ursubv Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 Ar trebui sa se suie in spate politistu dar fara casca!Ce m-as mai "plimba" prin oras Vedem cum va fi pe viitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei74n Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 iti dai seama ca ii trebuie echipament de protectie si la politist, dar acum nu stiu daca le cumpara statu politistu sau isi deschide garderoba scoala de soferi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papas Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 Singurul echipament de protectie pentru motocicleta, prevazut in regulament, este CASCA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei74n Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 ce-i drept, n-am citit articolul din lege care prevede desfasurarea examinarii dar de ce la examen se cere costum/protectii? era un moft al politistului :| ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 In ultima varianta pe care o citisem (si nu garantez ca e cea finala) echipamentul la examen e cel obligatoriu pentru motociclisti. Asta inseamna casca, nimic altceva nu e obligatoriu in lege. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chrome Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 Am dat joi examenul si au cerut tot echipamentul , casca , cotiere, genunghiere, ghete, manusi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei74n Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 si l-ai dat, l-ai luat? nu trebuia sa astepti si tu dupa noua metodologie? cat despre echipament asa se cere ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
quback Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 (editat) ce-i drept, n-am citit articolul din lege care prevede desfasurarea examinarii dar de ce la examen se cere costum/protectii? era un moft al politistului :| ? cand am dat io ( echipamentu era obligatoriut )am vazut cum s-a varsat unu in poligon cu motor de 250cc,o persoana emotiva (sau nu neparat emotiva dar are un bonus de risc ) e predispusa la alte riscuri in timpul examenului pe 2 roti fata de una ce da examen cat B C etc. Editat Martie 23, 2013 de quback Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 cand am dat io am vazut cum s-a varsat unu in poligon cu motor de 250cc,o persoana emotiva e predispusa la alte riscuri in timpul examenului pe 2 roti fata de una ce da examen cat B C etc. cand faceam ore in poligon un 'coleg' a blocat fata si s-a dus cu motocicleta (xt600) in niste boscheti. Tipul nu stia sa mearga nici pe bicicleta dar si-a luat si el A-ul dupa catea ore petrecute in poligon. Cand a terminat traseul a uitat sa o scoata pe liber si a dat drumul la ambreiaj... Politistul la declarat admis desi vazuse cum s-a smucit motorul sub el. Si la mine o fo obligatoriu echipamentul la examen, cerea genunchere, cotiere, manusi, casca si ghete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 Eu nu am inteles o chestie... Cei care au facut scoala inainte de 19 ianuarie si mai au de dat examenul, il pot da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei74n Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 In Suceava nu, dar in Iasi si Targoviste s-a dat e o harababura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reborned Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 Eu nu am inteles o chestie... Cei care au facut scoala inainte de 19 ianuarie si mai au de dat examenul, il pot da? In Iasi au dat doar cei care au facut scoala si sustinut teoria inainte de 19.01 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Martie 25, 2013 Share Postat Martie 25, 2013 Lamuriti ma si pe mine, pentru A1 se da traseu sau tot in poligon se da examenul cf noii legislatii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white.wolfy Postat Martie 25, 2013 Share Postat Martie 25, 2013 Se da si poligon si traseu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei74n Postat Martie 25, 2013 Share Postat Martie 25, 2013 Se da si poligon si traseu... s-a aprobat legea aia noua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white.wolfy Postat Martie 25, 2013 Share Postat Martie 25, 2013 inca nu..a bagato pe 18 martie in dezbatere publica timp de 10 zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 (editat) Astept cu mare interes sa apara. Ei de ce o pun in dezbatere publica? doar nu mai schimba ceva in ea! Editat Martie 26, 2013 de MotoScut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white.wolfy Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 Astept cu mare interes sa apara. Ei de ce o pun in dezbatere publica? doar nu mai schimba ceva in ea! Probabil sa mai traga de timp.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stoica_Adrian Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 am vb azi cu instructorul de la autogety unde am sa fac scoala si se pare ca s-a introdus si traseul pe langa poligon. cat despre inceputul scoli inca nu se aude nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lionx1987 Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 In Iasi au dat doar cei care au facut scoala si sustinut teoria inainte de 19.01 Am dat azi sala. Sunt programat pe 20.05, o sa vedem ce v-a fi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stoica_Adrian Postat Martie 30, 2013 Share Postat Martie 30, 2013 Pentru care cred ca s-a bagat legea de dragul tinerilor si in grija lor sa nu se mai intample accidente, ei bine se inseala amarnic. Noul cod rutier sa bagat, pur si simplu pentru a mai baga ceva bani la buget. Ce este mai simplu decat sa vi cu o noua idee in care fraieri au de pierdut si si cei care conduc incarca sacosa cu bani. Decat sa bage in plm legea sta ridiolca cu A1 A2 A3 mai bine ar fi ca politia sa inceapa sa faca treaba pe care o au de facut. Cei care au venit cu asta sa se duca dracu si sa faca ceva km de asfalt ca ne-am saturat de gropile pe care le numim sosele. Mor cand aud cate un destept... DA FRATE DAR IN GERMANIA SI IN JAPONIA este mai rau de atat, lasa ca este bine asa. Prietene aia au atata restrictii pe o parte dar la la sfarsit ei beneficiaza de foarte multe, in schimb noi de ce beneficiem dupa atatea aberatii care ne cam storc de nervi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleksandru2000 Postat Martie 31, 2013 Share Postat Martie 31, 2013 (editat) Pari usor confuz... te lupti cu finantele, cu politia rutiera, cu cei de la drumuri nationale, cu colegii de forum si toate astea intr-un singur post.. e bine, e si asta o performanta, la mai mare. Editat Martie 31, 2013 de aleksandru2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white.wolfy Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 Am dat azi sala. Sunt programat pe 20.05, o sa vedem ce v-a fi. Cum ai reusit sa dai sala?Eu am mers azi sa ma programez si nu am reusit,mi-a spus doamna de la programari ca inca nu sau reglementat legile.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lionx1987 Postat Aprilie 2, 2013 Share Postat Aprilie 2, 2013 Asta in ce oras? Eu in Iasi m-am dus cu dosarul in brate, cu actele puse la punct, cazierul la zi, taxa de examinare platita (6lei) si am stat la rand. Am avut noroc sa iasa un politist dupa vre-o ora de stat ( era rand mare) si a inceput sa verifice dosarele. L-am intrebat daca pot da examen si mi-a zis ca da. Am intrat, m-a programat pe 20 mai si m-am si dus sa dau sala. Am scos 19 din 20 si am plecat zambind. Nu stiu ce o sa fac pe 20 mai, dar incerc sa raman optimist. Eu zic sa mai incerci odata, nu cred ca ai ce pierde, nu cred ca ti-a memorat fata sau numele ca sa sara cu gura ca "ti-a mai zis odata". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white.wolfy Postat Aprilie 2, 2013 Share Postat Aprilie 2, 2013 Asta in ce oras? Eu in Iasi m-am dus cu dosarul in brate, cu actele puse la punct, cazierul la zi, taxa de examinare platita (6lei) si am stat la rand. Am avut noroc sa iasa un politist dupa vre-o ora de stat ( era rand mare) si a inceput sa verifice dosarele. L-am intrebat daca pot da examen si mi-a zis ca da. Am intrat, m-a programat pe 20 mai si m-am si dus sa dau sala. Am scos 19 din 20 si am plecat zambind. Nu stiu ce o sa fac pe 20 mai, dar incerc sa raman optimist. Eu zic sa mai incerci odata, nu cred ca ai ce pierde, nu cred ca ti-a memorat fata sau numele ca sa sara cu gura ca "ti-a mai zis odata". Frate eu sunt din Bacau.Chiar ia-am zis ca cineva a reusit sa dea pe data de 26 martie.(vazusem postul tau).Eu m-am dus sa uitat pe dosarul meu,ma trimis sa mai platesc o diferenta de 1 leu la taxa de examinare,dupa ce am platito m-am dus din nou,a stat 5 minute mi-a scanat buletinul si mi-a zis ca nu pot sa dau inca si ca sa mai am rabdare ca nu a aparut legile alea noi..Tara de cacao,Oare sa aiba vreo legatura ca eu dau A1? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate