gimsys Postat Martie 2, 2013 Share Postat Martie 2, 2013 Dupa ce am schimbat bujiile si filtrul de aer am pus rezervorul si carena inapoi la GSXF si nu am vazut sa picure nimic, ma duc peste cateva zile si vad o dunga de la robinet pana jos de benzina care mia immuiat vopseaua, nu cred ca mai sunt sanse de remediere a vopselei decat revopsire totala asai ? Mai bine mancam un (cuvant urat) decat sa pun carena inapoi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Martie 2, 2013 Share Postat Martie 2, 2013 polis ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gimsys Postat Martie 2, 2013 Autor Share Postat Martie 2, 2013 Nu stiu cat a patruns de adanc, cat e un vopsit pentru carenele din fata (asa ca la carte) ? polis ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 2, 2013 Admin Share Postat Martie 2, 2013 Intra pe rubrica de "servicii"si sunt vopsitori unde poti intreba.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Martie 2, 2013 Share Postat Martie 2, 2013 Nu stiu cat a patruns de adanc, cat e un vopsit pentru carenele din fata (asa ca la carte) ? cred ca va fi destul de scump pt ca vopseaua ta de proasta calitate trebuie indepartata ... mie mi-a vopsit mobra cu 500 ron dar nu se pune problema ca a curs benzina , vopsea mobihel cu lac in ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gimsys Postat Martie 2, 2013 Autor Share Postat Martie 2, 2013 cred ca va fi destul de scump pt ca vopseaua ta de proasta calitate trebuie indepartata ... mie mi-a vopsit mobra cu 500 ron dar nu se pune problema ca a curs benzina , vopsea mobihel cu lac in ea poate am norocul si se zvanta... (deja delirez ) ) E vopseaua originala de la GSXF, bag picioru in ea PRoblema e ca a curs timp indelungat se pare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Martie 2, 2013 Share Postat Martie 2, 2013 Vopseaua originala nu este afectata de benzina, cel putin nu in modul asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Martie 2, 2013 Share Postat Martie 2, 2013 Problema e ca la GSXF carenele parca-s din plastilina, astfel incat daca a curs mai mult timp benzina pe ele se cam deformeaza, s-ar putea nu vopseaua sa fie afectata cat materialul carenei in sine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Martie 2, 2013 Share Postat Martie 2, 2013 poate am norocul si se zvanta... (deja delirez ) ) E vopseaua originala de la GSXF, bag picioru in ea PRoblema e ca a curs timp indelungat se pare Cea mai simpla si estetica solutie e sa relacuiesti carenele stricate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 Are dreptate Unguru' mai bine o revopsesti toata; si la fostu' meu GSXF se cam patase lacul sub robinetul de la benzina, inainte de a o relacui/ revopsi schimba-i O-ringul de la robinet... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate