Kamikazee Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 am o intrebare cine stie daca potrivesc carene de yamaha FZR din 95 pe FZR din 92. in principiu de pe deltabox 2 pe deltabox 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai L Postat Iulie 6, 2010 Share Postat Iulie 6, 2010 am o intrebare cine stie daca potrivesc carene de yamaha FZR din 95 pe FZR din 92. in principiu de pe deltabox 2 pe deltabox 1 Incearca sa cauti aici (http://www.oemmotorparts.com) Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Iulie 6, 2010 Share Postat Iulie 6, 2010 Incearca sa cauti aici (http://www.oemmotorparts.com) Bafta! mersi dar nu raspunde la deloc la intrebare. vreau sa stiu cat de mult difera prinderile pe cadru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Iulie 6, 2010 Share Postat Iulie 6, 2010 Stiti careva care este starea drumului intre Sanmihaiu Almasului(DN 1F) si Perii Vadului (DN 1C)? Este vorba de drumul de drumurile 1G(Sanmihaiu Almasului - Jibou) si 1H (Tihau - Perii Vadului) care leaga drumul Cluj-Zalau de Dej-Baia Mare. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Iulie 7, 2010 Share Postat Iulie 7, 2010 Stiti careva care este starea drumului intre Sanmihaiu Almasului(DN 1F) si Perii Vadului (DN 1C)? Este vorba de drumul de drumurile 1G(Sanmihaiu Almasului - Jibou) si 1H (Tihau - Perii Vadului) care leaga drumul Cluj-Zalau de Dej-Baia Mare. Multumesc Din Sanmihaiu Almasului pana la Jibou e un pic denivelat drumul dar e acceptabil pentru motor. Pentru masina e un pic rau, dar daca te duci cu o viteza mai mica nu sunt probleme. Zona cealalta din Jibou incolo n-o stiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 Stiti careva care este starea drumului intre Sanmihaiu Almasului(DN 1F) si Perii Vadului (DN 1C)? Este vorba de drumul de drumurile 1G(Sanmihaiu Almasului - Jibou) si 1H (Tihau - Perii Vadului) care leaga drumul Cluj-Zalau de Dej-Baia Mare. Multumesc Hai ba Schumy....ca nu esti cu "spidanu". Precis face fatza TA-ul pe acolo. Totusi e drum national. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 Hai ba Schumy....ca nu esti cu "spidanu". Precis face fatza TA-ul pe acolo. Totusi e drum national. Face fata Transalpu, dar eram curios. Weekendul asta sau cel viitor am de gand sa fac tura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 stie careva cat ii benzina pe austria si italia anu asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 stie careva cat ii benzina pe austria si italia anu asta AICI le gasesti dar nu stiu cat e de actuala O alta varianta ar fi AICI Am facut o verificare si dupa pretul acutal din Ungaria al doilea site pare sa fie up to date. Bafta si drum bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SubInfluentza Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 Stie cineva vreo solutie de curatat punctele de rugina de pe suprafetele cromate ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 Stie cineva vreo solutie de curatat punctele de rugina de pe suprafetele cromate ? El stie cu siguranta Click Gasesti si numar de tel poate te ajuta, vezi pozele, vorbesc despre calitatea lucrarii. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SubInfluentza Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 Stiu despre el, dar motorul meu nu are piese cromate mari care sa necesite slefuire. Am, de exemplu - rotita de la maneta de frana - are mici puncte de rugina in interiorul incrustatiilor, la piulitele de strangere ale oglinzilor... La fel mai am pe la motor - 2-3 suruburi mai mari (care merg cu imbus) si au rugina in gaura aceea...scaritele pe partea inferioara care e cromata...suruburile ce fixeaza ghidonul. In general e vorba de suruburi sau mici colturi care au puncte....deci nu e nevoie de slefuire ci de tratament chimic. Nu are sens sa demontez tot motorul pentru a da jos acele suruburi....e mai mult o chestie de detaliu, pe care vreau s-o pun la punct. Am citit undeva pe forum despre cineva care recomanda un produs, dar nu mai gasesc postul ala ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Abaddon Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 Stiu despre el, dar motorul meu nu are piese cromate mari care sa necesite slefuire. Am, de exemplu - rotita de la maneta de frana - are mici puncte de rugina in interiorul incrustatiilor, la piulitele de strangere ale oglinzilor... La fel mai am pe la motor - 2-3 suruburi mai mari (care merg cu imbus) si au rugina in gaura aceea...scaritele pe partea inferioara care e cromata...suruburile ce fixeaza ghidonul. In general e vorba de suruburi sau mici colturi care au puncte....deci nu e nevoie de slefuire ci de tratament chimic. Nu are sens sa demontez tot motorul pentru a da jos acele suruburi....e mai mult o chestie de detaliu, pe care vreau s-o pun la punct. Am citit undeva pe forum despre cineva care recomanda un produs, dar nu mai gasesc postul ala ! http://www.clubopel.com/viewtopic.php?t=27383 pe topicul asta se discuta despre solutii pt indepartarea ruginei,exista un produs cu numele Nigrin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 Daca is doar niste puncte mici de rugina, poti incerca cu WD 40 (gasesti in orice supermarket). e un spray de culoare albastra. Degresant. Eu am avut niste puncte mici de rugina pe telescoape, ca l-am tinut afara iarna. Am dat cu spray si am frecat cu o carpa. Succes ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SubInfluentza Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 Multam` baieti ! Sper sa-mi fie de folos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 stiti sa se ocupe cineva de infoliat carene la motoare? ma intereseaza folie de protectie transparenta. eventual si pt far. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 folieauto-cluj.ro ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 mersi, speram sa fie cineva si in din natia noastra de motociclist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cataaaa Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 (editat) eu, pt hornet, mi-am luat folie transparenta de protectie de pe okazii, de la un tip din tg mures. id-ul lui e ventureshield sau nr de tel 0744 84 78 74. e foarte serios omul. (cu mine a fost. tranzactia s-a desfasurat exact cu am stabilit cu el de la inceput, iar de folie sunt super multumit). sper sa ti fie de folos informatiile. Editat Iulie 15, 2010 de cataaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 eu, pt hornet, mi-am luat folie transparenta de protectie de pe okazii, de la un tip din tg mures. id-ul lui e ventureshield sau nr de tel 0744 84 78 74. e foarte serios omul. (cu mine a fost. tranzactia s-a desfasurat exact cu am stabilit cu el de la inceput, iar de folie sunt super multumit). sper sa ti fie de folos informatiile. cine ti le-a pus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cataaaa Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 (editat) eu. se pun foarte usor. gasesti tutoriale pe si mie mi a explicat si baiatul de la care le am luat. iti tbuie doar niste apa cu sampon intr un pulverizator si o racleta de cauciuc (pe care mi a dat o tot el, odata cu foliile). Editat Iulie 15, 2010 de cataaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 Ziua Portilor Deschise la Baza Aeriana 71. Poate intereseaza pe cineva http://www.clon.ro/stiri/cluj/articol/la-b...100716-07550061 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 de unde iau o viziera agv flyer? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 eu. se pun foarte usor. gasesti tutoriale pe si mie mi a explicat si baiatul de la care le am luat. iti tbuie doar niste apa cu sampon intr un pulverizator si o racleta de cauciuc (pe care mi a dat o tot el, odata cu foliile). mersi stiu. am lucrat la 2 firme de autocolante. ce vezi cu upc toate eu cu un prieten le-am decorat:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cataaaa Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 (editat) daca nu ti le pune prietenul pe gratis, ma bag eu pt o bere. si asa n am fost niciodata la cluj. Editat Iulie 16, 2010 de cataaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate