rola Postat Aprilie 16, 2013 Share Postat Aprilie 16, 2013 ai facut scoala? ai luat plasticu? te-ai dat cu mobra de scoala? ce mobra e la scoala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinpetrila Postat Aprilie 16, 2013 Autor Share Postat Aprilie 16, 2013 Motoreta aia e atat de misto incat nu mi vine sa cred prin ce teste o treci. Esti serios cu problema postata sau doar nu realizezi ceea ce faci? Nici mie nu-mi vine sa cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rola Postat Aprilie 16, 2013 Share Postat Aprilie 16, 2013 tu esti din petrila hunedoara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinpetrila Postat Aprilie 16, 2013 Autor Share Postat Aprilie 16, 2013 tu esti din petrila hunedoara? Nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 16, 2013 Share Postat Aprilie 16, 2013 (editat) Nici mie nu-mi vine sa cred. Si atunci de ce ai luat-o? Editat Aprilie 16, 2013 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rola Postat Aprilie 16, 2013 Share Postat Aprilie 16, 2013 ok, deci ai dat examen ai luat permisu? te-ai dat pe motor la scoala? cati ani ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Aprilie 16, 2013 Share Postat Aprilie 16, 2013 =)))))))))))))))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinpetrila Postat Aprilie 16, 2013 Autor Share Postat Aprilie 16, 2013 ok, deci ai dat examen ai luat permisu? te-ai dat pe motor la scoala? cati ani ai? scoala am facut pe naked (poligon), enduro (circuit) si speed (pe poligon setat pentru viraje) cu Robert Necsulescu (Robo) scoala Next Level. Permis am luat. Am peste 30. Cred ca-s apt de Moto Guzzi ... oricum informatiile astea sunt irelevante pentru topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndraR Postat Aprilie 16, 2013 Share Postat Aprilie 16, 2013 Scoala am facut-o cu Robo in Bucuresti (in caz ca stie cineva de el). Deocamdata am problema cu semnalizarea care la Moto Guzzi nu e pe releu ci electronica cu un SMD care la mine e ars. L-am comandat si astept sa apara. Am sa ies in weekend dar fara suparare nu cred ca o sa fac asa cu ambreiajul si acceleratia. Inca nu am experienta . Iesi intr-o parcare goala cu cineva care sa-ti arate care este treaba cu acceleratia aia nenorocita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rola Postat Aprilie 16, 2013 Share Postat Aprilie 16, 2013 (editat) yo nu stiu ce scoala ai facut tu si cu cine daca nu sti ce se intampla cand faci ce ti-am zis eu, apropo poti sa ai si 50 ani daca nu ai creieri in cap mori si cu piagio ciao. ps stai linistit si eu am peste 30 Editat Aprilie 16, 2013 de rola Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinpetrila Postat Aprilie 16, 2013 Autor Share Postat Aprilie 16, 2013 yo nu stiu ce scoala ai facut tu si cu cine daca nu sti ce se intampla cand faci ce ti-am zis eu, apropo poti sa ai si 50 ani daca nu ai creieri in cap mori si cu piagio ciao. ps stai linistit si eu am peste 30 multumesc frumos pentru sfaturi si amabilitate... chiar sunt incepator.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rola Postat Aprilie 16, 2013 Share Postat Aprilie 16, 2013 domle te rog , lasa motoru cateva minute sa se incalzeasca si accelereaza apoi, ai sa vezi diferenta, nu incerca treaba aia cu a2a, daca erai din petrila te scoteam eu la o tura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leloy Postat Aprilie 17, 2013 Share Postat Aprilie 17, 2013 Motorul , normal ca orice motor, egal ca este de auto sau de motocicleta, trebuie incalzit inainte sa pleci cu el sau sa-l turezi. Solicitarea in conditii de regim de temperatura scazuta a motorului ( rece) aduce dupa sine , uzuri premature si pronuntate . In ce priveste filtrul de ulei , neaparat schimbat la fiecare schimb de ulei,si in nici un caz spalat sau suflat,,,,se pot desprinde ulterior fragmente din elementul filtrant , care cu siguranta vor provoca prejudicii materiale si spirituale deosebite !!! Sa-l folosesti fara incidente !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinpetrila Postat Aprilie 20, 2013 Autor Share Postat Aprilie 20, 2013 Motorul , normal ca orice motor, egal ca este de auto sau de motocicleta, trebuie incalzit inainte sa pleci cu el sau sa-l turezi. Solicitarea in conditii de regim de temperatura scazuta a motorului ( rece) aduce dupa sine , uzuri premature si pronuntate . In ce priveste filtrul de ulei , neaparat schimbat la fiecare schimb de ulei,si in nici un caz spalat sau suflat,,,,se pot desprinde ulterior fragmente din elementul filtrant , care cu siguranta vor provoca prejudicii materiale si spirituale deosebite !!! Sa-l folosesti fara incidente !!! Merci de sfat. Cat de placut e sa fii indrumat cu bunavointa si fara orgolii fara sens. Din pacate am ramas cu un gust foarte amar dupa acest prim topic deschis de mine....cred ca si ultimul. Multumesc inca odata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 Merci de sfat. Cat de placut e sa fii indrumat cu bunavointa si fara orgolii fara sens. Din pacate am ramas cu un gust foarte amar dupa acest prim topic deschis de mine....cred ca si ultimul. Multumesc inca odata. Nu va fi ultimul , niciodata nu e . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 Filtrul de aer arata bine. L-am scos si l-am mai curatat dar oricum o sa-l schimb cat de repede. La fel si bujiile si filtrul de ulei. Chiar...filtrul de ulei cica se curata si nu se schimba...asa mi-au spus niste tipi de la un magazin unde am vrut sa fac comanda. Mi-au spus ca nu exista la distribuitori asa filtru de ulei. Oricum o sa-l comand pe ebay ca acolo era . De curiozitate la ce magazin ai fost in Iasi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate