Bogdy28ERS Postat Martie 3, 2013 Share Postat Martie 3, 2013 Salut! Am deschis acest topic in speranta de a primi lamuriri, sfaturi si recomandari pentru achizitionarea unei motociclete. Tin sa specific ca am 16 ani, indata 17, iar pe 20 martie am de dat poligonul pentru A1! Drept urmare am cautat niste motociclete care mi-ar place, iar dupa multe cautari am ajuns la Yamaha YZF125R si Yamaha XT125R/X. Acum nu ma pot decide, deoarece imi place la nebunie YZF125R ca aspect, dar XT125R/X`u` e mult mai practic in sensul ca il pot folosi foarte usor prin oras, dar si pe campuri si dealuri, pe cand YZF125R`u`, nu. Deci cer parerea celor care au astfel de motociclete, dar nu numai, orice parere e bine venita! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares_04cpl Postat Martie 3, 2013 Share Postat Martie 3, 2013 bune motorase xt-urile ,usor de intretinut! daca esti interesat am eu una de vanzare modelul de supermoto! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Martie 3, 2013 Share Postat Martie 3, 2013 Dacă ai de gând să te dai preponderent în oraș poți alege oricare dintre cele 3 enumerate de tine. Înafara orașului xt-ul, indiferent în care versiune, e mai puturos decâ yzf-ul, la modul că te rogi de el să tragă. Eu personal aș lua yzf-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Martie 3, 2013 Share Postat Martie 3, 2013 poti sa te uiti si la wr125r/x... e un fel de xt mai "modern". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Martie 3, 2013 Share Postat Martie 3, 2013 WR 125 X e un XT mai nou, cu motorul de pe YZF-R125 (15 cai fata de 10-11 cat are XT ). Pentru oras e mai fun XT-ul. Plus ca-l bagi si pe coclauri un pic In schimb daca vrei sa dai o tura pana la munte... viteza de croaziera undeva la 100 km/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdy28ERS Postat Martie 4, 2013 Autor Share Postat Martie 4, 2013 WR 125 X e un XT mai nou, cu motorul de pe YZF-R125 (15 cai fata de 10-11 cat are XT ). Pentru oras e mai fun XT-ul. Plus ca-l bagi si pe coclauri un pic In schimb daca vrei sa dai o tura pana la munte... viteza de croaziera undeva la 100 km/h 100 KM/H la XT, nu? Dar la YZF125R? Si totusi care e diferenta intre XT125R si XT125X? E putin umblat la aspect sau la performante? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares_04cpl Postat Martie 4, 2013 Share Postat Martie 4, 2013 diferenta e data de diametrul rotii fata , implicit difera discul de frana si etrierul , ar mai fi aripa mai mare la R ( si roata mai mare e tot la R) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdy28ERS Postat Martie 5, 2013 Autor Share Postat Martie 5, 2013 diferenta e data de diametrul rotii fata , implicit difera discul de frana si etrierul , ar mai fi aripa mai mare la R ( si roata mai mare e tot la R) Deci nu e mare diferenta.. Ca performanta.. YZF125R sau XT125R/X? Sau poate WR125X/R? Si care e diferenta intre modelul R si X de WR125? Am vazut un WR125, dar nu stiu daca era R sau X, sincer, nu le deosebesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 daca vrei motocicleta si nu taraitoare te poti orienta spre un rx125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 La performante e vorba de vreo 5 cai putere, care la 125cc se simt al naibii de mult Dintre cele 3 modele, eu as alege WR 125 X. X = SuperMoto, motocicleta de enduro cu roti echipate de strada R = Un enduro mai soft, cu roti care nu sunt recomandate de mers mult pe strada ca nu te ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustDoIt Postat Martie 12, 2013 Share Postat Martie 12, 2013 Ca fost detinator de Yamaha YZF r125 si 15 000 km, recomand cu incredere motocicleta. N-am avut nicio problema cu ea, de tras trage bine pt puterea ei...de consum nici sa nu mai zic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate