Eusebiu Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 (editat) foarte frumos!pacat ca unii sofer chiar sunt prosti!ma scuzati dar nu m-am putu abtine!eramin coada si un racer cu cielo ma claxona ca vroia sa intre el pe banda mea si nu avea loc!mi-a si fortat fata! daca au inteles macar inca 10% din soferi tot e bine! Editat Aprilie 20, 2013 de crbl69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V a L y O Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 Filmul e in chinurile facerii. Pana atunci: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ady_R_001 Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 Am fost prezent. Super. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 f frumos, la observator au zis doar de legend on tour si marsul din oradea bucuresti - frectie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mennens Postat Aprilie 20, 2013 Autor Share Postat Aprilie 20, 2013 Foarte buna organizare! Au dat si stire pe antena 1. Din pacate am fost indus in eroare de organizatori cu privire la scopul marsului. bestial )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 Au dat si stire pe antena 1. Din pacate am fost indus in eroare de organizatori cu privire la scopul marsului. O gafa geniala! Foatre tare captura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabywst Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 vrem mai multe poze si filmulete va rugam??? bravoooooo organizatorilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 impresionant, felicitari atat organizatorilor cat si participantilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gimy Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 Muuulti ! Frumos ! Felicitari pt organizare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Brigada Diverse Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 Eu vreau doar sa stiu daca ati mers cu media aia de 50-60 la ora In rest, felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 Eu vreau doar sa stiu daca ati mers cu media aia de 50-60 la ora In rest, felicitari a fost vb de 20-25 la ora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 A fost foarte frumos, vremea extraordinara, multe multe multe motociclete. Viteza a fost undeva in jur de 40 km/h. Cine are poze si filmulete este invitat sa le puna. Asteptam cu interes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 brigada din cate stiu era un mers de 40km/h!nu stiu und ai vazut tu media de 60 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Brigada Diverse Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 Pai am sa caut mesajele de pe FB cand am fost luat la penis pt. ca mi-am permis sa spun ca media vehiculata e prea mar. In rest, numai de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinS Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 Uite ce am gasit pe youtube... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Disturber Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 (editat) A fost superb! Felicitari tuturor motociclistilor ce-au venit astazi si nu in ultimul rand organizatorilor! Asfalt uscat tuturor! Uite ce am gasit pe youtube... Si eu l-am vazut mai devreme! Mi se pare super tare! Ce comentarii faceau! ) Editat Aprilie 20, 2013 de stely_yoo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinS Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 Postez si eu cateva poze facute cu telefonul...sper sa se vada bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spitfiredragos Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 Foarte frumos, am sa pun si eu in cel mai scurt timp pozele! Felicitari tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 (editat) Am observat o chestie ca sa zic asa la toate marsurile. Toti merg dezordonat de ex : cate trei grupati, cate unul, doi in linie etc. Se vede foarte urat, nu e o ordine, nu arata bine. Trec o sumedenie de e motoare, diverse, intr-un mod haotic. Frumos ar fi sa fie aranjate doua cate doua in linie, cu distanta egale intre cele doua din fata si cele din spate ca la parada, Pana la urma e o parada, indiferent de scop. Altfel arata ca pisatul boului. Mie unul nu imi place. Mai ganditi-va, ar avea mai mare efect grupati si ordonati, efectul e mult mai mare si spectacolul. Ar da impresia de disciplina, uniune, un tot unitar nu de haos . Si sunetul ar fi altul daca ar fi o formatie fara goluri prea mari si imprastierea pe mari distante. Editat Aprilie 20, 2013 de fast_arrow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 astazi s`a mers mult dezorganizat, zig zag mai rar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 (editat) Am observat o chestie ca sa zic asa la toate marsurile. Toti merg dezordonat de ex : cate trei grupati, cate unul, doi in linie etc. Se vede foarte urat, nu e o ordine, nu arata bine. Trec o sumedenie de e motoare, diverse, intr-un mod haotic. Frumos ar fi sa fie aranjate doua cate doua in linie cu distanta egale intre cele doua din fata si cele din spate ca la parada pana la urma e o parada indiferent de scop. Altfel arata ca pisatul boului. Mie unul nu imi place. Mai ganditi-va, ar avea mai mare efect grupati si ordonati, efectul e mult mai mare si spectacolul. Ai mare dreptate, uni mai au de invatat cum sa mearga in coloana. Am observat ca multi se inghiesuiau, depaseau coloana sa ajunga mai repede de parca era ceva de castigat la finis. Acum privind filmarea asta needitata chiar ca aratam jalnic. Editat Aprilie 20, 2013 de Cristifrig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inklusiv1 Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 (editat) E imposibil de realizat ceea ce spui. Atata timp cat se merge si pe o roata, sau cu ambele maini in aer, nu putem decat visa la o parade in zig-zag sau paralel. Editat Aprilie 20, 2013 de inklusiv1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mennens Postat Aprilie 20, 2013 Autor Share Postat Aprilie 20, 2013 Inca un video: http://youtu.be/-n_qu1sYr7s Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Brigada Diverse Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 Nu-i domle imposibil, daca au scos ei media de 50 la ora, totul e posibil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inklusiv1 Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 Cum sa fie media de 50, daca a trebuit sa merg cu 80 sa ii prind pe cei din fata In fine per total, m-am intors acasa cu un parfum patrunzator de benzina arsa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate