Automobile Bavaria Moto Postat Martie 21, 2013 Share Postat Martie 21, 2013 Automobile Bavaria şi BMW Motorrad România te invită în data de 22 martie, ora 17:30, la prezentarea noului model BMW R 1200 GS. Vei putea descoperi şi alte două noi modele lansate în anul 2013: BMW HP 4 şi BMW F 800GT. Vino la showroom-ul Automobile Bavaria din Băneasa, Şos Bucureşti - Ploieşti nr.53A, Sector 1, Bucureşti, alături de prieteni şi pasionaţii de moto să participi la prezentarea în premieră pentru România a unui model de legendă, într-o variantă complet reconstruită: BMW R 1200 GS, ediţia 2013. Vei avea parte de suprize şi o tombolă cu premii: Cască System 6 Evo, Costum Rainlock 2, 10 x BMW Rider Training. RSVP: Claudia Dragomir: 0737730694 http://www.facebook.com/BavariaMoto Va multumim! Echipa Automobile Bavaria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 21, 2013 Share Postat Martie 21, 2013 nu i a dat nimeni si lui BOGDAN HAREA un mail???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Martie 21, 2013 Share Postat Martie 21, 2013 Automobile Bavaria Pipera este clona lui Bogdan Harea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Martie 21, 2013 Share Postat Martie 21, 2013 nu i a dat nimeni si lui BOGDAN HAREA un mail???? Automobile Bavaria Pipera este clona lui Bogdan Harea! =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Martie 21, 2013 Share Postat Martie 21, 2013 Pacat ca nu ajuta nici vremea, mi-ar fi placut sa particip, dar si anuntul a fost facut tirziu, oricum ne vedem la salon, succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Martie 21, 2013 Share Postat Martie 21, 2013 Automobile Bavaria şi BMW Motorrad România te invită în data de 22 martie, ora 17:30, la prezentarea noului model BMW R 1200 GS. Vei putea descoperi şi alte două noi modele lansate în anul 2013: BMW HP 4 şi BMW F 800GT. Vino la showroom-ul Automobile Bavaria din Băneasa, Şos Bucureşti - Ploieşti nr.53A, Sector 1, Bucureşti, alături de prieteni şi pasionaţii de moto să participi la prezentarea în premieră pentru România a unui model de legendă, într-o variantă complet reconstruită: BMW R 1200 GS, ediţia 2013. Vei avea parte de suprize şi o tombolă cu premii: Cască System 6 Evo, Costum Rainlock 2, 10 x BMW Rider Training. RSVP: Claudia Dragomir: 0737730694 http://www.facebook.com/BavariaMoto Va multumim! Echipa Automobile Bavaria Voi mailuri la clienti nu trimiteti? Rusinica, acum am vazut anuntul. Maine oricum eram in Bucuresti, but still... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 Credeam ca unele multinationale au facilitati de a beneficia de o prognoza meteo mai precisa fata de noi cei obisnuiti de pe strada care ne bazam pe niste informatii mai reduse si mai riscante ,,,,,,,,pacat , ce se mai poate spune despre acest eveniment programat astazi pe aceasta vreme . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 Credeam ca unele multinationale au facilitati de a beneficia de o prognoza meteo mai precisa fata de noi cei obisnuiti de pe strada care ne bazam pe niste informatii mai reduse si mai riscante ,,,,,,,,pacat , ce se mai poate spune despre acest eveniment programat astazi pe aceasta vreme . Din anunt eu deduc ca e doar o prezentare, nu si un ride test. Deci nu prea cred ca influenteaza vremea evenimentul din showroom. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 Am fost, a fost misto.Eu am fost instiintat prin SMS de ieri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate