasca dar tot nu am putu sa mai merg...asa ca m-am intors Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
world_wonderer Postat Noiembrie 12, 2006 Share Postat Noiembrie 12, 2006 jos palaria (sau casca ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Noiembrie 12, 2006 Share Postat Noiembrie 12, 2006 A fost foarte fain ieri. Cer senin, soare (chiar daca n-a reusit sa ridice mercurul din termometre), peisaje... Grupul a fost disciplinat (cel putin asa s-a vazut din coada coloanei )... A fost chiar frumos! Multam de poze, dar lu' cutzu' amarat nu i-a facut nimeni nicio poza? Ma refer la cutzu' bunicii amrei. (ala chior de care radeati ). Bietul de el, cum cauta un loc unde sa ingroape mancarea... Oricum, amra, e super la bunica ta! Ce fain a fost la plecare, cand tot ieseau motocicletele din curte si se uitau vecinii asa luuuuuuung... "Maica, cine stie ce ritualuri sataniste or fi facut... Oare mai are vecina gaini??..." @alexxx: sorry ca nici manusile alea nu te-au ajutat prea mult. Solutia? mansoane incalzite! Daca mai e frumos si weekendul viitor, poate facem un Rm. Valcea...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
old_scorpion Postat Noiembrie 12, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2006 (editat) Booboo ...uite ca e si catelusul schiop(si surd si orb) intr-o poza ...cu cine o fi oare? Editat Noiembrie 12, 2006 de old_scorpion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Noiembrie 12, 2006 Share Postat Noiembrie 12, 2006 Cu... mineee...? Gizas!!! Paparazzii astia! Nu esti niciodata ferit de ochii curiosilor! Am glumit! Mercic frumos de poza, domnu' scorpion! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Noiembrie 12, 2006 Share Postat Noiembrie 12, 2006 @alexxx - pana la urma a fost buna idea lui "razgandila", nu? cum era daca inghetam de la Brasov la Bucuresti in loc de dor 80 km de inghet? Categoric ! Si chiar ii multumesc pentru ca altfel cred ca pateam ca amicu` CobraArt ... alexx a.k.a SNOWFLAKE sau ICEMAN Ma leshi ? Data viitoare cedezi manerele incalzite si merem unde vrei tu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Noiembrie 13, 2006 Share Postat Noiembrie 13, 2006 Frumos peisaj, frumoasa plimbare, frumoase poze. Bravo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Noiembrie 13, 2006 Share Postat Noiembrie 13, 2006 Purghy a lipsit de data asta din grupul satanistilor dar a fost sa se joace cu zapada... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angelmic Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 Privind toate pozele am avut senzatia ca as fi fost si eu cu voi. Toneti-o tot asa si aratati tuturor ce pot pirde din cauza comoditatii. Poate drumurile noastre se vor intalni candva. Asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Noiembrie 30, 2006 Share Postat Noiembrie 30, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Noiembrie 30, 2006 Share Postat Noiembrie 30, 2006 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate