ianachim Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 pe la 13.00 - 16.00 asa de relaxare ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 La voi nu ninge monsieur ? În Braşov ne toarnă de 2 zile ca-n poveşti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviu87dj Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 la craiova e soare !! si ce soare !! cand ma trezii zisei " gataaa azi ies la o turaaa " si .. :-" cand scosei capul p geam murii d frig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leloy Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 MMMaaammmmaa ce frig si ce zapada !!! Unde sa iesi cu motorul ??? Sapoi bere ? , mai repede un vin, fiindca merge cu vremea asta . S-a intors iarna, si zic la meteo ca ar tine pina la jumatatea lunii aprilie !!!! Cred ca trec din nou la turele,,,,, pe WII,,,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axol Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 de unde pleci si la ce ora? ma bag si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 23, 2013 Autor Share Postat Martie 23, 2013 pai daca e la craiova soare bagam un drumscurt in banie ..... faca e si la oradea facem craiova via oradea cu retur prin balaton axol 13.00 arc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axol Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
last Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 la craiova e soare !! si ce soare !! cand ma trezii zisei " gataaa azi ies la o turaaa " si .. :-" cand scosei capul p geam murii d frig Suuuuper exrpimarea. Bravo oltene. Sa ne traiesti. Si la Bucuresti e soare deocamdata. Eu inca nu scosei capul pe geam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 ies si eu...cu masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 Ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 23, 2013 Autor Share Postat Martie 23, 2013 (editat) sa dea dracii in indicatoarele lor am gasit snagovul am bagat la burica pe malul lacului da cand sa ne intoarcem ne am ratacit am mers si am tot mers am intrat in PLOIESTI am grasit iar drumul si am ajuns in buzau si am reusit sa ne orientam am intrat in urziceni sa mancam iar ca ne lasau puterile.... speram sa gasim bucurestiul iar ca ne manca de un drum in vama veche..... trebuie sa vorbesc cu bogdan sa mi faca o vela daca o aveam scoteam pe ploiesti buzau 100 km/h cu 0.2 litri Editat Martie 23, 2013 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 am grasit iar drumul si am ajuns in buzau si am reusit sa ne orientam Daca plecai mai devrema poate ne intilneam in Buzau, eu am venit dinspre Valeni, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 n-a nins la Valeni ? eu am vrut sa ma duc la brasov pe la Siriu si sa ma intorc pe cheia dar cand m-am uitat la vremea de pe traseu....era cam cu zapada pana la urma am ajuns la Belciugatele unde micii au fost chiar buni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 23, 2013 Autor Share Postat Martie 23, 2013 nu stiu cum futura mici insa astia la urziceni gatesc al naibii de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 n-a nins la Valeni ? eu am vrut sa ma duc la brasov pe la Siriu si sa ma intorc pe cheia dar cand m-am uitat la vremea de pe traseu....era cam cu zapada pana la urma am ajuns la Belciugatele unde micii au fost chiar buni La Valeni era soare dar batea un vint turbat. Mai sus se vedea ca a nins, erau virfurile albe si era rece, cam 5 grade. Oricum mai bine ca azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 Arata mai bine ca ciorba de burta de la snagov, daca aveam pantalonii de iarna la mine va insoteam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 24, 2013 Autor Share Postat Martie 24, 2013 pe axol si pe mine ne a rupt vantul rau intre ploiesti si buzau vremea a fost super insa motoarele au mers mai mult la 60 grade inclinatie Arata mai bine ca ciorba de burta de la snagov, daca aveam pantalonii de iarna la mine va insoteam. pai de .... acum ca stiti si voi cum stau lucrurile.... data viitoare sa nu uitati PASAPORTUL ACASA snagovul fu' super la o cafea si o BUTRTICA insa cam ...scurt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 data viitoare sa nu uitati PASAPORTUL ACASA Chiar ca ) a avut dreptate axol, cu tine la plimbare ... musai pasaport (chiar si pana la snagov) ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axol Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 Nu mai aveam mult sa ajungem la Constantin si Elena stateam la cafea la Urziceni si ne gindeam cum ar fi sa facem o baie in piscina cu apa calda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 24, 2013 Autor Share Postat Martie 24, 2013 (editat) Nu mai aveam mult sa ajungem la Constantin si Elena stateam la cafea la Urziceni si ne gindeam cum ar fi sa facem o baie in piscina cu apa calda si nu numai...... iete colea SAMOTRAKI......LA O ZVARLITURA DE BAT..... de.ti aprindeai trabucul de la SOARE ASA CEVA PAPICA NICI CA O SA GASIM LA URZICENI... Editat Martie 24, 2013 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axol Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 Si vinu cu sprite ......cognacul Ce vremuri !!!! Vine ea vara si ne facem noi mari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 bre ianachine ... nus cum se face da de fiecare data cand iesi la plimbare fura astia indiacoarele alea ... ia-ti un gps ceva ... numa sa nu patesti ca tantea aia de a vrut sa se duca la aroport si a ajuns la granita uniunii europene pe undeva prin sud(ea stand prin tarile nordice). faina tura. Vorba lu axol(vara o sa fie in fiecare an) da ne facem noi mari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 24, 2013 Autor Share Postat Martie 24, 2013 bre ianachine ... nus cum se face da de fiecare data cand iesi la plimbare fura astia indiacoarele alea ... ia-ti un gps ceva ... numa sa nu patesti ca tantea aia de a vrut sa se duca la aroport si a ajuns la granita uniunii europene pe undeva prin sud(ea stand prin tarile nordice). faina tura. Vorba lu axol(vara o sa fie in fiecare an) da ne facem noi mari. daca gasesc un "golden card" sper sa fure indicatoare asa sa ma ..pierd o luna in lumea larga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 daca gasesc un "golden card" sper sa fure indicatoare asa sa ma ..pierd o luna in lumea larga numa o luna ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate