gabii Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 Doresc sa va anunt pe aceasta cale ca sunt dispus sa primesc donatii de motoare, in special BMW F650 - nu conteaza anul. Cine are si vrea sa scape de el - poate linistit sa mi-l doneze mie.. .dau si io o bere, sau o lada de bere, ca bani nu am. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 hornet din 2002,8500km,albastru,3000euro+taxe a avut un mic incident poze ceva mai tarziu fusa si se dusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabii Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 Salutare! De trei saptamani jumate sunt cobza... cred ca am gripa aviara. Pur si simplu nu imi revin deloc, sunt varza! Asta mi se trage de la ultima tura cu motorul... Se pare ca trebe sa ma linistesc.. Asa ca ma gandesc SERIOS de tot sa renunt si sa-l vand Daca vrea cineva un Dominator, an 91, alb cu albastru 53.000 km Merge perfect. Cand l-am luat i-am inlocuit urmatoarele: Ax cu came Culbutori (ax+ culbutori - cam 400 de euro, piese originale!) Toate filtrele, protectoarele de la telescoapele fata, Ulei Cauciucuri noi - noute! Ansablul de la demaror - ala a fost vreo 90 de euro. Pinionul de atac - am pus unul original normal de 15 dinti, ala vechi avea 14 Baterie nou-nouta prin luna mai In fine, am bagat o gramada de bani in el sa mi-l fac asa cum imi place mie.. Iar de mers am facut cateva ture.. cea mai lunga pana la Deva si inapoi. Cred ca in total am facut anul asta vre-o 3 mii de km, iar sezonul pt mine se pare ca s-a incheiat Nu ma grabesc sa il dau, ca nu cere de mancare. Nici pe degeaba nu vreau sa il dau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Septembrie 5, 2006 Autor Share Postat Septembrie 5, 2006 ...nu strica sa pui si un pret la el........ca asa..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maj Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 din timisoara merge? Suzuki tl 1000 S an fabricatie 2000 pret 5700 eur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Septembrie 5, 2006 Autor Share Postat Septembrie 5, 2006 INCA E DE VINZARE!!!...... 7900 EURO!!!! ....IL DAU CU TOT CU PEISAJE!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 (editat) INCA E DE VINZARE!!!...... 7900 EURO!!!! ....IL DAU CU TOT CU PEISAJE!! ai acte de provenienta ....pe ele? peisajele normal Editat Septembrie 5, 2006 de tacanel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ttk72 Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 ai acte de provenienta ....pe ele? peisajele normal da vama e platita ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Septembrie 6, 2006 Autor Share Postat Septembrie 6, 2006 ..... .... ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badbeats Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 Cumpar motor de 125 complet: motor, carburator, aprindere,cdi fara radiator, daca aveti sau stiti pe cineva cine ar avea va rog sa ma anuntati, numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
squid Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 cine stie ceva vopsitor meserias ca sa-mi vopsesc motoru? de vopsit ar fii partea din fata si lateralu drept, in caz ca depisteaza culoarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BAR Postat Septembrie 29, 2006 Share Postat Septembrie 29, 2006 inttreaba-l pe Gim si iti spune el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
squid Postat Septembrie 30, 2006 Share Postat Septembrie 30, 2006 care-i gim? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BAR Postat Septembrie 30, 2006 Share Postat Septembrie 30, 2006 sta in ARAD pe strada Oituz si el repara motoare.asta e nr. lui e postat in profilul lui.cauta-l tel:0728 46 10 13 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 (editat) vale isi vinde si el capritele! /index.php?showtopic=65376 /index.php?showtopic=65374 Editat Octombrie 13, 2006 de tacanel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
squid Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 caprita aia albastra e suuuupppeerrrrrrrr!!!! si din ianuarie o sa scada taxele vamale la japoneze (asa am auzit) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danialexxa hayabusa Postat Noiembrie 8, 2006 Share Postat Noiembrie 8, 2006 caprita aia albastra e suuuupppeerrrrrrrr!!!! si din ianuarie o sa scada taxele vamale la japoneze (asa am auzit) ce stii de taxele vamale sau alte taxe din 2007 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
squid Postat Noiembrie 8, 2006 Share Postat Noiembrie 8, 2006 pentru moto am inteles ca o sa fie 30% din valoare in vama (dar sunt ceva valori noi, nu cred ca mai sunt alea vechi) la auto calculezi aici http://info.autoraid.ro/calculator~taxe-va...-din-impor.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Noiembrie 9, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2006 ...tot mari vor fi taxele doar ca vor avea alte denumiri!!...noi nu avem prim ministru motociclist,al nostru e afacerist... ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danialexxa hayabusa Postat Noiembrie 9, 2006 Share Postat Noiembrie 9, 2006 ...tot mari vor fi taxele doar ca vor avea alte denumiri!!...noi nu avem prim ministru motociclist,al nostru e afacerist... ... mama lui ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
squid Postat Noiembrie 23, 2006 Share Postat Noiembrie 23, 2006 http://www.veypor.com/jsp/purchase.jsp?prodID=VSVHUD2000-MTR se gaseste asa ceva in Romanica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spy Postat Noiembrie 24, 2006 Share Postat Noiembrie 24, 2006 http://www.veypor.com/jsp/purchase.jsp?prodID=VSVHUD2000-MTR se gaseste asa ceva in Romanica? deocamdata doar pt masini am vazut; ar fi interesant....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupiter3 Postat Decembrie 5, 2006 Share Postat Decembrie 5, 2006 Saluare! Caut disperat ambielaj pt IJ Jupiter 3 sau 4 in 2 pistoane, are cineva? Ma puteti gasi pe tel. 0745627017. Multam' faina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Decembrie 8, 2006 Autor Share Postat Decembrie 8, 2006 ...am noutati!!...asigurarea si cartea verde nu sunt exagerate!!!...pt mine la bmw-950000/6 luni!!...cumnata mea face asigurari rca si c verde!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
squid Postat Decembrie 8, 2006 Share Postat Decembrie 8, 2006 cartea verde nu o sa fie inclusa in asigurare? o sa fie separat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate