dragonul_alb_zburator Postat Iunie 26, 2013 Share Postat Iunie 26, 2013 salutare! puneti-ne si pe noi cu minim 4 oameni si probabil 2 caini. aceeasi locatie ca anu trecut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iunie 26, 2013 Share Postat Iunie 26, 2013 ...aceeasi locatie ca anu trecut? Cred ca ar fi necesar sa puneti niste detalii privind locul de desfasurare, cai de acces, eventual o harta sau un link pentru a usura misiunea celor care doresc sa ajunga la intrunire. Daca ele exista si se afla pe la inceputul topicului, imi cer scuze, poate ca le-am vazut cindva, dar am uitat si acum se pare ca am (avem) nevoie de acele detalii. Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Iunie 26, 2013 Autor Share Postat Iunie 26, 2013 salutare! puneti-ne si pe noi cu minim 4 oameni si probabil 2 caini. aceeasi locatie ca anu trecut? Sunteti bineveniti. Aceeasi locatie ca si anul trecut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Iunie 26, 2013 Share Postat Iunie 26, 2013 Nu-i greu de ajuns, anul trecut am ajuns pe o bezna draceasca la 12 noaptea. Anul asta cu parere de rau nu pot ajunge,or sa vina in schimb cativa baieti de la Mizil,din cate am inteles.Cu respect,domnule Edi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Iunie 27, 2013 Autor Share Postat Iunie 27, 2013 De acum incolo alte informatii la tel: 0765140068-Lucian Ghioldus 0765355555-George Ionita Ne-am organizat cu vin, si preparate la gratar pentru seara de vineri(facem noi cinste). In a doua seara(cea de sambata) la fel ca si anul trecut o sa ne autofinantam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mcozma Postat Iunie 27, 2013 Share Postat Iunie 27, 2013 Pleaca cineva vineri din Bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat Iunie 27, 2013 Share Postat Iunie 27, 2013 Te vei bucura singur, ori insotit de alti prieteni "comunisti". Nu am sa pot ajunge la Focsani. Surpriza de la job s-a adeverit : treburi de serviciu ma alunga departe de voi. Sa puneti poze! Imi pare rau sa vad asta, am vazut ca nici la MAN nu ajungi. Eu asa cum stii nu le am cu fotografia dar o sa ma stradui. Sper totusi sa bem berea aia restanta la Sambata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 27, 2013 Share Postat Iunie 27, 2013 Bai, sa aveti super petrecere. Edi, Gabi a zis ca vrea poze de sambata si sa nu-l lasi pe Iulian (cu Bemvenipra galben) sa strice iarba pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flav Postat Iunie 27, 2013 Share Postat Iunie 27, 2013 Daca vremea tine cu noi, prezent 3 sau4 si se mai anunta sambata la prima ora 3 moto. sper sa fie gata gulasul ! : ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Iunie 27, 2013 Autor Share Postat Iunie 27, 2013 Va asteptam cu drag. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iunie 27, 2013 Share Postat Iunie 27, 2013 Sunteti bineveniti. Aceeasi locatie ca si anul trecut. Corect, dar unde? Anul trecut n-am fost...si nu vreau sa repet faza si anul asta, chit ca la mine in zona ploua cu galeata, e frig de parca vine iarna si imi vine sa dau drumul la incalzire in casa! ...Si-am mai convins un "comunist" mai serpuitor sa vina pasager, asta ca sa nu vin la voi cu mina goala! Iar pentru tine, Somelierule, am ceva la top case, asa ca nu fii zgircit, pune detaliile aici, ca nu se stie la ce ora voi ajunge in zona si nu vreau sa trezesc lumea cu telefoane si informatii la miez de noapte! Vreau sa vin tiptil, fara zgomot, sa nu deranjez somnul celor rapusi de licorile degustate anterior de tine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Iunie 27, 2013 Share Postat Iunie 27, 2013 Ivane, o să-ți arăt eu puțin mai tîrziu, stai numai s-o culc pe asta mică și intru pe messenger! Hartă aici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Iunie 27, 2013 Autor Share Postat Iunie 27, 2013 Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Iunie 27, 2013 Share Postat Iunie 27, 2013 N-ai pentru ce, Edi! Îmi pare tare rău, dar nu pot veni, din păcate, pentru că anul trecut a fost foarte frumos la voi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Iunie 27, 2013 Autor Share Postat Iunie 27, 2013 Cea mai frumoasa intrunire o vor face oamenii. Acesta e lucrul cel mai important. Restul sunt detalii minore. Vreau sa multumesc pe aceasta cale lui Lucian Ghioldus, persoana care s-a implicat cel mai mult anul acesta si fara de care cel mai probabil aceasta intrunire nu ar fi avut loc. Il veti cunoaste maine, cu toate ca unii dintre voi deja il stiti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iunie 27, 2013 Share Postat Iunie 27, 2013 Ivane, o să-ți arăt eu puțin mai tîrziu, stai numai s-o culc pe asta mică și intru pe messenger! Hartă aici! Saru' mina Ovidiule, omenos si saritor ca intotdeauna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Iunie 28, 2013 Share Postat Iunie 28, 2013 Hai la facut bagaje, in citeva ore plecarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Iunie 28, 2013 Autor Share Postat Iunie 28, 2013 Va asteptam prieteni. Seara de vineri, cea mai frumoasa la Focsani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianS Postat Iunie 28, 2013 Share Postat Iunie 28, 2013 Distracţie plăcută tuturor! Din păcate nu prea e benzon... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Iunie 28, 2013 Autor Share Postat Iunie 28, 2013 Multumim frumos. Te asteptam la anul. Mai sunteti pe forum? Ar trebui sa incepeti sa va faceti bagajele. Va asteptam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Iunie 28, 2013 Share Postat Iunie 28, 2013 Somelierul e tare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Iunie 28, 2013 Autor Share Postat Iunie 28, 2013 S-a stabilit si traseul paradei de sambata. Drum excelent de bun. Multumim George pentru idee. Somelierul e tare! Eu am avut cea mai mica implicare. Lucian si George merita felicitati. Eu am stat mai mult in fata calculatorului dar ei au actionat cel mai mult pe teren. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Iunie 28, 2013 Share Postat Iunie 28, 2013 Dupa acest eveniment, cei de acasa care nu putem participa asteptam cu nerabdare poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Iunie 28, 2013 Autor Share Postat Iunie 28, 2013 Am pus cu totii suflet in ceea ce facem. Parada moto se va face pe traseul a 50 km de asfalt perfect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Iunie 28, 2013 Share Postat Iunie 28, 2013 Prietene, e si normal sa se faca asta! doar asta e spiritul motociclismului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate