lonely rider Postat Mai 9, 2007 Share Postat Mai 9, 2007 am auzit de accident ...arat de tot..a fost pe la EXPRES nu???imi pare rau pt tine si motor sa revii repede printr-e noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOker Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 daca nu mai am momentan moto asta nu inseamna ca ma las , asa ca vreau sa stiu care dintre voi mergeti la cluj , cu moto sau eventual mashina. eu chiar imi luasem concediu special pt cluj ... dar .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrenalin Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 eu merge cu moto si nevasta-mea cu masina hai ca nu ramai acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shamok Postat Mai 18, 2007 Share Postat Mai 18, 2007 fratilor...chiar nu stie nimeni unde se multiplica chei pt moto...? Heeeelp !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Mai 18, 2007 Share Postat Mai 18, 2007 Si eu vreau! Inca nu am apucat sa caut. Daca afli ceva scrie. Acelasi lucru fac si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Mai 18, 2007 Share Postat Mai 18, 2007 eu mi am facut copie la cheile de yamaha la piata sud..... cand am mai fost acolo nu a reusit sa imi faca pt aprilia... trebuie incercat...difera de la marca la marca tipul de chei.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Mai 18, 2007 Share Postat Mai 18, 2007 in iasi se poate.... care vreti......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roro Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 Nu e interesat nimeni de o Ninja Zx-9R 1999? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 Nu e interesat nimeni de o Ninja Zx-9R 1999? intai prezintate si dupa aia reveim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 nu tu erai sambata 19 mai la carting ...???cu alte motoare tari Am fost si eu pe la magazinul Roalmotor care este nou infiintat in Bc ...nu vreau sa fac publicitate negativa dar m-am cam speriat de preturile de acolo intradevar tot ce este in magazin este nou dar cu preturile astea nu cred k o sa supravetuiasca in oras...ne trebuie un magazin cu specific moto dar la preturile astea prefer sa cumpar de pe net cu tot cu "capacul" celui care vinde si taxele postale. Sunt curios ce parere v-a facut magazinul si dak gresesc sa ma corectati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shamok Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 "capac"...? eu mi-am luat destule acareturi de pe net (forum) fara sa platesc vreun comision. Singura chestie de care nu poti beneficia sunt produsele la reducere (la astea se adauga 10-15%). Asfalt uscat!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 @lonely rider.... vb cu mertan, aduce de pe louis la pret de catalog, dak nu ai catalogul sau nu te descurci pe siteul lor, iti pot da eu un catalog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 pe mertan il stiu fff bine eu am facut primul comanda la el ...era vrb depre magazinul care sa deschis in bc ...multumesc pt sfat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 magazinul care s a deschis in bc are produse fffscumpe....dar mai gasesti si la preturi rezonabile.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 nu tu erai sambata 19 mai la carting ...???cu alte motoare tari Am fost si eu pe la magazinul Roalmotor care este nou infiintat in Bc ...nu vreau sa fac publicitate negativa dar m-am cam speriat de preturile de acolo intradevar tot ce este in magazin este nou dar cu preturile astea nu cred k o sa supravetuiasca in oras...ne trebuie un magazin cu specific moto dar la preturile astea prefer sa cumpar de pe net cu tot cu "capacul" celui care vinde si taxele postale. Sunt curios ce parere v-a facut magazinul si dak gresesc sa ma corectati. pe unde e magazinul,daca nu va e cu suparare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 langa cybernet de pe 9 mai. langa reprezentanta huswarna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 langa cybernet de pe 9 mai. langa reprezentanta huswarna. m-ati lamurit.Multumesc frumos Nu stiu pe unde se afla niciun reper zis de tine,dar caut strada si o iau cu bicicleta pe acolo,poate oi gasi magazinul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 esti prafffffffffffffffffffffffffff Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 @ stres....e exac langa tine!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chetzemiah Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 salutare oameni buni aveti idee cat o sa fie intrarea la intrunirea voastra acolo??? respecte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cabo de hornos Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 salutare oameni buni aveti idee cat o sa fie intrarea la intrunirea voastra acolo??? respecte din cate am inteles 20RON Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 Mamaaa , am vazut o emisiune interesanta cu spitalul de urgente pe zone reality . Era un motociclist care avusese un accident (intrase intr-o groapa) si aterizase intr-un tufis . Toate bune si frumoase , pana cand a incercat sa-si dea casca jos si nu a putut . O ramura de 1,5 m ii strapunsese viziera si ii ajunsese in gat . Nu avea nicio durere , s-a suit pe moto , s-a dus la spital si i-au scos-o . Hmm..ce chestie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 @ stres....e exac langa tine!!!! l-am gasit!! dar numai langa mine nu e.Am de mers o gramada pana acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 l-am gasit!! dar numai langa mine nu e.Am de mers o gramada pana acolo. Felicitari !!! Ti-a trebuit aproape o luna sa gasesti un nenorocit de magazin . Asteptam urmatoarea cautare a ta cu nerabdare. Fereasca sfantul sa te ratacesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 e cu capacitatea mah, invata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate