Dan Nastase Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 (editat) Stil curat, elegant si fluid. Frumos. Multumim, Denis! Editat Aprilie 14, 2013 de Dan Nastase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 Cred ca ne-am intersectat ieri cand te intorceai. noi eram cu 2, un vstrom negru si un bandit albastru. noi am tras toata ploaia de la maneciu pana la sacele Dan Nastase, camera deformeaza destul de mult realitatea. eu de exemplu stiu momente in care franam aiurea, luam curba aiurea cu chilotii in c.ur si alte faze nasoale iar pe film totul arata perfect, cursiv, lin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Aprilie 14, 2013 Autor Share Postat Aprilie 14, 2013 Se poate. Daca asa este, sper ca ne-am salutat si pe drum. Eu cind am dat de ud si am simtit ploaia ( imediat dupa cheia ) am facut stinga-n prejur Referitor la camera, ai dreptate, eu am tot spus asta. p.s. Chiar deunazi vorbeam cu niste amici si ii indemnam sa-si cumpere gopro-uri. Incercam sa-i conving ca in pretul camerei mai intra la pachet si viteza mai mare, liniaritate si in general un mers mai frumos. Ei nimic, chiar daca par ca stau pe loc si au trase aiurea, ca tot nu stiu ce firme de camere sunt mai bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 (editat) Nice rockarollin` . Editat Aprilie 15, 2013 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate