robertkiran Postat Martie 2, 2013 Share Postat Martie 2, 2013 Peste tot se vorbeste de SMAEB. Insa la o aruncatura de bat de noi (sau ma rog un pic mai mult) are loc salonul moto de la Budapesta. Care trebuie sa recunoastem cinstit este cu mult peste cel de la Bucuresti. Salonul se va desfasura intre 22 si 24 martie. Biletul de intrare costa 3000 de forinti (aproximativ 46 de lei). In pretul aceluiasi bilet se viziteaza si o expozitie auto (Tunning Show) si mai sunt ceva atractii pe acolo. Eu am fost in ultimele editii si a fost superb. Anul asta ma duc pe data de 23 martie (sambata). Mai sunt amatori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin46p Postat Martie 2, 2013 Share Postat Martie 2, 2013 Ai mai avea un loc liber ??sau cu ce mergi ?ca as fi si eu interesat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mtk4ever Postat Martie 2, 2013 Share Postat Martie 2, 2013 pai cu ce se merge ? conserva sau moto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Martie 2, 2013 Autor Share Postat Martie 2, 2013 (editat) Eu sunt din Campulung Moldovenesc. De fiecare data am mers cu trenul. Cu masina ma costa prea mult. Din Cluj pana la Budapesta un bilet dus intors costa 31 de euro (cu optiunea aia trip tiket). De la gara pana la expozitie sunt doar doua statii de metrou. De moto ... s-ar putea sa fie cam frig. Cel putin eu cu chinezoaica mea (max 90-100 km/h) fac o groaza de timp. Asa ca prefer trenul. Editat Martie 2, 2013 de robertkiran Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Martie 2, 2013 Share Postat Martie 2, 2013 (editat) Il compar cu SMAEB, respectiv Intermot strict din informatiile/fotografiile gasite in fiecare an pe internet. Din ce am observat, undeva de asteptat, este peste primul si sub cel de-al doilea. Sincer, tot zic ca imi fac odata timp pentru Intermot sau Eicma, pentru a vedea si eu un salon moto vest european. La Budapesta am fost in 2010 cred. Vom merge si anul acesta 3 sau 4 familii, cu masinile probabil. Sau fetele in masini si noi pe motoare. Interesant ca salon moto (sper sa vad macar la fel de multe ca la prima vizita), drumul TM-BUD este mai lejer decat varianta pana la Bucuresti, dezmortire de w-e de primavara cu copilul, mai vedem Budapesta, un shopping mic, etc Editat Martie 2, 2013 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Martie 2, 2013 Autor Share Postat Martie 2, 2013 Raul te contrazic. In fiecare an din ultimi trei am fost atat la Budapesta cat si la Smaeb si le-am vazut pe amandoua cu ochii mei. Este cu mult peste Smaeb, nu exista termen de comparatie. Nu stiu cum e cel de la Munhen ca nu l-am vazut niciodata. Spui ca ai fost in 2010. Uite un mic clip de atunci (facut de mine) ca sa iti aduci aminte cum a fost: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Martie 2, 2013 Share Postat Martie 2, 2013 (editat) Raul te contrazic. In fiecare an din ultimi trei am fost atat la Budapesta cat si la Smaeb si le-am vazut pe amandoua cu ochii mei. Este cu mult peste Smaeb, nu exista termen de comparatie. Nu stiu cum e cel de la Munhen ca nu l-am vazut niciodata. Spui ca ai fost in 2010. Uite un mic clip de atunci (facut de mine) ca sa iti aduci aminte cum a fost: Am gresit cand am scris Munchen. Am editat ulterior. Era vorba despre Intermot, care se desfasoara de fapt la Koln. Nu te contrazic. Eu nu am fost niciodata la Smaeb si din cauza aceasta spuneam ca fac comparatia din informatiile gasite pe internet. Editat Martie 2, 2013 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Martie 3, 2013 Share Postat Martie 3, 2013 As veni si eu cu voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Martie 3, 2013 Share Postat Martie 3, 2013 nu ai cum sa compari saloanele moto din cele 3 tari pentru ca sunt piete diferite nu ai cum sa faci un salon moto gen intermot atata timp cat in Ro se vand "3" motorete noi pe an la Koln mi-a luat 2 zile sa vad salonul cap coada si sa ma uit la fiecare expozant (jumate erau china) cine are bani si timp se poate duce la fiecare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Martie 3, 2013 Share Postat Martie 3, 2013 (editat) M-as baga si eu sa vad in acest an salonul de la Budapesta. Editat Martie 3, 2013 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin46p Postat Martie 3, 2013 Share Postat Martie 3, 2013 si eu as veni daca merge mai multa lume cu motoarele din timisoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpiritofMotions Postat Martie 3, 2013 Share Postat Martie 3, 2013 as merge si eu dar cu masina. am fost azi pana la giurgiu cu motorul si e inca friggg. pun la bataie un chrysler grand voyager 2.5 tdi cu 7 locuri. motorina+taxele de drum se impart la 6 pasageri. pretul ar iesi undeva intre 200-230 ron de pers. daca sunt interesati: pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucifer666 Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 Salut, imi suna "spumos" salonul moto de la Budapesta. Aveti cumva un site al evenimentului, pe care sa intram sa vedem daca mai gasim postat ceva de anul trecut ? Mersi, asfalt uscat si bucurati-va de sezonul care abia incepe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 Nu prea am gasit mare lucru pe net: http://www.motorshow.hu/?nyelv=1 http://www.amts.hu/en Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Martie 17, 2013 Autor Share Postat Martie 17, 2013 (editat) Salut, imi suna "spumos" salonul moto de la Budapesta. Aveti cumva un site al evenimentului, pe care sa intram sa vedem daca mai gasim postat ceva de anul trecut ? Mersi, asfalt uscat si bucurati-va de sezonul care abia incepe Nici in anii trecuti nu i s-a prea facut reclama pe net. Habar nu am de ce. Poate ca nu are nevoie. Insa ca sa iti dai seama cat de "spumos" este uite cateva poze din 2011 : /index.php?/topic/623889-salon-moto-budapesta-11-13-martie-2011/&do=findComment&comment=2779704 , si din 2010: /index.php?/topic/490473-budapesta-2010-19-21martie/&do=findComment&comment=2346064 . Pozele au fost facute de mine. Mai sunt doar 6 zile. In final mai vine cineva? Eu sunt hotarat sa merg 100%. Editat Martie 5, 2013 de robertkiran Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gsxaddict Postat Martie 17, 2013 Share Postat Martie 17, 2013 Eu vreau sa merg sambata dimineata, din Oradea. Anul acesta este a 4-a oara cand ma duc, de la an la an fiind tot mai surprinzator. Daca vreti termen de comparatie este putin sub salonul moto de la Milano, care mie unul mi s-a parut cel mai cel. La Bucuresti am fost la 2 editii si a fost mediocru in comparatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Martie 18, 2013 Share Postat Martie 18, 2013 Fii dragut si fa fotografii si apoi posteaza aici te rog. Mie mi-e imposibil sa ajung in perioada asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin46p Postat Martie 18, 2013 Share Postat Martie 18, 2013 cat costa biletulde intrare la salonuldela budapesta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gsxaddict Postat Martie 18, 2013 Share Postat Martie 18, 2013 (editat) Pai cand am fost prima oara, din cate imi aduc aminte a fost echivalentul a 35-38 de lei. Acum este vreo 45. Dupa cum spunea cineva mai sus, ceea ce este foarte OK la salon, pe langa expozitia completa de motoare, accesorii si echipe racing in alta hala este organizat un salon tuning cu masini si accesorii. La acest salon am vazut masini care nu credeam ca le voi vedea vreodata in viata mea (Koenigsegg CCX,Honda NSX, etc). De asemenea va fi etapa din campionatul european de Gymkhana si Stunt Ride. Dupa ce ma intorc voi posta mai mult poze. Editat Martie 18, 2013 de gsxaddict Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan86 Postat Martie 19, 2013 Share Postat Martie 19, 2013 (editat) si din arad plecam vreo 4, este mult mai accesibil pentru noi decat smaeb care puteti va rog sa ma ajutati si cu o adresa a targului Editat Martie 19, 2013 de bogdan86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin46p Postat Martie 19, 2013 Share Postat Martie 19, 2013 Din tm nu merge nimeni si sa mai aiba un loc libersi pt mine??contra cost evident ... Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Martie 20, 2013 Autor Share Postat Martie 20, 2013 cat costa biletulde intrare la salonuldela budapesta ? 3000 forinti. Scrie pe site-ul lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucifer666 Postat Martie 21, 2013 Share Postat Martie 21, 2013 (editat) Salut, multumesc pt. info si link-uri. Ce sa zic, arata de ... vizitat Acum este cam tarziu sa ma mobilizez, o sa oftez la SMAEB. Spor la succes & asfalt uscat! Editat Martie 21, 2013 de Lucifer666 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Martie 24, 2013 Autor Share Postat Martie 24, 2013 (editat) Cateva foto. Am facut peste 400. O sa fac o selectie mai tarziu. Editat Martie 24, 2013 de robertkiran Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 Yamaha Supertenere e superba . Se vindeau echipamente sau altele ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate