Sari la conținut

Intalnirea prieteneasca de atase/retro Sambata de Sus-BV


mihai_prd
 Share

Postări Recomandate

Localitate: Sambata de Sus, jud Brasov (236 km de Bucuresti, timp aproximativ de parcugere 4 h, cu pauza de pisu si tigara).
Perioada:23-25 august.
Conditii: luminis in padure, dimensiune aproximativa a unei jumatati de teren de fotbal. Nu ne deranjeaza nimeni, terenul ne va fi pus la dispozitie in totalitate, fara posibilitatea de campare a altor persoane.
Munte: suntem in Muntii Fagaras.
Apa: parau in imediata apropiere, chiar trebuie sa il traversam ca sa stam in luminis.
Cazare: pensiune si restaurant in apropiere, pretul unei camere, aproximativ 60-80 de lei. Cort in padure.
Semnal telefon: da.
Curent: la generator.
Lemne de foc: suntem in padure, avem voie de la padurar sa facem focuri de tabara, cu conditia sa fie supravegheat.
Umbra: da, doar suntem in padure.

Soare: daca nu ploua, senzatia razelor de soare care lumineaza un luminis e superba.

Toalete: incerc sa aduc una ecologica pe banii mei. Sau ai vostrii (detalii mai jos). Pentru cei care se cazeaza la pensiune, isi rezolva problema dimineata.

Impedimente: Manastirea Sambata de Sus este situata la aproximativ 300 de m. Rammstein si Megadeth nu vor putea urla la 120 db, Uriah Heep si o sarba romaneasca da, sunetul este estompat de padure.



Obligatii:

punctul 1) cei care vin la intrunire, in limita placerii si a benzinei pusa la dispozitie de organizatori, vor participa de sambata dimineata (ora 10.00) pana dupa pranz (ora 15.00 sa fim in tabara) la o plimbare pe Transfagarasan (aprox. 50 de km distanta de tabara). Plecam la 10.00, la 11.30 ajungem, facem poze la Balea, stam la taclale cu lumea, le spunem cu cat merge motocicleta la ora (in acest sens ne stergem bine vitezometru), apoi le precizam ca la intoarecere vom atinge viteze fabuloase, ca doar vom cobori. La 12.30 (sau 13.00, in functie de cum ne simtim bine) plecam spre tabara, ajungem in aproximativ 1 ora. Am pus ora 15.00, sa fie o marja de timp. De la ora 15.00, dam drumul al ceaune. In cazul in care nu se doreste Transfagarasanul, ne vom deplasa in Fagaras, plecam la 11.00, ajungem in juma de ora sau mai repede, stam o ora doua prin centru si apoi ne intoarcem.


punctul 2) participantii care vor veni cu motocicleta (care se inscrie in tema intrunirii) pe remorca nu or sa plateasca taxe.


punctul 3) toate persoanele participante vor arunca gunoiul in sacii de gunoi pusi la dispozitie de organizatori. In cazul in care nu vor face acest lucru, vor lua cate un sut in c_ur de la ceilalti participanti si vor fi infierati in mod proletar pe forum.


punctul 4) participantii vor campa in locurile indicate de catre organizatori. In functie de previzionarea numarului de participanti, terenul de campare va fi impartit, astfel incat corturile sa fie asezate organizat, nu pe principiul pune-l unde ai chef sau unde poti.


punctul 5) in cazul in care se previzioneaza o participare numeroasa , prioritate la campare o au cei care participa pe motociclete in tema intrunirii.


Obligatii financiare: persoanele care doresc sa participe la intrunire si nu se vor prezenta pe o motocicleta comunista/retro/veche/cu atas vor plati 10 lei de motocicleta si 20 de lei in cazul in care vor veni cu masina. Banii stransi vor fi folositi pentru achizitionarea de saci de gunoi, inchirierea unei toalete sau pentru oferirea unor cantitati echitabile de combustibil persoanelor care vor veni de la distanta/stau un pic mai slab la capitolul financiar/studenti/etc.



Mancare: Fiecare cu traista. De asemenea, daca nu va fi nevoie de impartirea banilor, suma de bani stransa (din taxele opresive) va fi folosita pentru achizitionarea ingredientelor necesare pentru ca sambata seara sa facem un ceaun mare de gulas/fasole/tocanita, orice altceva care sa ne satisfaca papilele gustative.

Tuica o aduc eu, sa vedem cine poate sa bea cat aduc eu. Plus o sticla de uisky. Bourbon sa fie.







Sambata ma deplasez la Sambata, asa ca Sambata vin cu fotografii si detalii despre loc/conditii/cazare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 74
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Vizitator MosRahao

daca oare aici e voie (sper) sa-mi spun parerea, ei bine: imi place mult locul, imi convine si data. eu vin.

 

achiesez si la conditiile de participare, cu tot ce implica ele (curatenie, organizare, veceu, bani daca e cazul). alte nuantze le vom discuta, eventual, dupa vizita voastra la fatza locului. drum bun!

 

si sanatosi sa fim cu totii - pana ne-om vedea cu bine - si apoi, desigur ! :cheers:

Editat de Festina Lente
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La mine nu prea merge cu votu', e doar zicala cu ordinu' se executa, nu se discuta. 90% ramane in perioada anuntata.



Data pot s-o schimb cu 9-11 august in cazul in care Intrunirea de origine nu se desfasoara in perioada pe care tu ai anuntat-o.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E pacat ca propui pe forum o alta intrunire foarte apropiata.
It is not fair, si nici constructiv si nu pt ca e "intrunirea lui Aleko" sau a lui "Lolo". Nu pot fi 2 evenimente intr-o luna la cat de greu ne urnim fiarele , cele 35 , maximul de pana acum.
Defapt nu aduci nimic nou, decat eventual o ecologica ca un generator e absolut inutil ,
si conditii ferme asa cum lumea nu e obisnuita din iarna-primavara pt august.
iar faptul ca hotarasti unde sa-si puna omul cortul nu are niciun rost, pana acum nu au fost probleme de cort chiar in spatiile mai mici.
SI nu mi-as permite sa ii bat vreunuia obrazul ca a aruncat gunoiul, bunul simt nu se impune.

In fine acu sper sa nu ma dusmanesti, Intalnirea de Comuniste si Atase editia 2013 Anual Sidecar&Eastern Block motorcycle rallye, a 7-a se va tine si anul acesta in acelasi spirit chiar daca posibil cu mai putini participanti, as veni si la intalnirea ta daca ar fi in alta data.
Una din propuneri pentru locatie va fi chiar Sambata de Sus :D.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu sunt vocea mai multor idei enuntate de catre cei din anturajul meu, la care am achiesat si pe care incercam sa le punem in practica.

It's very fair si constructiv propunerea unei intalniri intr-o perioada ulterioara celei pe care ai fixat-o tu. Daca as fi fost cu obraz gros, o propuneam pe 2-4 august, dar din moment ce am venit cu o propunere (2 saptamani mai tarziu) consider ca am fost elegant.

De adus nou nu pretind ca am inventat apa calda, doar propun o intalnire pe gustul meu si al altora apropiati, cand am tot cerut bude sau alte conditii diferite fata de alte intalniri, am fost luat cu huo si ca intrunirea este una haiduceasca, spartana in totalitate.

Cat despre conditiile pe care le pun, acestea sunt mentionate de la inceput, pentru a nu exista discutii ulterioare. Iti convin, vii, nu iti convin, stai acasa, scutesti banii de benzina si timpul, precum si nervii pe care ti-i/ni-i faci.

Bunul simt se impune, intreba-i pe nemti. Sa vad eu pe vreunul ca arunca gunoi pe jos.

 

Eu vreau o intalnire calda, cu participanti de calitate, la care toata lumea sa stea la povesti. Iar daca vom fi 10 oameni apropiati, care sa stam la un vin seara si la un foc, o sa ma simt mai bine decat la o intalnire cu 100 de participanti la care se vor face 7-8 bisericute.



@Aleko, nu iti mai pune posturile pe hide, ca nu se mai intelege, o sa fie nevoie pe viitor sa imi scriu posturile numai cu quote.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

I-am zis Simsonului:" Baiete, ai onoarea sa-l duci pe Adrian pe Transfagarasan. Sa nu te repezi cu mai mult de 284 de kilometri la ora, ca ii sare peruca." Defilarea printre oameni e cea mai importanta, pentru asta merg cu Simsonul dincolo de Polul Nord. Vom starni emotie, emotia este marele truc al vremurilor moderne. Oamenii maturi isi vor aduce aminte de copilarie, copiii vor vedea cavaleri neinfranti din povesti, nimeni nu ne va putea sta in cale. Iar sunetul, sunetul va fi divin, ca si cum Chopin ne-ar canta la nunta. Nicio masina nu ne va putea invinge, Ferrari se va trage pe margine cand ne vom napusti, ca un singur trup. Pasarille vor zbura cu noi, se vor simti umilite de aratarea asta imensa ce zboara printre coline. Brazii se vor inclina, stancile ne vor returna inzecit impresionantul ecou, iarba va tremura de frica in tornada. Copiii vor privi cum ne topim in zare, masina cu care au venit li se va parea o cutie urata, iar tatal lor un neinspirat care sta ca pe WC si se tine de un cerc. Numai bine!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E pacat ca propui pe forum o alta intrunire foarte apropiata.

It is not fair, si nici constructiv si nu pt ca e "intrunirea lui Aleko" sau a lui "Lolo". Nu pot fi 2 evenimente intr-o luna la cat de greu ne urnim fiarele , cele 35 , maximul de pana acum.

Defapt nu aduci nimic nou, decat eventual o ecologica ca un generator e absolut inutil ,

.............

o ecologica cu oglinda!

 

ultima data cand am facut creasta , pe la Sambata am urcat...

Foarte frumos!

 

 

Pensiuni, restaurante , "Proprietate privata",

"acces interzis proprietate privata",

"parcare interzisa, proprietate privata",

vile , vilisoare, cabanute, budisoare ecologige...si babuini, cu ATV-uri, si portbagaje deschise la masina din care behaiau FM-urile

 

 

 

Face parte din paradigma asta de dupa sfarsitul lumii: sa ai semnal pe Aifonul tau, sa fi safe(buda), si sa ai conditii(kurpapir)! Altfel nu ti se merita... :)

 

...si mai trebuie sa ne si 'imprietenim' inainte , pentru ca intalnirea sa fie prieteneasca...complicat....

Editat de drobu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu sunt vocea mai multor idei enuntate de catre cei din anturajul meu, la care am achiesat si pe care incercam sa le punem in practica.

It's very fair si constructiv propunerea unei intalniri intr-o perioada ulterioara celei pe care ai fixat-o tu. Daca as fi fost cu obraz gros, o propuneam pe 2-4 august, dar din moment ce am venit cu o propunere (2 saptamani mai tarziu) consider ca am fost elegant.

De adus nou nu pretind ca am inventat apa calda, doar propun o intalnire pe gustul meu si al altora apropiati, cand am tot cerut bude sau alte conditii diferite fata de alte intalniri, am fost luat cu huo si ca intrunirea este una haiduceasca, spartana in totalitate.

Cat despre conditiile pe care le pun, acestea sunt mentionate de la inceput, pentru a nu exista discutii ulterioare. Iti convin, vii, nu iti convin, stai acasa, scutesti banii de benzina si timpul, precum si nervii pe care ti-i/ni-i faci.

Bunul simt se impune, intreba-i pe nemti. Sa vad eu pe vreunul ca arunca gunoi pe jos.

 

Eu vreau o intalnire calda, cu participanti de calitate, la care toata lumea sa stea la povesti. Iar daca vom fi 10 oameni apropiati, care sa stam la un vin seara si la un foc, o sa ma simt mai bine decat la o intalnire cu 100 de participanti la care se vor face 7-8 bisericute.

 

@Aleko, nu iti mai pune posturile pe hide, ca nu se mai intelege, o sa fie nevoie pe viitor sa imi scriu posturile numai cu quote.

1. ce post imi pun pe hide sau editez, e treaba mea

 

2. Ai tot cerut conditii si te-am luat eu necivilizatul la huo? De unde ai cerut, din fata tastaturii?

 

3. Participantii tai din anturajul tau nu sunt mai "de calitate" si altii din afara nu sunt, aici nu-i cu anturaje, cum nu ar trebui sa fie cu tam-tam, certuri, ambitii si gica-contra.

 

De ceva ani si proiecte de M72 tot nu ai venit la intalnire si de 2 ani ai agitat apele ca nu e buna.

Acum ca ai mijloc de transport, chiar si cu "nu vin la Siriu" in fata, a pus lumea o vorba buna despre locatia Sambata de Sus. Ca deh, vii.

Ba chiar de la prima aparitie, daca se vota, erai liber sa-ti asumi organizarea evenimentului sub numele cu traditie.

Eu si "vocile din anturajul meu" eram bucuroase sa ajutam, fara orgolii. Eu iti suiam buda pe remorca si te si tractam cu Niprul la nevoie.

Dar intalnirea nu e a lui Aleko sau Lolo sau a lui Prd ci e a celor macar 35 de motociclete tematice. Vanitas vanitatum.

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu merge asa ! E prea interpretabil! Sentimente, optiuni, eligibilitate, achiesare, asumari...etc...

Tabel cu CNP-ul fiecarui participant prietenos si de calitate! Asa poate fi identificat la sosire,si la apelul de seara, sau, la folosirea toaletei gonflabile.

Impostorii vor fi demascati...in fata colectivului/comitetului de organizare.

 

 

 

regele a luat-o pe poezie deja...sper sa nu-si schimbe medicatia pana in august :love:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@Drobu si Aleko, ia vedeti-va voi de viata voastra, ca eu m-am saturat sa tot dau explicatii. Nu-mi stau sa mai pierd vremea cu subtilitatile lui Drobu si cu supararile lui Aleko, ca el nu poate sa ajung pe 23. Va convine, veniti, nu va plac conditiile, stati acasa. Nu trebuie sa va spun voua ca budele sunt pt fete, ca mancarea e piperata sau plimbarea se face in grup de x la patrat. Nu te obliga nimeni sa te caci la buda, poti sa te caci in cort daca iti place. Am incercat sa va explic, dar mistourile si luarile la perpulis mi-au ajuns.

Am propus Sambata ca intrunire alternativa, sunt mai multe persoane care au scris pe topicul celalalt ca vor un pic mai mult decat o haiduceala.

Am 20 de confirmari de participare, din care 15 nu-s pe forum. Daca suntem astia, vom fi o familie si ne vom distra pe cinste. Si o parte din astia 15 mi-au cerut sa facem o taxare simbolica iar bani colectati sa fie folositi in cadrul intrunirii (strict si toti, sa nu existe discutii ulterioare, stiam ca daca voi cere taxa de participare cu japo/masina o sa-mi sara lumea in cap, dar m-am obisnuit).

 

@Silviu, te astept. In afara Berchezului, poate il misti si pe Robert. Si pe altii din zona. Din Mures vine un Dnepr.

 

@Aleko, nu iti mai pune posturile pe hide, pentru ca apare cum ca vorbesc singur. Atata tot. Iar eu nu fac lovitura de teatru. Ti-am explicat destul aseara ca nu ma deranjeaza ca Intrunirea de comuniste pornita de tine si restul sa se desfasoare la Sambata, dar asa cum am creionat-o. Ca o sa fim 50 de insi si plecam la plimbare 10, asta e, nu oblig pe nimeni

 

@Restul, in cazul in care Intrunirea de comuniste a lui Aleko nu se desfasoara la Sambata, iar data acesteia se muta in septembrie, e posibil sa modificam data in week-endul 09-11 aug (pt cei care mi-au solicitat asta prin PM sau telefonic).

 

PS. Mai ar fi un loc in masina, mai are cineva chef de plimbare sambata la Sambata? Dau eu ciorba (normal, din banii stransi de la participantii de la intrunire...bleah). Daca da, PM sau telefon, se pleaca de dimineata.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

in sfarsit o atitudine corectă.

 

imi este dor sa revin pe transfagarasan cu planetutza mea şi nevasta ca suna bine si avem ce face si cevedea.

 

trece-mă pe lista

Florin , Iaşi, Planeta 5

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Niste posturi din vara anului 2012, asa, de distractie.

@mihai_prd In viitorul apropiat spui ca tu si Adrian si altii vei opta pentru "prietenestile" care defapt nici nu se pot organiza cum iti doresti avand in vedere realitatea romaneasca:
vrei sa fie multe intruniri cu specific strict in "cadrul relational al oraselor", media de doar 25-40 comuniste dispuse sa strabata tara oarecum spre centru, pretul pe care fiecare participant va trebui sa-l plateasca pentru a avea conditii igienice s. a. , efortul organizatoric.
Asa ca "acest gen de intruniri" nu exista. Va trebui sa le inventezi si eu voi veni fara sa-ti comentez - Charlie nu va veni insa.

Eu nu-mi permit sa judec ce vrea unul sau altul nu stiu cati prefera o "munteneasca - 7Scari /Siriu" sau o "campeneasco-oraseneasca cu mars in centrul orasului" dar ce-are daca vin la amandoua?

 

Avand in vedere realitatea romaneasca, ia uite ca astfel de intruniri se prefigureaza si vor exista. Prima e mai grea.

Eu o sa incerc sa organizez anul asta/la anul o prieteneasca, fara sa se cheme intrunire si fara sa-si aroge substuirea intrunirii consacrate. Rugamintea mea ar fi doar sa stabiliti data din vreme pentru la anul sa nu mai fie calcari pe picioare, Owene deja a anuntat ca intrunirea MZ se va desfasura in perioada 22-24 iunie 2013. Iar prieteneasca pe care vreau s-o organizez va avea caracter exclusiv, vor fi invitati sa participe doar posesorii de clasice (repet, vb de toate tipurile de moto--comuniste, japo, cu atas, europene, etc) si prietenii invitati de participanti, nu va fi o intrunire libera pentru toata lumea.

 

Hmm, distractiv, si acum un an spuneam acelasi lucru.

 

Am inteles nenea cicloburu! Dar vreau sa inteleaga si altii,mai noi,care intra aici despre ce e vorba! Eu la asta ma refeream cand spuneam sa deschidem alt topic!
Iar pentru mihai_prd,pe mine personal nu m-ai deranjat;ideea am zis-o de la inceput si anume: intrunirea de comuniste si atase sa ramana exact cum a fost pana acum;si cine vrea sa vina sa faca pipi dupa copac fara nevasta si copii(ca nu are,sau nu vrea sa aiba sau nu-i are dupa el)! Eu la asta ma refer;nu ca nu ar fi frumos si altfel,sau alt eveniment,prieteneasca etc!
Dar ar fi frumos sa pastram mica traditie a acestei intruniri,care este tocmai esenta: motociclete vechi,in locatii vechi,aproape de natura,simplu de organizat,si de participat! Parerea mea!

 

Ce tare, anul trecut nu se vroia buda la haiduceasca, anul asta cineva aduce ciocanul. Mai, mai, ce schimbare de opinie...

 

@mihai_prd. Despre "prietenesti" si alte evenimente pe care vrei sa le organizezi numai de bine, dar fa-le un topic separat si pune-te pe treaba.

 

Rezolvat.

 

daca vor alte pretentii sa "organizeze" ei una asa cum vor! pana aici atat se poate si atat vrem! nu inteleg de ce in acest an au rasarit pretentiile, iar in anii trecuti nu s-a batut atat apa in piua! comentariile sunt de pri

 

 

Rezolvat 2.

 




Si astea sunt doar cateva posturi spicuite rapid, inca de anul trecut mi s-a cerut sa organizez o intalnire separata, pe placul meu si al celor din anturaj. Asa ca va rog, dragii mei, nu mai ma sunati sa-mi spuneti de divizarea curului, cine are placere si bani, merge la toate cele trei intruniri de anul asta anuntate pana acum (o sa urmeze si Turda, probabil) sau la cea pe care si-o va alege.

Editat de mihai_prd
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

mno, aia e buda ECOLOGICA,sapata cu lopata si tarnacopu' in pamant; nu la ce va refereati voi/ei, la focarele alea de infectii, duse pe la toate concertele, unde...nu mai zic ce era prin ele! aia nu e ecologicitate!

 

" Eu la asta ma refer;nu ca nu ar fi frumos si altfel,sau alt eveniment,prieteneasca etc!"

 

si da, ma bucur ca asa, in urma discutiilor, a aparut si o a doua "prieteneasca"; voi face tot posibilul sa vin la ambele, dar in chestia aia de plastic eu nu voi intra, in padure fiind.

 

so...bem o tuica curata de pruna?...o aduc eu!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Toaletele vor fi noi-noute, asa ca pica varianta de infectii/altele. Daca nu mi le aduce pe cele noi, vor fi foarte bine pregatite inainte, te asigur, plus de asta, Cristi Cios aduce o cantitate substantiala de substanta dezinfectanta, asa ca o sa miroasa a viorele. :) Oricum, pe mine ma distreaza, pana acum era treaba cu libertatea in padure, vantul care te mangaie usor pe fundulet si altele, deja acum se prevedere o ingradire a drepturilor de defecare. Hai ca m-am amuzat.

 

Adu tuica, s-o comparam cu asta de Pitesti.

Editat de mihai_prd
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

mno, eu sunt fericit, ca is doua! una cum vor unii, si alta cum vor ceilalti! iar eu mai voi simti bine la ambele! (sper ca fiecare, sa nu intervina alte balarii in program)!

 

Aduc sa comparam, sa ne masuram in grade tarie, sau in concentratie de alcool per cantitate! :P

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator MosRahao

per cantitate!

 

sau per calitate... :-)))

 

(acumularile cantitative conduc la salturi calitative)

Editat de Festina Lente
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Asa cum am anuntat deja eu daca pot (si anul asta cred ca pot) vin la ambele adunari, diferenta este ca la haiduceasca nu pot sa-mi iau nevasta si nici nu pot s-o promovez in afara tarii, pe cand daca e un minim de organizare pot.

 

- O groaza de "Pot" in postul asta :rusinica:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@Drobu si Aleko ia vedeti-va voi de viata voastra, ca eu m-am saturat sa tot dau explicatii. Nu-mi stau sa mai pierd vremea cu subtilitatile lui Drobu si cu supararile lui Aleko, ca el nu poate sa ajung pe 23. poti sa te caci in cort .

Prietene m-ai umplut de prietenie si respect.

 

Rezolvat 1 ,2

 

anul trecut mi s-a cerut sa organizez o intalnire separata, pe placul meu si al celor din anturaj

Dau eu ciorba. Toaletele vor fi noi-noute.

eu sunt vocea

Succes!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...