Grigore Dolghin Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 Eu am avut un accident cu auto - nu mi-a dat prioritate o fatuca de 19 ani care facea stanga pe motiv ca "pai am intrat pe verde in intersectie..." si permisul a ramas la mine, desi s-a lasat cu SMURD. corect, acu' mi-am amintit si la mine toata procedura, scuze inca o chestie, poti ramane cu permisul la tine pe durata "cercetarilor" pana la NUP, in cazul in care nevinovatia ta e evidenta. motociclista era motociclist...si era treaz si in stare naturala..."victima" era pe jos, pietoana (pietoanta?) si era drogata/bauta/proasta. nu amesteca evenimentele ca se sperie lumea. Sanatate motociclistului si sa il fereasca pe viitor de asemenea specimene. Dupa ce rezolvi cu actele la politie, da-o in judecata...e usor de castigat un proces civil de genul asta, iti iei banii de reparatii. ... daca ai de de unde/de la cine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiphereth Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 (editat) La ora 6 azi dimineata , dupa ce am dat o declaratie cu povestea accidentului ,mi-au dat sa semnez constatarile lor ca urmare a masuratorilor si a vizionarii camerelor de supraveghere din zona, dupa care mi-au dat actele inapoi (permis, talon , autorizatie de reparatie ) . Mi-au zis ca o sa fiu sunat de cei care instrumenteaza dosarul ?!! . Care sunt pasii urmatori ? Sa iau bani de reparatii de la fata ametita - nici o sansa . NU am de la cine ... . Aladin1 unde ai citit ? sau e o gluma ? Editat Aprilie 3, 2013 de tiphereth Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klausu25 Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 Aladin1 unde ai citit ? sau e o gluma ? Nici eu n-am inteles de unde a luat citatul ala.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduph Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 Cred ca a vrut sa spuna ca asa invart cretinii astia de la TV stirea, n-ar fi prima oara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 (editat) La ora 6 azi dimineata , dupa ce am dat o declaratie cu povestea accidentului ,mi-au dat sa semnez constatarile lor ca urmare a masuratorilor si a vizionarii camerelor de supraveghere din zona, dupa care mi-au dat actele inapoi (permis, talon , autorizatie de reparatie ) . Mi-au zis ca o sa fiu sunat de cei care instrumenteaza dosarul ?!! . Care sunt pasii urmatori ? Sa iau bani de reparatii de la fata ametita - nici o sansa . NU am de la cine ... . Aladin1 unde ai citit ? sau e o gluma ? din moment ce ti-au restituit permisul, "cercetarea" e ca si incheiata. peste o luna-doua-trei o sa primesti acasa o hartiuta cu NUP si asta-i tot. Editat Aprilie 3, 2013 de cnairda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinS Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 Esti bine asta conteaza...bafta. Sper ca saptamana asta sa nu mai aud de vreun accident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Player1 Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 Procurorul de caz o sa vrea probabil sa discute cu tine. Eventual cu martorul. Sigur cu vinovata. Pe vinovata o poti actiona in instanta pentru recuperarea pagubelor. Te invata un avocat ce sa faci sa-ti scoti banii de reparatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yusuf Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 Daca este vreo drogata de unde dracu mai scoate banii de la ea , mai multi bani o sa piarda pe avocat si instanta ... sanatate si asflat uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan1 Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 Procurorul de caz o sa vrea probabil sa discute cu tine. Eventual cu martorul. Sigur cu vinovata. Pe vinovata o poti actiona in instanta pentru recuperarea pagubelor. Te invata un avocat ce sa faci sa-ti scoti banii de reparatii. 1000 de ani dureaza pana se solutioneaza belive me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jerycho Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 Acum nu vreau sa fiu cusurgiu dar daca in loc de colegul nostru cu shadow ul era unu pe o vitezana care se dadea cu 100 la ora la intrarea in pasaj care ar fi fost urmarile ? Cu siguranta nu bune ... aveti grija de voi si respectati regulile de circulatie si sansele de a te accidenta scad simtitor . Multa sanatate lui tiphereth si bafta la recuperarea pagubelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan1 Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 Nu cred ca mai conteaza cine a fost sau cine nu a fost..sau daca ar fi fost..conteaza ca baiatul e bine..si indiferent cine ar fi fost in locul sau in aceasta intamplare.....important este ca s-a terminat cu bine . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 .Eu am fost impicat in accidentul de la pasaj . Exact cand a inceput ploaia ,inainte de intrarea in pasaj cu 6-8 metri , o fata de 25 ani mi-a sarit de pe stanga in fata in 2-3 metri . Nu e trecere de pietoni acolo ,fugea de prietenul ei ( asta a declarat la cald.) Fata ,la spital s-adovedit ca era si bauta si drogata,si nu are nici ea nimic rupt . Speechless.. :| Insanatosire grabnica si nervi cat mai puternici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fury Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 Daca este vreo drogata de unde dracu mai scoate banii de la ea , mai multi bani o sa piarda pe avocat si instanta ... sanatate si asflat uscat ! Pffff.. drogurile sunt scumpe.. Si mai avea si bani de bautura =] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jerycho Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 Nu cred ca mai conteaza cine a fost sau cine nu a fost..sau daca ar fi fost..conteaza ca baiatul e bine..si indiferent cine ar fi fost in locul sau in aceasta intamplare.....important este ca s-a terminat cu bine . Conteaza .... intotdeauna va conta ... vezi forumul cu accidente . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Aprilie 4, 2013 Share Postat Aprilie 4, 2013 Pffff.. drogurile sunt scumpe.. Si mai avea si bani de bautura =] depinde de ce droguri... reale sau imaginare. parca vad 30 de tusine sau ceva sirop de tuse.. de 5 roni... drogata.... prea general a ajuns termenul asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TTKAWA79 Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 Scoate o la produs pe centura, sau eventual "exista viata dupa moarte" vined i un rinichi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate