Sari la conținut

Întâlnirea de socialiste şi ataşe ed.VII


Aleko
 Share

pana pe 11.04.2013 ora 12 am votati locatia  

82 membri au votat

Nu ai permisiunea să votezi în acest sondaj, sau să vezi rezultate sondaj. Te rog autentifică-te sau înregistrează-te pentru a vota în acest sondaj.

Postări Recomandate

Asta-i topicul Intalnirii de Comuniste si Atase care se tine la Sambata de Sus. La Siriu cu voia multora si cu implicarea lui Lolo se pare ca se va tine o intalnire separata despre care nu e benefic sa se discute aici si oricum merita topicul ei. Peste vreo sapt o sa dau pin la intalnirea de la Focsani sa fie mai vizibila, in detrimentul asteia, apoi celei de la Siriu si iarasi Intalnirea de Com. si At..

Daca ar fi toate 3 pin umplem prima pagina.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 828
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Nu, nu e normala treaba asta. Silviu are dreptate, redeschide topicul de la clasice.

Am acceptat sa fiu bestelit pe forum. Am inteles sa nu comentez pe forum faptul ca potentialilor participanti la intrunirea de la Sambata li s-a prezentat informatia trunchiata, ca sa nu zic rauvoitoare. Am acceptat bucuros telefonul lui Urse de a face din intrunirea de la Sambata pe cea nationala, in ideea sa nu provocam scindarea. Am acceptat ideea votului, pentru a fi intarita dorinta forumistilor de schimbare, idee care a fost exprimata si pe forum (vezi Dany, Cristi57, Aleko, etc.) si in particular. Sambata a fost aleasa democratic (eu inca nu cred in ideea de democratie), iar acum primim o palma peste fata. Am spus clar (dupa ce m-am consultat cu prietenii) ca daca iese Siriul, venim acolo fara sa mai comentam.

Se tot invoca conditia distantei: pai Silviu/Berchezu/Micriganel, oameni care au fost la intrunire la Siriu, au cumva instalatii de teleportare din Star Trek? Simson_simson, Vulpoiu, Dany sunt oameni pe care nu ii deranjeaza distanta marita acum, iar ceilalti, de la maxim 100 de km, au greata in ei? Sa inteleg ca pe restul, cei apropiati de zona, ii doare in c_ur de ceilalti, tot camasa lor le e mai aproape de corp. O parte dintre mizileni (nu i-am sunat pe toti) s-au declarat bucurosi (atentie, bucurosi) ca schimba peisajul.

 

Iar acum o alta intrunire isi merita topicul? E ok atunci, o sa mai am o surpriza, pe care o voi prezenta cand va fi stabilita.

De pe acum va spun, la anul intrunirea pe care o voi/vom propune va avea loc in zona Plaiul Foii/Zarnesti sau Moeciu/Rucar. Nu va mai participa la nici un vot ca dupa aceea sa se propuna mereu alternativa care ii satisface pe unii, va fi doar intrunirea unor prieteni, nu ne mai obosim degeaba, o sa ne canalizam energia sa iasa ceva fain si acum si data viitoare.

 

Si propunere personala: de la anul as merge pe cel putin 2-3 intruniri, fara sa ne mai certam degeaba. Fiecare initiator sa isi faca propunerile pe forum, cu declararea intiala a datei si zonei propuse, astfel incat sa existe distante de cel putin 3-4 saptamani intre ele. Lumea va decide unde merge si unde vrea sa se simta bine.

 

O sa mai revin pe acest topic atunci cand va fi nevoie de reexplicarea conditiilor (de acum va spun ca taxele simbolice vor disparea, cu conditia parcarii masinilor/moto din afara tematicii jos, langa pensiune, in parcarea pazita) de ajungere la destinatie si alte lamuriri.

 

Sa traiti frumos.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

De pe acum va spun, la anul intrunirea pe care o voi/vom propune va avea loc in zona Plaiul Foii/Zarnesti sau Moeciu/Rucar.

:ok:

BINE FRATE !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Domn Mihai!

 

Venim la Sambata, acolo o sa sa se tina Intrunirea de comuniste si atase!o sa fie frumos,este un test pentru mine si Mz 'ul meu!

Dumneavoastra va suparati daca ma intalnesc cu Lolo si servim o tuica? Suntem prieteni! putem sa organizam orice ieseala la sfarsit de weekend! oricine vrea,e bine venit!

 

Va rog sa nu va suparati si sa continuam aici discutia in privinta Intrunirii ce o sa se tina la Sambata de sus!Dumneavoastra ati propus concret ,va apreciez!

Pentru Sambata de sus pun la bataie 5/10 L tuica de pruna!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu-s omule suparat. Cred ca greseala a noastra, a tuturor, a fost ca nu am acceptat idea unor mai multe intalniri peste an. Niciodata o intrunire nu o sa reuseasca sa multumeasca toti participantii. M-a deranjat pe undeva reactia lui Lolo ca m-a blamat aiurea pe forum si nu a spus din capul locului ca oamenii cu care a vorbit vor si o intrunire la Siriu, ca nu era nici un drac in plus. Stabileam de comun acord un loc pentru intrunirea nationala si restul le faceam regionale, dupa cum am mai spus-o, cine avea chef, venea la toate.

 

Si de acum da-o in plm de intrunire, prea multi nervi degeaba.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@cios - posturile din paginile anterioare nu au fost de venin din partea nimanui. Ceea ce s-a scris pe ultimile pagini ale topicului sunt doar cugetarile catorva din cei ce vor sa participe la Intalnirea de Comuniste si Atase. Sunt putini cei ce si-au "dat" cu votul sau cu scrisul aici (ma refer strict la cei ce au participat la Intalnirea de Comuniste si Atase in anii trecuti). Am mai scris intr-un post anterior ca oamenilor li s-a scarbit de atatea contre. Ei stiu ce vor. Asta, presupun ca, s-a inteles la SMAEB (cu toate ca nu au fost prezenti decat cativa din cei ce vor la Sambata de Sus - nu si din cei ce vor la Siriu).Scindarea a aparut din cauza celor care vor sa impuna ceva, nicidecum din cauza celor care vor sa pastreze intalnirea asta asa cum a fost in trecut.


@mihai_prd - pe mine nu m-a bufnit rasul in trecut, cu atat mai putin acum. Nu eu decid daca se tine la Siriu vreo intalnire ( decizia e a mai multor oameni care vor sa dea ochii cu alti oameni pe care ii vad o singura data pe an ).

Agresivitatea "inocenta" din posturile tale si a altor cativa sustinatori ai Sambetei de Sus au dus la ceea ce se vede in prezent.

Ai scris "urmatoarele le mutam". Ce se va intampla cand @Aleko sau @the_german sau @drobu o sa-ti zica, ca ei vor sa vada locuri noi, cu conditii mai bune decat acolo unde se va impune sa se tina intalnirea de anul viitor ? "O sa VREM sa o mutam in alta parte ?"

Si pe mine m-au deranjat destule posturi de-ale tale.

Nu te-am blamat deloc. Doar am fost de partea celor care nu tin neaparat sa aiba conditii ca si tine si se pare ca sunt foarte multi oameni care se pot sacrifica 3 zile intr-un an cand vine vorba de brusturi.

In 2011 m-ai sunat de 4-5 ori ca sa ma intrebi la ce distanta, de locatia intrunirii de comuniste, este Pensiunea Valea Neagra. Acelasi raspuns

l-ai primit de fiecare data ( 500 metri ) si , totusi , nu ai venit.


PS :

Ghicitoare :


Ce test va fi drumul pentru un Ural sau DNEPR fabricat acum 3-4-5 , chiar 20 ani ?

Ce test va fi drumul pentru un MZ de 125 cc fabricat acum jumatate de secol ?


Trebuie sa intelegeti ca nu toata lumea isi permite sa vina la 3 intalniri in acelasi an.

Nu toata lumea isi permite sa plece cu o motocicleta fabricata anii '40 - '50 - '60 ( nu ma refer doar la user-ul @mz125 )la un drum de 4-5-600 km.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator VULPOIU

Ce se va intampla cand @Aleko sau @the_german sau @drobu o sa-ti zica, ca ei vor sa vada locuri noi, cu conditii mai bune decat acolo unde se va impune sa se tina intalnirea de anul viitor ? "O sa VREM sa o mutam in alta parte ?"

 

Vezi tu, după cum arată locaţia aia, deja paiez că n-or să plece nemulţumiţi. Niciunul.

Ca de la Focşani.

 

Beleşte ochii.

 

Unii zic că io latru mult. Dar eu văd că mulţi latră puţin şi prost, sau şi mai mult, şi mai prost.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

PS :
Ghicitoare :
Ce test va fi drumul pentru un Ural sau DNEPR fabricat acum 3-4-5 , chiar 20 ani ?
Ce test va fi drumul pentru un MZ de 125 cc fabricat acum jumatate de secol ?

 

Un test frumos.

 

Baiatul lui popa' din Sighisoara mai baga vara cate o tura-doua la Cluj unde e la faculta cu MZ RT 125 de la tac'su si nu repara nimic dupa aia.

 

Cele mai mari bariere sunt in oameni si cel mai greu pas este primul pas.

 

Dar cu una de un secol? A fost si la Turda, parca @Bunu s-a pozat cu omul. 4CP!

 

http://oldblokeonabike.com/

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator MosRahao

Cele mai mari bariere sunt in oameni si cel mai greu pas este primul pas.

 

Foarte frumos spus. Bravo !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator MosRahao

Deci da. :peace:

 

Fara motoreta comunista nu imi trece prin cap sa vin, mi se pare fara farmec sa vin cu cealalta.

Editat de Festina Lente
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

fiind lamurita cu data si loca..litatea, mai ramane cred sa ne anuntam prezenta, altfel topicul sta pinned degeaba.

Pe mine ma intereseaza strict din prisma numarului de embleme - daca fac prea putine, cine a tacut si nu a spus ca vine - ghinion; Si pasagerii au drept la patch; pe Aleko sau Mihai_prd din alte puncte de vedere, dar pun pariu ca nu le-ar strica o estimare.

Tine cineva numaratoarea sau ne numerotam pe topic, care cum se inscrie. Sa fie inscrisi de prieteni si cei care nu intra pe net, evident la dorinta lor.

 

Primii 51 au votat,

52. owene

53.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

...ma intereseaza strict din prisma numarului de embleme - daca fac prea putine, cine a tacut si nu a spus ca vine - ghinion...

Grafica celei de anul trecut mi se pare ok, si as adauga ca este bine sa ramana asa, ca sigla a curentului pe care-l alimentam mereu, an de an. Insa as sugera adaugarea editiei si a locatiei, evident daca se poate... Am sa fac un panou cu toate participarile, sa ma pot lauda la nepoti...

Numarul? E greu de stabilit... probabil ca si dublul lui 52 va fii mic.

Nu cred ca orgoliile vor micsora numarul participantilor, prietenii se aduc unii pe altii... iar cei ce scriu mult aici dar nu-i vezi niciodata sunt deja cunoscuti si o vor face mereu...

Editat de cristi 57
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator VULPOIU

Orice alte discutii sunt de fapt ... sterile !!!

 

nenea, ai uitat că aproape de, încep planificările. Ca să se formeze grupuri, coloane. Care şi cînd şi unde se întîlneşte.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Silviu, apele (cred eu) s-au linistit.

Mai sunt chestii organizatorice de transmis, de stabilit treaba cu patchurile (pt cine vrea asa ceva), harta, etc, etc.

Eu as zice sa o lasam asa de acum.

 

In alta ordine de idei, am batut palma cu proprietarul pensiunii, omul m-a intrebat daca vrem sa facem purcel sau oaie la protap sau alte gustari haiducesti. Dati-va cu parerea.



PS. Silviu, intr-un week-end dupa Pasti, mai tre sa merg la om pt un avans si detalierea chestiilor organizatorice. Ai chef sa ne vedem? Eventual ne luam fostele prietene cu noi si ramanem peste noapte, poate s-o misca si Aleko in zona.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator MosRahao

Vad pe-aici (pentru a nu stiu cata oara, pe pagini intregi) o continua incrancenare, o nemasurata lupta de orgolii, o haituiala fara miza. Si rautate cat cuprinde. Este incredibil de neplacut sa citesti in continuu asa ceva, mai ales intr-o zona in care (se presupune, cand privesti cu buna credintza) ca pasiunea comuna fiind "de nisa", patima asta a razboielii de la taste nu-i asa aprinsa...

 

Oare ce e atat de greu de digerat incat alegerea unui loc (sau a mai multora - de ce nu?) sa declanseze atata scrasnet din dinti? Ce e asa de bizar, nemaivazut si de neinteles ca voteaza 50 si vin jumatate? Nu e asa mereu? Sau ce anume invenineaza de fapt aceste pagini?

 

Trist, ridicol si gretzos.

 

Tine numai de noi sa fim ok unii cu altii. Sau sa continuam asa, ca pana acum... Cum vreti? Este oare prilejul asta de interactionare (inclusiv online) o chestie care (oare) pe cati ii bucura, ii implineste in vreun fel, altfel decand troznind pe cate unul peste ochi? Let`s think about.

 

Si nu-mi spuneti ca-s off topic.



Votez pentru o linistire a apelor - si nu doar la suprafata. Toate bune, tuturor.

Editat de Festina Lente
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Rares......daca ai citi tot topicul (de la "cap la coada") ai intelege ce anume nu este corect. Sunt o groaza de chestii care nu sunt in regula (adoptate doar de maxim 10-15 moto-comunisti de pe coltul asta - tine cont ca, in anii trecuti, au participat minim 30 de moto-comuniste..... pacat ca nu ai fost prezent - spor la reconditionat ! ).

 

Linistea apelor poate aparea doar in momentul in care se tine cont de parerea a cel putin 70% din cei ce vor sa participe la "intalnirea de comuniste" (ma refer la oameni care , in trecut , au onorat cu prezenta intalnirea), nicidecum impunandu-se conditii si data de la "7 oameni putere". Daca se vrea o intalnire hotarata si impusa de cativa oameni de pe forumul prezent..........se poate face, nu ar putea nimeni sa conteste asta insa nu consider ca ar putea sa fie denumita "Intalnirea de Comuniste si Atase 2013".

 

@Aleko - astept un telefon de la tine, in orice zi, dupa ora 17 (valabil este si pentru @mihai_prd, chiar si pentru @km453, planeta v sau cios ) - numarul meu de telefon se vede in semnatura (pentru discutii amanuntite). Asta se putea intampla de mai mult timp dar , se pare , nu s-a putut sau nu s-a VRUT - motivele nu le cunosc. E posibil ca , in continuare , sa se intample acelasi lucru.......asta daca nu se vrea a se tine cont de "minoritate".

 

S-ar putea , la fel de bine , ca aceste conversatii sa se poarte aici, pe forum , ca toata lumea sa inteleaga ce anume se vrea de la "intalnirea" asta. Da, asta a devenit (o intalnire, in ghilimele), sau, ma rog asta se vrea.

 

Consider ca, "contrele" nu-si au rostul cand vine vorba de o inalnire nationala, cu atat mai putin "organizata" pe forum (netinand cont de oamenii care participa anual la intalnire, anuntati telefonic).



.

Editat de Lolo_ID
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Personal consider acest subiect ,incheiat.Nu-si mai au rostul niciunfel de reveniri asupra celor stabilite prin vot.Votul,asa cum a fost el,este corect si cu asta punct.Ca-i convine sau sau nu ,unuia sau altuia (nici mie nu-mi convine),intalnirea nationala a fost stabilita.Cine vrea,vine,cine nu vrea nu vine.Nu este obligatorie.Restul sunt "miticisme".Cine doreste poate organiza o alta intalnire ,unde vrea el,dar fara titulatura de nationala ,anuala,sau alte denumiri care sa arate ca ar fi continuarea celor din anii trecuti.Intalnirea anuala a comunistelor si clasicelor este anul asta la Sambata de Sus,organizata de Prd.Alte discutii nu-si mai au rostul.Trebuie in viata sa mai invatam sa si pierdem,sa fim "ultimii"cum cu greata se exprima pe aici un oarecare.

Ne vedem la Sambata de Sus pe 19-20-21 iulie 2013.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Azi mi-am luat un "fulgerica" de care stiam dar am uitat si nu am tinut cont. Pe 20 la amiaza am o nunta cu prezenta obligatorie, asa ca din pacate am sa particip doar partial, de vineri pana sambata dimineata.

Pentru plimbarea de sambata o sa pregatesc din timp traseu documentat fiindca nu o sa mai pot conduce misiunea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Vizitator changed the title to Întâlnirea de socialiste şi ataşe ed.VII
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...