AntonioAntonio Postat Ianuarie 21, 2016 Share Postat Ianuarie 21, 2016 Salutare Mi am montat in locul manerului de la codita un suport de topcase dar imi ramane putin spatiu intre ele. As avea nevoie de un burete dens sau ceva asemanator ,de vreo 2-3 mm ,de culoare neagra . Unde as putea sa gasesc ? Multumesc Perfect Seal str.Beiusului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Ianuarie 22, 2016 Share Postat Ianuarie 22, 2016 Am gasit la Perfect Seal Multumesc pt ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Ianuarie 26, 2016 Share Postat Ianuarie 26, 2016 Salut, M-ar interesa o firma care prelucreaza mase plastice si ar putea sa faca la comanda 4 paralelipipede dreptunghice(ar fi perfect sa fie chiar putin trunchi de piramida sa poata intra usor una in alta pentru transport). Niste dimensiuni orientative ar fi 120cm pe lungime si 20cm latura patratului superior. Fiecare piesa va fi o masca pentru un suport ca cel din poza(masca este partea gri cu emblema portocalie), deci grosimea materialului nu trebuie sa sustina nicio greutate, dar sa fie suficient sa fie rigida. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 26, 2016 Share Postat Ianuarie 26, 2016 Iberami SRL 0744 cinci-6 3-trei cinci-1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Ianuarie 26, 2016 Share Postat Ianuarie 26, 2016 Direct din biroul unei firme de curierat, acu 20 de minute. Incercati sa sunati la ei la call center. Dupa 15 minute ti se intrerupe. Zic hai sa caut pe Google. Din 20 de review-uri, 15 negative. O sa va loviti de situatie cand comandati chestii din DE. DHL le trimit incoace prin ei... Mult succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 26, 2016 Share Postat Ianuarie 26, 2016 asa-i, de cand au fuzionat cu Cargus, ambele merg mult mai prost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntonioAntonio Postat Ianuarie 26, 2016 Share Postat Ianuarie 26, 2016 Ultima experienta apropo de firma cucurucu de mai sus> Trimit un colet la Bucuresti in 12 decembrie, ...........ajunge in 21 la Bucuresti,.......... am cerut ramburs in contul curent......... primesc rambursul in 20 ianuarie........... in plic, desi eu am cerut in contul curent. Binenteles intre timp a incercat sa iau legatura telefonic. Trebuia sa ma apuc de crosetat la telefon pina raspunde cineva. Am luat in calcul si sarbatorile binenteles dar si posta se misca mai repede ca ei. » Post actualizat in 26 Jan 2016 11:11Caliatatea serviciului oferit este 0. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 26, 2016 Share Postat Ianuarie 26, 2016 (editat) DHL nu are treaba cu Urgent - Cargus, sunt doar parteneri de afaceri, nu si asociati unul la altul si Urgent si Cargus apartine companiei Abris Capital Partners http://www.forbes.ro/urgent-curier-fost-cumparat-de-abris-capital-partners-si-fuzioneaza-cu-cargus-21074 Editat Ianuarie 26, 2016 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 26, 2016 Share Postat Ianuarie 26, 2016 nevermind lasa colegu, noi tot asa dormim la noapte problema e ca oricum cam toate sunt la fel...., ca si bancile, telefonia mobila, etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 31, 2016 Share Postat Ianuarie 31, 2016 in HU, atat costa cat ai scris iar cand iesi din HU, la Hegyeshalom iti poti cumpara si restul ''vinetelor'' pt AT si IT sau te opresti pe Borsului ca si acolo sunt o gramada de baraci care vand viniete pt toate tarile... sau cum ai intrat in HU, pe dreapta, si acolo gasesti baraci cu ''vinete'' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 31, 2016 Share Postat Ianuarie 31, 2016 da colegu, pe Borsului gasesti o duzina de baraci care vand vinete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShadowAdy Postat Ianuarie 31, 2016 Share Postat Ianuarie 31, 2016 In Italia platesti doar autostrazile in functie de cat circuli. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Remus20 Postat Februarie 2, 2016 Share Postat Februarie 2, 2016 salutare.caut sa imi modific saua la motor si as avea nevoie de niste indrumari. stie cineva unde se pot face in cj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Februarie 2, 2016 Share Postat Februarie 2, 2016 Intreaba la moto_dan daca vrei un lucru de calitate » Post actualizat in 03 Feb 2016 19:30 Unde ati gasit cel mai bun pret pt asigurare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Pintea Postat Februarie 4, 2016 Share Postat Februarie 4, 2016 Intreaba la moto_dan daca vrei un lucru de calitate Pentru modificare sea?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cooler Postat Februarie 4, 2016 Share Postat Februarie 4, 2016 Stie cineva un mester care poate face mobile de bucatarii "custom"? E ceva relativ simplu bucataria in cauza. Ofertele pe care le-am primit pana acum sunt deprimante. Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Februarie 4, 2016 Share Postat Februarie 4, 2016 /index.php?/topic/680380-retapitez-scaune-moto/ » Post actualizat in 04 Feb 2016 13:48 In martie am si eu programare pt modificarea sezutului la Hornet. Acum doi ani am facut doar retapitare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nascavlad Postat Februarie 4, 2016 Share Postat Februarie 4, 2016 Stie cineva un mester care poate face mobile de bucatarii "custom"? E ceva relativ simplu bucataria in cauza. Ofertele pe care le-am primit pana acum sunt deprimante. Merci. Florian - 0741 683 673 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Remus20 Postat Februarie 4, 2016 Share Postat Februarie 4, 2016 Pentru modificare sea?? Da vreau sa modidic saua la motor sti cva mester? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 4, 2016 Share Postat Februarie 4, 2016 Stie cineva un mester care poate face mobile de bucatarii "custom"? E ceva relativ simplu bucataria in cauza. Ofertele pe care le-am primit pana acum sunt deprimante. Merci. Florian - 0741 683 673 daca si dupa ce v-ati inteles sa ne spui cum a fost, cum a lucrat, eventual niste poze! e bine de stiut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moebius Postat Februarie 6, 2016 Share Postat Februarie 6, 2016 Are cineva in Cluj ceva echipament Klim (geaca, pantaloni) pt o proba de marime? Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Februarie 7, 2016 Share Postat Februarie 7, 2016 Salutare ! Ma poate ajuta cineva cu 4 saibe de culoare neagra pt suruburi de 8? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cooler Postat Februarie 8, 2016 Share Postat Februarie 8, 2016 Florian - 0741 683 673 Multumesc frumos pt informatie. Intre timp a vorbit sotia cu cineva. Daca nu se rezolva cu dl acela o sa-l sun pe Florian. Merci inca o data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrisstyan Postat Februarie 8, 2016 Share Postat Februarie 8, 2016 Saluit, se ocupa cineva de polishat viziere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johny77 Postat Februarie 8, 2016 Share Postat Februarie 8, 2016 Si eu as fi interesat de un polisat, ca mi-e dus stratul de lac de pe interior si se vede rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate