extremusski Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 (editat) In urma mesajelor primite si pentru nu fi cineva suparat ca nu a participat weekendul trecut, vom reface intalnirea de la COCLAU' in aceasta duminica, 28 Aprilie.Asa ca, dragilor, va astept incepand cu ora 10.00 si incheiind la orele 14.00 sa va plimbati cu motocicletele noastre. Va punem la dispozitie un BMW F650 GS si o Yamaha WR 450, gratis si de data asta . Nu aveti nevoie de carnet, doar voi sa aveti incredere in voi ca puteti. Avem si ceva echipament de protectie, dimensiuni normale .Daca aveti voi, va rog sa-l aduceti pentru a nu intampina greutati la marimi.Toata lumea este binevenita. Cateva poze de saptamana trecuta iar mai multe poze aici http://www.facebook.com/bike2rent.ro . Editat Aprilie 25, 2013 de extremusski Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 interesant care sunt conditiile ? trebuie sa fie ceva (benzina se plateste, pici o repari, etc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 as fi foarte curios sa plimb putin wr-ul de coarne, ca de vaca am tras destul foarte tare si rara initiativa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan d Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 +1 la commentul de mai sus unde e locatia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
extremusski Postat Aprilie 25, 2013 Autor Share Postat Aprilie 25, 2013 interesant care sunt conditiile ? trebuie sa fie ceva (benzina se plateste, pici o repari, etc) Salut. Singura conditie e sa fi prezent. Benzina o dam noi. Bafta. as fi foarte curios sa plimb putin wr-ul de coarne, ca de vaca am tras destul foarte tare si rara initiativa. Multumesc, incercam sa mai facem astfel de evenimente pe masura disponibilitati motocicleteleor. Bafta. +1 la commentul de mai sus unde e locatia? Am atasat o poza pe google Earth. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 felicitari pentru initiativa! Sunteti de nota 10! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 e o oferta de nerefuzat as vrea si eu sa ma dau cu wrul multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gimy Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 Si accesul pe unde se face in locatie? Pe Strada Lunca Corbului? Exista ceva semne pt ca pare cam in camp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 (editat) Da...prin Lunca Corbului! Nu sunt indicatoare...insa o sa vezi mobrele la pascut...si eventual ....zburand! O sa fie cam aglomeratie pe wr! Editat Aprilie 26, 2013 de krong28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DaggT Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 as veni si eu sa dau o tura cu crossu eventual daca e aglomeratie faceti pe timp/ture max. pt fiecare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 Nota 10 pt asa ceva chiar este greu de crezut Automobile Bavaria organizeaza asa ceva cam asa : cu mobra ta ,cu echipamentul tau ,cu un fel de instructor si o suma de banii , nu stiu cati se duc la acele [ test rider ] dar cred ca la voi o sa se inghesuie lumea , poate si eu . Cele bune Vik. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
extremusski Postat Aprilie 27, 2013 Autor Share Postat Aprilie 27, 2013 Salutare tuturor. Multumesc mult de incurajari. Sper ca toata lumea sa se simta bine maine, mai ales ca cei de la Carlsrom ne-au ajutat si cu ceva racoritoare . Da, o sa facem si lista daca suntem prea multi, cu programari si timpi de plimbare pentru fiecare din motociclete. Un ajutor suplimentar ar fi sa ne trimiteti o confirmare de participare, ori aici pe forum ori pe pagina de Facebook, pentru a stii din timp numarul celor ce vor participa. Incerc maine, sa avem totusi la locatie si inca o motocicleta pentru cei mai inalti. Ma gandesc la un BMW GS DAKAR. "Sa speram" ca nu sunt doritori sa o inchirieze intre timp Singura mea rugaminte, chiar daca suntem pe un camp, este sa aveti totusi un act de identitate la voi-buletin, permis(cine are) sau pasaport. Nu trebuie sa mi-l lasati mie, ci doar noi o sa facem cunostinta cu cei ce se vor plimba cu motocicletele. Va asteptam. Lucian. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 Oameni de nota "M-am dat" si eu cu wr -ul. Felicitari pentru initiativa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan d Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 Exact! O endureala pe cinste, multumita baietilor de la bike2rent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
extremusski Postat Aprilie 28, 2013 Autor Share Postat Aprilie 28, 2013 Multumiri tuturor participantilor pentru ziua petrecuta alaturi de noi. Poze de azi gasiti pe facebook la adresa noastra https://www.facebook.com/bike2rent.ro. Daca v-ati simtit bine, va asteptam si la evenimentele viitoare. Cu drag, bike2rent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PetiteLutin Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 Multumim si noi! Poze facute de mine ieri gasiti in albumul (urmeaza sa mai adaug cateva): http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152780296730201.1073741829.887075200&type=1&l=9115480609 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan d Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 si de la mine cateva poze https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10200689073741766.1073741827.1608834258&type=1&l=3feda36a63 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate