dani_d Postat Februarie 3, 2013 Share Postat Februarie 3, 2013 Caut pe cineva care repara CDI-uri, preferabil o persoana de incredere. Am doua module de Transalp 600, dintre care unul cu o lipitura fisurata undeva in zona de mijloc, iar celalalt are nevoie de inlocuirea unei componente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rudi Postat Februarie 3, 2013 Share Postat Februarie 3, 2013 Solutia este sa-ti cumperi cdi-uri noi,ca sa nu ramai in drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihay_star Postat Februarie 3, 2013 Share Postat Februarie 3, 2013 Ai putea încerca la un service gsm , acolo ar trebui sa aibe si letcon/pistol de lipit si suflanta cu aer cald ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Februarie 3, 2013 Share Postat Februarie 3, 2013 Reparatia este o amageala. DACA se repara te poate lasa oricand si oriunde. Sunt "imbracate" in rasina tocmai pentri a rezista conditiilor vitrege de exploatare (vibratii, umezeala, caldura si ce mai vreti voi) Odata decopertate sunt la voia sortii. In definitiv "incercarea moarte nare" ziceau copii candva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani_d Postat Februarie 3, 2013 Autor Share Postat Februarie 3, 2013 Nu am cerut sfaturi, stiu foarte bine cand sa repar si cand sa cumpar nou. Mihai, din cate am inteles, in afara de o statie de lipit electricianului ii trebuie si un osciloscop. Poate ma insel, dar cred ca putini au osciloscop in atelier. Astept in continuare sa-mi recomandati o persoana care a mai reparat CDI-uri. Erau doi baieti aici pe forum acum 2-3 ani dar vad ca anunturile nu mai sunt valabile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 Am si osciloscop profesional, si analizor spectru pt unde electromagnetice (0.01-3000MHz), si statii de lipit profi. Vii pina in Buc? Nu e la misto . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani_d Postat Februarie 4, 2013 Autor Share Postat Februarie 4, 2013 (editat) Nu stiu in ce masura pot veni dar in cel mai rau caz le pot trimite prin curier daca e bine asa. Te sun la inceputul lui martie, momentan sunt plecat si nu am CDI-urile cu mine. Editat Februarie 4, 2013 de dani_d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 (editat) Solutia este sa-ti cumperi cdi-uri noi,ca sa nu ramai in drum. Daca nu stii , de ce te bagi in seama aiurea ? Sa caut un nr. de telefon si iti dau un om din Bucale care chiar asta e de meserie , pe auto si moto si care mi-a rezolvat ceva asemanator la Honda mea. 0762.753.269. Sorin Editat Februarie 4, 2013 de lil debul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate