omgs Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 a ajuns la mine. iarna asta, a fost in fagarasi 2 ani la OVIDIU DANILA bv 89 xxl, 22.3.2010 a fost in bucuresti PETRESCU MARITA B 100 PTZ in 22 5 2009 a intrat in Romania BACIU LUCIAN ADRIAN IN HD 46 adr daca stie cineva informati sunt bine venite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 Pai ai dat tu toate informatiile . Cine , ce sa-ti mai spuna ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omgs Postat Ianuarie 30, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2013 surprize pot aparea orcand:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4mihai Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 Pai ai dat tu toate informatiile . Cine , ce sa-ti mai spuna ? Se refera la istoricul mobrei... nu la istoricul proprietarilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freeriderjohn Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 care e defapt idea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omgs Postat Ianuarie 30, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2013 care e defapt idea? daca mai traiesc toti proprietari:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 daca mai traiesc toti proprietari:)) Si ? Mai traiesc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omgs Postat Ianuarie 30, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2013 Si ? Mai traiesc ? sper sa apara cineva care stie cate ceva despre ea :)important e ca merge bine:):X:X: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RenameYourself Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 Motociclism.ro va fi facebook-ul motociclistilor, pe bune. Las-o'ncolo. Erau d-astia care postau ca au nevoie de like la nu stiu ce poza pentru nu stiu ce concurs. Acum utilizatorii forum-ului il folosesc sa il incarce cu date despre motocicletele lor si fostii proprietari. A devenit un fel de cacealma Serios. Asa lumea protesteaza ca nu vrea sa fie condusa si urmarita peste tot. Fac proteste impotriva camerelor de filmat pe strazi. Si se mira ca vom fi etichetati pe viitor ) Dar lumea vrea sa fie controlata, vrea sa fie cunoscuta. Vom face aici o baza de date pentru HOTI. Mai mirati-va cand va vor fura mobrele din spatele blocului, pentru ca vor stii ca o puneti acolo , deoarece vor vedea posturile dumneavoastra detaliate. Vor stii pana si cu ce sa se pregateasca, si ce antifurt-uri aveti. Va vor cunoaste si dupa numarul de inmnatriculare. Si incep din nou sa apara anunturi pe "lista neagra" a forumului. Nu stiu.. sustin doar o atitudine mai protectiva pe care ar trebui sa o adoptati. Intrebati ce e in legatura cu motociclismul, probleme. E greu sa gasesti pe cineva sa-ti cunoasca motocicleta pe care tocmai ai cumparat-o. Serios ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 Coiful alb vine ca nuca in perete, vopseste-l negru sau rosu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thh_89 Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 Motociclism.ro va fi facebook-ul motociclistilor, pe bune. Las-o'ncolo. Erau d-astia care postau ca au nevoie de like la nu stiu ce poza pentru nu stiu ce concurs. Acum utilizatorii forum-ului il folosesc sa il incarce cu date despre motocicletele lor si fostii proprietari. A devenit un fel de cacealma Serios. Asa lumea protesteaza ca nu vrea sa fie condusa si urmarita peste tot. Fac proteste impotriva camerelor de filmat pe strazi. Si se mira ca vom fi etichetati pe viitor ) Dar lumea vrea sa fie controlata, vrea sa fie cunoscuta. Vom face aici o baza de date pentru HOTI. Mai mirati-va cand va vor fura mobrele din spatele blocului, pentru ca vor stii ca o puneti acolo , deoarece vor vedea posturile dumneavoastra detaliate. Vor stii pana si cu ce sa se pregateasca, si ce antifurt-uri aveti. Va vor cunoaste si dupa numarul de inmnatriculare. Si incep din nou sa apara anunturi pe "lista neagra" a forumului. Nu stiu.. sustin doar o atitudine mai protectiva pe care ar trebui sa o adoptati. Intrebati ce e in legatura cu motociclismul, probleme. E greu sa gasesti pe cineva sa-ti cunoasca motocicleta pe care tocmai ai cumparat-o. Serios ! tin sa te contrazic. mi se pare foarte util sa ai la cunostiinta de unele probleme pe care fostul proprietar a omis sa le expuna. sau despre care nu stia, sau alte istorii. ca si in medicina,conteaza foarte mult cand te trezesti doam' fereste cu vreo problema si in modul asta ajungi sa le pui cap la cap. poate nu e tocmai cea mai "ok" solutie intrebatul pe forum,ideal ar fi fost sa stii dinainte ce si cum despre ea. si vorbesc din experienta omului patit, care abia dupa ce m-am trezit cu motocicleta,mai aflam despre ea cate ceva gen " aaaaa,da asta a fost a lui cutare? pai auzisem eu ca patise nush ce cu ea,etc samd". ai posibilitatea la fel ca si cu facebook-ul ,sa nu accesezi anumite subiecte. simplu,nu-mi place,nu intru. "internetu e mare",sunt subiecte pe gusturile tuturor. cheers! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omgs Postat Ianuarie 30, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2013 tin sa te contrazic. mi se pare foarte util sa ai la cunostiinta de unele probleme pe care fostul proprietar a omis sa le expuna. sau despre care nu stia, sau alte istorii. ca si in medicina,conteaza foarte mult cand te trezesti doam' fereste cu vreo problema si in modul asta ajungi sa le pui cap la cap. poate nu e tocmai cea mai "ok" solutie intrebatul pe forum,ideal ar fi fost sa stii dinainte ce si cum despre ea. si vorbesc din experienta omului patit, care abia dupa ce m-am trezit cu motocicleta,mai aflam despre ea cate ceva gen " aaaaa,da asta a fost a lui cutare? pai auzisem eu ca patise nush ce cu ea,etc samd". ai posibilitatea la fel ca si cu facebook-ul ,sa nu accesezi anumite subiecte. simplu,nu-mi place,nu intru. "internetu e mare",sunt subiecte pe gusturile tuturor. cheers! tnx thh_89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 Motociclism.ro va fi facebook-ul motociclistilor, pe bune. Las-o'ncolo. Erau d-astia care postau ca au nevoie de like la nu stiu ce poza pentru nu stiu ce concurs. Acum utilizatorii forum-ului il folosesc sa il incarce cu date despre motocicletele lor si fostii proprietari. A devenit un fel de cacealma Serios. Asa lumea protesteaza ca nu vrea sa fie condusa si urmarita peste tot. Fac proteste impotriva camerelor de filmat pe strazi. Si se mira ca vom fi etichetati pe viitor ) Dar lumea vrea sa fie controlata, vrea sa fie cunoscuta. Vom face aici o baza de date pentru HOTI. Mai mirati-va cand va vor fura mobrele din spatele blocului, pentru ca vor stii ca o puneti acolo , deoarece vor vedea posturile dumneavoastra detaliate. Vor stii pana si cu ce sa se pregateasca, si ce antifurt-uri aveti. Va vor cunoaste si dupa numarul de inmnatriculare. Si incep din nou sa apara anunturi pe "lista neagra" a forumului. Nu stiu.. sustin doar o atitudine mai protectiva pe care ar trebui sa o adoptati. Intrebati ce e in legatura cu motociclismul, probleme. E greu sa gasesti pe cineva sa-ti cunoasca motocicleta pe care tocmai ai cumparat-o. Serios ! cu 15 posturi la activ se pare ca stii deja incotro se indreapta forumul...ai un glob de cristal ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RenameYourself Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 Nu prea-mi place sa comentez; dar sigur stiu forum-ul asta mai bine decat multi de pe aici. Insa citesc. Prost fac cand scriu ) Asa am zis si vad ca asa e. Ca deranjeaza sa-ti expui punctul de vedere atunci cand nu e legat de pupincurism. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 eu cred ca esti un pic prea dramatic. forumul trebuie sa il iei ca atare...nici mai mult nici mai putin. pana una alta omul a cerut pareri despre mobra. cat de mult il ajuta acum dupa ce deja a cumparat-o nu prea stiu...mai mult pentru comfortul lui psihic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JMoto Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 arata bine motoreta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 a ajuns la mine. iarna asta, a fost in fagarasi 2 ani la OVIDIU DANILA bv 89 xxl, Ovidiu Danila culturistul? adica el http://bodybuildersinc.yuku.com/topic/2666/Ovidiu-Danila-Updated-September-2010#.UQmOkqwWmYE ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dobro_c Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 a ajuns la mine. iarna asta, a fost in fagarasi 2 ani la OVIDIU DANILA bv 89 xxl, 22.3.2010 a fost in bucuresti PETRESCU MARITA B 100 PTZ in 22 5 2009 a intrat in Romania BACIU LUCIAN ADRIAN IN HD 46 adr daca stie cineva informati sunt bine venite Pai deja ai cumparat motocicleta... Mai are vreo importanta care cum a avut grija de ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintu Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 E bestiala dar grija mare cu ea ca fuge rau de tot ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omgs Postat Ianuarie 30, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2013 (editat) Ovidiu Danila culturistul? adica el http://bodybuildersinc.yuku.com/topic/2666/Ovidiu-Danila-Updated-September-2010#.UQmOkqwWmYE ? da super de treaba ma ajutat cu transportu a aduso el cu o duba baiat de nota nu stiam ca e culturist am aflat dupa cateva zile Pai deja ai cumparat motocicleta... Mai are vreo importanta care cum a avut grija de ea? iarna lipsa de activitate si tastam pe zici :)pt, confort psihic Editat Ianuarie 30, 2013 de omgs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintu Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 Cat a fost mobra' ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 Nu stiu bre pe unde o fost mobra asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
innuet Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 Motociclism.ro va fi facebook-ul motociclistilor, pe bune. Las-o'ncolo. Erau d-astia care postau ca au nevoie de like la nu stiu ce poza pentru nu stiu ce concurs. Acum utilizatorii forum-ului il folosesc sa il incarce cu date despre motocicletele lor si fostii proprietari. A devenit un fel de cacealma Serios. Asa lumea protesteaza ca nu vrea sa fie condusa si urmarita peste tot. Fac proteste impotriva camerelor de filmat pe strazi. Si se mira ca vom fi etichetati pe viitor ) Dar lumea vrea sa fie controlata, vrea sa fie cunoscuta. Vom face aici o baza de date pentru HOTI. Mai mirati-va cand va vor fura mobrele din spatele blocului, pentru ca vor stii ca o puneti acolo , deoarece vor vedea posturile dumneavoastra detaliate. Vor stii pana si cu ce sa se pregateasca, si ce antifurt-uri aveti. Va vor cunoaste si dupa numarul de inmnatriculare. Si incep din nou sa apara anunturi pe "lista neagra" a forumului. Nu stiu.. sustin doar o atitudine mai protectiva pe care ar trebui sa o adoptati. Intrebati ce e in legatura cu motociclismul, probleme. E greu sa gasesti pe cineva sa-ti cunoasca motocicleta pe care tocmai ai cumparat-o. Serios ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate